Wpisy 1 878 828 – 1 878 927
11 stycznia 2014 01:41 → 11 stycznia 2014 03:35, 100 wpisów
W sadzie odbywa się rozprawa o kradzież pieniędzy. Sędzia każe opowiedzieć, jak to się stało.
- Proszę wysokiego sadu, jak usiadłam w kinie, to ten łajdak przysiadł się do mnie na wolne krzesło. Najpierw mówił ładne słówka, a jak się zrobiło ciemno, to mi podniósł sukienkę i sięgnął ręka za podwiązkę, a tam właśnie miałam pieniądze.
- To czemu pani nie krzyczała ?
- Bo ja myślałam, że on w uczciwych zamiarach!
- Proszę wysokiego sadu, jak usiadłam w kinie, to ten łajdak przysiadł się do mnie na wolne krzesło. Najpierw mówił ładne słówka, a jak się zrobiło ciemno, to mi podniósł sukienkę i sięgnął ręka za podwiązkę, a tam właśnie miałam pieniądze.
- To czemu pani nie krzyczała ?
- Bo ja myślałam, że on w uczciwych zamiarach!
ja też wszystkim życzę wygranych a dla niektórych trochę pokory bo życie jest pełne niespodzianek i nie warto się
jetta
kochajmy kwiaty i KOBIETY
kwiaty jeden dzień
a KOBIETY całe życie
kochajmy kwiaty i KOBIETY
kwiaty jeden dzień
a KOBIETY całe życie
- Panie doktorze, w jakiej pozycji będę rodzić?
- W takiej samej w jakiej nastąpiło poczęcie.
- Niech mnie pan nie straszy! Jak ja urodzę na tylnym siedzeniu samochodu z noga wysunięta przez okno?!
- W takiej samej w jakiej nastąpiło poczęcie.
- Niech mnie pan nie straszy! Jak ja urodzę na tylnym siedzeniu samochodu z noga wysunięta przez okno?!
zeby nie było ze chytra jestem to prosze
16,17,10,20,23,32,52,9,30,21
16,17,10,20,23,32,52,9,30,21
Pozdrawiam starą gwardię wielonikowców
Niestety kłamstwo ma krótkie nogi
Niestety kłamstwo ma krótkie nogi
3 ulubione zwierzęta kobiety ?
- Norki w szafie,
jaguar w garażu
i osioł co na to wszystko zarobi.
- Norki w szafie,
jaguar w garażu
i osioł co na to wszystko zarobi.
no dobra ostatni
Trzy kobiety urządziły sobie babską imprezkę, na której nie stroniły od alkoholu. Po paru drinkach zaczęły porównywać swoich facetów do samochodów.
Pierwsza mówi:
- Mój to jest w łóżku jak porsche. Szybki, wygodny, nie do zajeżdżenia... Po prostu najlepszy!
Druga mówi:
- A mój to jak BMW. Również szybki, komfortowy, bardzo dobrze trzyma się drogi.
Na to trzecia:
- A mój jest jak polonez!
Pierwsza i druga zaskoczone pytają się z ciekawością, co jest przyczyną tak niskiej oceny?
- No cóż, bez ssania nie pojedzie.
Trzy kobiety urządziły sobie babską imprezkę, na której nie stroniły od alkoholu. Po paru drinkach zaczęły porównywać swoich facetów do samochodów.
Pierwsza mówi:
- Mój to jest w łóżku jak porsche. Szybki, wygodny, nie do zajeżdżenia... Po prostu najlepszy!
Druga mówi:
- A mój to jak BMW. Również szybki, komfortowy, bardzo dobrze trzyma się drogi.
Na to trzecia:
- A mój jest jak polonez!
Pierwsza i druga zaskoczone pytają się z ciekawością, co jest przyczyną tak niskiej oceny?
- No cóż, bez ssania nie pojedzie.
W aptece młody mężczyzna prosi głośno o pięć prezerwatyw.
za soba słyszy-hm,hm,hm
Mężczyzna odwraca się i mówi:
- O cześć Ela! Dawno się nie widzieliśmy!!
A do farmaceutki: - Poproszę jeszcze jedną...
za soba słyszy-hm,hm,hm
Mężczyzna odwraca się i mówi:
- O cześć Ela! Dawno się nie widzieliśmy!!
A do farmaceutki: - Poproszę jeszcze jedną...
jocia
Przyjaciółkę pyta przyjaciółka:
- Czy spotkałaś już w swoim życiu mężczyznę, który delikatnym dotknięciem poruszył w tobie każdy nerw?
- Tak spotkałam. To był dentysta.
- Czy spotkałaś już w swoim życiu mężczyznę, który delikatnym dotknięciem poruszył w tobie każdy nerw?
- Tak spotkałam. To był dentysta.
Matka krzyczy na córkę:
- Zabraniam ci wracać tak późno do domu. Masz dopiero 17 lat. Ja w twoim wieku...
- Wiem, wiem. - przerywa córka - Siedziałaś stale w domu... bo ja miałam pięć miesięcy...
- Zabraniam ci wracać tak późno do domu. Masz dopiero 17 lat. Ja w twoim wieku...
- Wiem, wiem. - przerywa córka - Siedziałaś stale w domu... bo ja miałam pięć miesięcy...
jandzia- ja też i cieszę się że dorosłam zanim to szaleństwo się zaczęło...
w ogóle to zaczynam chyba budować ziemiankę w lesie, bo to co się dzieje ostatnio na świecie to do niczego dobrego nie prowadzi.
A! Obok ziemianki będzie wędzarnia
A! Obok ziemianki będzie wędzarnia
Dobranoc
Znikam Szanowni Państwo.
musze cos wyśnić, ostatnio powchodziły moje senne- szkoda że wieczorem, a ja byłam niepuszczona, bo byłoby 6/9
musze cos wyśnić, ostatnio powchodziły moje senne- szkoda że wieczorem, a ja byłam niepuszczona, bo byłoby 6/9
jandzia- na własny użytek można- u mojego wujka jest wędzarnia z wczesnych lat 60. I jeszcze czynna!
wzajemnie
i ja juz ide 3 kupony skresliłąm
miłych snow dla wszystkich papa
no 73 nie skresliłam
miłych snow dla wszystkich papa
no 73 nie skresliłam
szkodaale i tak nie mam takiego zasiegu no cóz użyję moze innych metodmoże podeśle jakiś koszmarek senny