Wpisy 1 884 505 – 1 884 604
14 stycznia 2014 22:04 → 14 stycznia 2014 22:36, 100 wpisów
na pewno jak tylko coś zbiora to przyjezdza pracownik z ts i zabiera pieniązki a potem nie ma na wypłaty:
rejntowy brawo za 4/12 tyle że żeby tak zagrać musiał być 990 zł wybulić czyli zysk o ile by był to mizerny.
w dużego miał 2 razy 5 także liczby na 6 oraz w multi multi też nie raz 8/10 .
Esco a ile lat można wyysyłać na chybił trafił? Jeśli można spytać
wytypowanie miałem 2,8,16,17,34 na sucho ale jak wiadomo trzeba na stronce podac 12 liczb
To ten wujek przy kasie widzę. A długo minęło od tego jego trafienia chwalił się wam od razu ? A ja lubię nawet Mini Lotto tyle że nawet nigdy 3/5 nie miałem zaledwie ileś tam razy 2/5. Może na następny raz zagram systemem 6 na chybił trafił ?
cisek????????????????????????????????????????????????????????????/
Nie powiem Citego, nie interesuje mnie to, ma zajęcie niech sobie posyła tak to jego decyzja. + nie ma czasu na skreślanie liczb podczas gdy nie ma czasu siedząc od 5 rano do 17 nie raz godziny w pracy..
torsanie 5 na 8 na razie weszło
a pewnie załujesz ze lotka nie nadałes
a pewnie załujesz ze lotka nie nadałes
rejntowy ale byś się zdenerwował pewnie jakby tak piątka wpadła co że nie zagrałeś.
Ostatnio mi opowiadał że przez pół roku nic nie miał żadnej trójki na chybił jedynie może 1 liczba, dopiero po takim czasie weszło 5/5.
estek jaki masz na imię ?
rejntowy: oprócz standardowego typowania istnieje możliwość podania dodatkowych zestawów liczb (max. 20) do każdego losowania. Tutaj może być dowolna ilość podanych liczb. Np. torsan w Lotto miał 4/6, bo w jednym zakładzie miał 40,41,42,43,44,45
oj zdenerwował bym sie i to bardzo ale jak na razie trafiłem cztery razy 3/5 w mini
Ale to on grał co losowanie inny liczbami z chybił trafił.
Pasko wtedy 29.08.2007r padła rekordowa ilosć "szóstek" bo aż 9 po ponad 400 tys zł i wiele "piątek" po 1500 zł za sztukę!
Ciekawe ile bedzie dzisiaj
Ciekawe ile bedzie dzisiaj
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Dobry wieczór Pasko ale gdzie to się typuje te dodatkowe zestawy ?
Krzysztof to proste, chybił to komputer, logiczne że mu za każdym razem inne liczby dawał.
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 306 625,30 zł
i potem jest informacja w profilu że są wytypowane zestawy, jak się w nie kliknie to się pokazują
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 150 000 zł
;o ładne wygrane widzę, szkoda że ojciec śpi może znowu w mini trafił hehe
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Pasko nikt nie trafi szóstki co ty mówisz ? Mój tata tak powiedział nie ma szans że ktoś trafi.
A nie mówiłem.
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Krzysztof u mnie to samo haha, ojciec czyta kiedy kto wygra, wtedy na wigilie co była kumulacja co dali 20mln to od razu powiedział że ktoś wygra, proste.
Czemu nie może zapisać dodatkowych zestawów co robię źle Pasko ?
Nieeee no 0 "szóstek"
Ludzie przestali trafiać, a jeszcze kilka lat temu przy podobnych liczbach było aż 9 "szóstek"
Chyba prawie wszyscy lecą na Chybił/bez Trafił
Ludzie przestali trafiać, a jeszcze kilka lat temu przy podobnych liczbach było aż 9 "szóstek"
Chyba prawie wszyscy lecą na Chybił/bez Trafił
zamiast zaglebiac sie w szosty wymiar wymslcie cos pozytecznego
Pasko zadałem pytanie co z tymi dodatkowymi typowaniami ?
a w jednej kolekturze pytam sie o zdrapkę kasa za 1zeta a kolektor mowi,ze nie ma rozeszły się jak swierze bułeczki,więc ts zarabia miliony na zdrapkach:
A dobra już wiem.
nikt jakos nie spytal sie mnie czy gram nalogowo - odpowiadam gram 2 razy na tydzien i czasami wygrywam 3/3 bo na 8 ani 10 nie gram
matg gram i przegrywam potem chce przestac grac a zmusza mnie ten:
angierski hymm w takim razie trzymaj ten sposób dla siebie i wygrywaj
a to nie zrozbi ze mnie milionera wiec nie postrzegajcie mnie jako zapalonego na milion naukowca programiste
moim zdaniem wierzycie bardziej w szczescie - a jesli szczescie jest z gory pisane?
no dobra analizujecie niektorzy liczby, myslicie ze lepiej robicie niz komputer? bo wasza intuicja to jakby powiedziec maszyna liczaca ? a na jakich faktach sie opieracie - te fakty wykorzystuje program
po raz pierwszy ilość "piątek" w LOTTO plus jest większa niż w zwykłym LOTTO
Grajcie tylko w LOTTO PLUS
Grajcie tylko w LOTTO PLUS
takze ja mam swoja metode i tyle, nie mam czasu na analize liczb, wole sie opierac na programie, ktory za jakis czas wytypuje mi cos konkretnego
przedczoraj przyklad 5/5 padlo z jednej statystyki szkoda ze nie puscilem
takze ja odliczam czas do nastepnej wygranej, nei bawiac sie juz w numerki
drapek-ja bede patrzył bo jestem ciekaw czy wejdzie mnie już pozamiatało bo dałem troche inny kupon niż ten co podałem
Panie angierski idź pan się wyspać,zrelaksować wyłącz się to może przejdzie do rana,bo tymczasem obłędem tu zalatuje.