Wpisy 1 881 269 – 1 881 368
12 stycznia 2014 22:53 → 12 stycznia 2014 23:28, 100 wpisów
Pasko tylko jedna kwestia - bądź sprawiedliwy i zanim kogoś zablokujesz to sprawdź jak było
torsan , chętnych zawsze jest ale czemu nie ty ?
ok. ja siedziałem 11 miechów choć ofert w wawie pełno
ale mogłem sobie na to pozwolić
wybrałem pracę państwową i formalności 5 miesięcy załatwiałem , jeśli po okresie próbnym mi dadzą stałą pracę to będzie to najlepsza jaką miałem a pracowałem też kilkanaście lat w ministerstwie
ok. ja siedziałem 11 miechów choć ofert w wawie pełno
ale mogłem sobie na to pozwolić
wybrałem pracę państwową i formalności 5 miesięcy załatwiałem , jeśli po okresie próbnym mi dadzą stałą pracę to będzie to najlepsza jaką miałem a pracowałem też kilkanaście lat w ministerstwie
bo kris i sielaw i jakiś gejlord tu sobie jazdy z innych urządzają a my mamy to czytać i być przez nich prowokowani do kłótni? Tak nie chcę
niestety nie jestem już teraz w stanie dojść do źródła tego konfliktu, może następnym razem wyłapię początek kto zawinił.
Pasko... to ja musze uprzedzić,że mam urode ale nie odważę się jej użyć
Panoramix za tą muzę
torsan , ja żadnej pracy po znajomości nie dostałem , normalna rozmowa a mam już 30 lat pracy .
Pasko rozumię ale nie działaj też pochopnie bo masz donos
jackwar-kiedyś były inne czasy a teraz się liczą znajmości niestety ale taka prawda
każdą pracę sam znalazłem , mam znajomości ale tak naprawdę to każdy obiecywał a g załatwił
Panoramix odważ się do odważnych świat należy
dzisiał 2 x same oboki w mm a typowanie ze snu mówi Wam to coś
torsan , oczywiście częściowo masz rację ale naprawdę można znaleźć pracę bez znajomości .
jackwar-ja sam szukałem roboty to się tylko jedni odezwali ale i tak nic z tego nie było
W Rzeszowie jak słyszę o pracę ciężko, co dopiero Sanok. Magister po Politechnice Rzeszowskiej po informatyce może dostać 2000 i to już jest dużo jak na początek... a są tacy co rok robią stażu za darmo po czymś takim.
jackwar-w większym i bardziej rozwiniętym mieście jak najbardziej u nas niestety to nie możliwe
Panoramix skoro masz oboki ze snu to może na drugim boku powinieneś spać i będą dobre wchodziły
teraz jest brak specjalistów , a co do pracy za darmo i łudzenie się że później dadzą normalny angaż to czysty wyzysk .
a dlaczego tak jest? bo jest w czym wybierać. studentów po informatyce nie brakuje, firma może sobie wybierać z CV i to taki gość nie głupi nieraz woła 2000 i mu się mówi dziękuję, bo są lepsi kandydaci.
Janku cóż to za super uśmiech
Panoramix będziesz mega odważny
Panoramix dokładnie tak
tylko informatyk informatykowi nie równy
najgorsze w tym wszystkim że godzimy się pracować za małe pieniądze i to w każdym zawodzie .
najgorsze w tym wszystkim że godzimy się pracować za małe pieniądze i to w każdym zawodzie .
Janku przepiękne kwiatki idę po wazon
i liceum uzupełniające też się wlicza to będe miał już 4 lata praca
minimalna krajowa od stycznia 1680 brutto = 1237 netto. Jak dwoje tak pracuje pewnie da się wyżyć.
Torsan co z tego jak do emerytury nie dożyjesz
wypłata w polsce jest dobra ale mogłaby być częściej niż raz w miesiącu
ja mam 32 lata, do emerytury 35 lat... ale za 35 lat, czyli w roku 2049, to wiek już na pewno przedłużą do 70, czyli gdzieś po 2050 mi wypada... co to wtedy będzie na świecie
torsan
Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku w dniu 01.01.2014 rozpoczyna realizację projektu
Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku w dniu 01.01.2014 rozpoczyna realizację projektu
taki żart polityczny
Dwaj mężczyźni przechodzą koło sejmu.
Nagle w sejmie rozlega się głos:
- Sto lat! Sto lat!
Jeden z mężczyzn mówi:
- Patrz, chyba ktoś tam ma urodziny.
- Nie, wiek emerytalny ustawiają.
Dwaj mężczyźni przechodzą koło sejmu.
Nagle w sejmie rozlega się głos:
- Sto lat! Sto lat!
Jeden z mężczyzn mówi:
- Patrz, chyba ktoś tam ma urodziny.
- Nie, wiek emerytalny ustawiają.
pasko nie masz co liczyc na emeryture bo w 2040 roku uderzy meteoryt w ziemie
http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/nasa-twierdzi-ze-koniec-swiata-moze-nastapic-5-lutego-2040-roku
http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/nasa-twierdzi-ze-koniec-swiata-moze-nastapic-5-lutego-2040-roku
tylko że państwo bierze składki i bierze też odpowiedzialność
ja do żadnych funduszy się nie zapisywałem bo wiedziałem że to przekręt kasę biorą i zamieniają na akcje które nie wiadomo co będą warte
ja do żadnych funduszy się nie zapisywałem bo wiedziałem że to przekręt kasę biorą i zamieniają na akcje które nie wiadomo co będą warte
witam ponofnie mp
Wasyl
jackwar-czytałem to ale jest to skierowane do osób co nic nie robia
1 881 315. AngelikaOku 2014-01-12 (23:11)
zelka raz w tygodniu jprdl.
zelka raz w tygodniu jprdl.
jackwarrrr
Wasyl no a nie? fajnie by było
150 metrów to kamyk kosmiczny pokaz noworoczny więcej huku robi
no ja bym chciał co tydzien 3tys
torsan
to fajnie że myślisz o nauce , mam nadzieję że sensowny kierunek , choć tyle szkół polikwidowali że nie ma w czym wybierać
to fajnie że myślisz o nauce , mam nadzieję że sensowny kierunek , choć tyle szkół polikwidowali że nie ma w czym wybierać
Dzenx Pasko za sprostowanie tematu pozdr.
ps. może wrzuć te statystyki rankingu kto najwięcej buszuje a nie typóje
ps. może wrzuć te statystyki rankingu kto najwięcej buszuje a nie typóje
dzisiaj nie grałem była w zabce awaria więc łobuzy nie porwali mi 2,5zeta:
gonzi
jak przejde na emeryture to jade szukac złota
tak jak na discowery pokazują
tak jak na discowery pokazują
Panoramix dobrej nocy i pamiętaj, śpij od ściany
no chyba ze ts sprawi mi niespodzianke i nigdzie nie pojade
Hipcio demonie witam Cię
zelka idziesz spac
Wasyl ts nie robi prezentów
Wasyl jeszcze nie
ts nie robi no to jade szukac złota
:za edwarda gierka chleb pachniał i był ze zboza teraz sztuczny nadmuchiwany:trawa była zielona pachniała latem i było pełno motyli teraz w miescie wycieli drzewa i brakuje trawnikow,szynka była na swieta a teraz w szynce moze byc nawet tylko 60 procent mięsa i swinki karmia paskudztwem pasza padliną i ta szynka nie jest smaczna,1 maja był pochod grała orkiestra,a po ulicach chodzili zakochani a teraz łobuzy i co drugie słowko na k.
matagie