Wpisy 1 878 852 – 1 878 951
11 stycznia 2014 01:47 → 11 stycznia 2014 04:02, 100 wpisów
Przyjaciółkę pyta przyjaciółka:
- Czy spotkałaś już w swoim życiu mężczyznę, który delikatnym dotknięciem poruszył w tobie każdy nerw?
- Tak spotkałam. To był dentysta.
- Czy spotkałaś już w swoim życiu mężczyznę, który delikatnym dotknięciem poruszył w tobie każdy nerw?
- Tak spotkałam. To był dentysta.
Matka krzyczy na córkę:
- Zabraniam ci wracać tak późno do domu. Masz dopiero 17 lat. Ja w twoim wieku...
- Wiem, wiem. - przerywa córka - Siedziałaś stale w domu... bo ja miałam pięć miesięcy...
- Zabraniam ci wracać tak późno do domu. Masz dopiero 17 lat. Ja w twoim wieku...
- Wiem, wiem. - przerywa córka - Siedziałaś stale w domu... bo ja miałam pięć miesięcy...
jandzia- ja też i cieszę się że dorosłam zanim to szaleństwo się zaczęło...
w ogóle to zaczynam chyba budować ziemiankę w lesie, bo to co się dzieje ostatnio na świecie to do niczego dobrego nie prowadzi.
A! Obok ziemianki będzie wędzarnia
A! Obok ziemianki będzie wędzarnia
Dobranoc
Znikam Szanowni Państwo.
musze cos wyśnić, ostatnio powchodziły moje senne- szkoda że wieczorem, a ja byłam niepuszczona, bo byłoby 6/9
musze cos wyśnić, ostatnio powchodziły moje senne- szkoda że wieczorem, a ja byłam niepuszczona, bo byłoby 6/9
jandzia- na własny użytek można- u mojego wujka jest wędzarnia z wczesnych lat 60. I jeszcze czynna!
wzajemnie
i ja juz ide 3 kupony skresliłąm
miłych snow dla wszystkich papa
no 73 nie skresliłam
miłych snow dla wszystkich papa
no 73 nie skresliłam
szkodaale i tak nie mam takiego zasiegu no cóz użyję moze innych metodmoże podeśle jakiś koszmarek senny
byłem w tym piotrkowie i powiem wam ze burda max goscie sie bili na sali i wogle gosciu szukal zaczepy id o wszystkich masakra
a o tych nastoletnich dziewczynach to nie wspomne co to sie porobilo ;/
masakra teraz 16 letnie dziewczyny co wyprawiaja to misie w pale nie miesci !
ja zawsze sobie wybieram starsze dziewczyny od siebie ale nie trafilem jeszcze na swoja
jeszcz praktyucznie co rok na woodstoxck a tma co sie wyprawia jezeli chodzi o nastolatki to masakra ale ogolnie lubie tam jexdzić bo fajne koncerty są
Jociu wiem ze nie wszystkie ale malo jest takich i to jest smutne naprawde
Tylko czyja to wina dziewczyn, rodziców, mężczyzn.., chyba..czasy takie
O tempora!o mores!Zgredy w ten sposób przynudzają od 3,5tys lat