Wpisy 1 880 533 – 1 880 632
12 stycznia 2014 16:37 → 12 stycznia 2014 17:39, 100 wpisów
Jocia nie płacz
jedni bawią się na orkiestrze swiątecznej pomocy a tu 16letni chlopak wiesza się bo matka nie może wyżywić trójki dzieci i mieli trafić do rodziny zastępczej
to jest karwa cała POLSKA zamiast pomagać takim matkom to karwa zabierają dzieci rodzicom
to jest karwa cała POLSKA zamiast pomagać takim matkom to karwa zabierają dzieci rodzicom
PASKO TYPOWAŁE I KLIKLEM RAZ 1 TZ. PEWNIAKA I JUZ WIECEJ NIE MOGE? O CO CHODZI....JAKAS BLOKADA AUTOMATYCZNA ??? NA TYM PORTALU JEST? MOZESZ SPROSTOWAC....
a ide coś zjeść bo już wiewiórki na parapecie czekają na flaczki
Diablo..zatwierdzileszapewne za wcześnie.. trzeba od razu wszystkie wpisac
GDZIE TO PISZE CZEMU ADMIN NIE ODPISUJE MASZYNA TEN PORTAL PROWADZI I TYPÓJE ???
No własnie to nie jest dobrze, ze nie można samemu poprawić..albo wycofać jak sie zatypuje na dwa losowania
MOZE TO ZMIENI ADMIN ZE MOZNA ZMIENIAC TYPY A NIE WIESZ CAŁY CZAS DOCHODZ NOWE PEWNIAKI A TAK JESTES ZABLOKOWANA
PASKO ADMINIE ZMIEN TO JAK NIE TO WYTŁUMACZ DLACZEGO TAK JEST???
31 też u kogoś widziałem alem nie skradł; a 1 będzie jutro lub dziś w kaskadzie
jak bedzie Pasko to dajciem mu znać ze byłem tu i pytałem o niego bo z maszyna nie bede rozmawiał na temat typowan ?z automatupozdr.
jocia typojesz na ty portalu czy automat bo widzie u ciebie na profilu ze nie masz tyów???
Diablo.. podaję często na chacie..nie typuję juz w profilu, ze wzgęlu na wzgląd
Nie chcę typować w profilu.. swoje typowania podaję czesciowo na chacie.. wa wszystkie moje w ramach wymiany przyjacielskiej
aha wiec typojesz na glownym i ts to widzi i nie bierze ich pod uwage???
wczoraj miałem 5/5 ale jak zwykle to tylko zestawy do testów ale najlepsze że nie pamiętam skąd je wziąłem
z drugiej strony można pominąć i pomijać takie:
1,10
2,11,20
3,12,21,30
1,10
2,11,20
3,12,21,30
witam
zestaw który powinien rozwinąć skrzydła, co najmniej 3/8
9,18,27,36,45,54,63,72
9,18,27,36,45,54,63,72
Wiem że żartujesz, te 30 zimne jak cholera ale ty zawsze masz nosa