Wpisy 1 878 528 – 1 878 627
11 stycznia 2014 00:20 → 11 stycznia 2014 00:43, 100 wpisów
http://www.youtube.com/watch?v=uR9S9j6FR7E
a to sobie obejzyjcie troche smiechsie sprzyda
a to sobie obejzyjcie troche smiechsie sprzyda
Ale piszę na czacie jednymreszta do typowań
michellex.. maxie, parowko, czy jak cie w szkole nazywaja, no wiadomo o co chodzi, zaczyna sie od zwiekszenia szansy w typowaniu, bo stochastyki i probabilistyki nie da sie przeskoczyc. Potem z nudy zaczynaja sie zabawy niskich lotow na czacie...
ja i sielaw....jakos nigdy nie dostalismy bana...cos musi w tym byc... a taki max...i 50 innych jego nickow dostał. to są smieci ludzie co robia ferment na tym czacie.
ale i tak d***a z tego wychodzi
a to jest najlepsze jakie widzialem
http://www.youtube.com/watch?v=zU8vJ35p-20
gejlord...taką prówe jak ty to miałem na białołece .. nie peniaj ..gwiazdą mp ..nie zostaniesz a te swoje rozkminka ..to z walusiem se załatwiaj
kris/ sielaw zrezygnuj/cie z tych trojkropkow, bo tego nie idzie czytac
gejlord(dno).......
Max i nie zwracam uwagi kto jak pisze
m.......każdy kto powie coś zle to już niby jest niim na paskojepaj sie
miechelex no to niezle nawet ludzie z kryminalu tutaj sie pojawiaja i to w 50 wcieleniach od razu
Napiszcie lepiej kilka zestawów liczb a nie się kłócić zaczynacie
samokrytyka....nowość
2 16 21 29 37 38 39 65 70 76 79
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
5 8 9 10 13 15 17 19 20 23 34 41
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
5 8 9 10 13 15 17 19 20 23 34 41
emeryt...
piotrek..spoko..mogę sobie robić zarty ale nia takie ze sam ze sobą pisze
złoty...pedofil...leci od razu
panoramix
emeryt...
no i gdzie teraz jest Pasko
angelika....pasko kima
jakby pasko chcial, to by pogadal z fachowcem informatykiem i tego maxa, mixhlena by stad wysiudal na wieki wiekow amen.
Panoramix Ty jeden tu dobrze pisałeś łap buziaka
złoty....wiesz dlaczego pisze tak? (pedofil) bo jestes anonim...a kto wie kto jest pod anonimemmmm...tzn po drugiej stronie kabla
ten co tak krytukuje i zuca kamieniem niech sie pokaze...jak nie to jest pedofil i szmacia......... google + dasz rade?
dawać losowanie
gejlord..idz do kolegów z rózowej teczy ..oni cie wysiudaja raz dwa ..ze obiad na 2 dzień bedziesz w całosci gubił
Profesor a no tak
michelex...tez pedofil do sprawdzenia..
Żel... trudno wszystko na chacie poważnie traktować ale to takie studium charakterów
Lila...też pewnie kima
michelex...co to za nick.baba...facet??? pokaz sie na google + na pasko.zobaczymy multinikowcu
michellex ty na bialolece poznales co to meskie cieplo, to pewnie teraz po pracy chadzasz na chloptasiow
Max Ty mi sie dziwisz??? napisze tylko że to bardzo ciekawe a reszty pisał nie bede
Panoramix to co tu się dzieje to jest poniżej dna.. Stado gejów paraduje i obraża innych i są bezkarni..
widziałem cie teczaku na googleplus ..łeb miałeś spuszczony do dołu ..brudasie ..zawstydzona ciotka taka siedziała ..bo narczeonego nie było i na parade sam pojechał do niemiec
m.......szkoda co kolwiek pisać.....wystarczyno i jeszcze.....f.u.c.k....you
angelka..tzn max...miechelex...wy to macie nic do gadania....
Żelka a po Tobie bym sie nie spodziewał
szkoda ze nie widzisz całej reszty
szkoda ze nie widzisz całej reszty
gejlord..takich jak ty wrzucałem na harem na białej ...a tam tylo bys czuł ciepły oddech na plecach
zelka...max...miechelex...to to samo s***o....gnoje wielonikowce
tu zawsze się coś dzieje 24 godz na dobę
m......jestesmy inteiebieligenti.......w przeciwienstie do ciebie nara.......s.z.m.a.t.o
teczaku jak pies je to nie szczeka zapamietaj to a co teraz trzymasz w papie ..walasiowego smoczka
jandzia? janek? max? michel? zelka? szmata
?
?
Jandziu i sama powiedz, kto tu ze strony gnój robi
jandzia z gdanska sie odezwała
Jandzia...
Piotrek... Znikam na
do potem...
Piotrek... Znikam na
do potem...
następny nick żelki i maxa
jandzia(max) i inne 48 nickow....zamknij sie
dwa teczkki i wszytko jasne ..i przez takich prawilnych gejów dostałem bana ..co juz buziaczków si serduszek sobie nie wklejacie ..
pax, ale co? ja prdl, ludzie- ależ macie problemy egzystencjonalne...
Nawet admin
pasko teraz widzi kto z jakiego ip pisze...jandzia wielonikowiec
Najlepsze zeby zasnąć jest dwie setki
m.....nie uda sie sprowokowac........chciałbyś ale nie tym razem.....tęczaki
weźcie się już wystukajcie bo wam odbija
panoramix....a no prawda zobaczymy do jakich rozmiarow urośnie
Angelika......karwa.dlaczego masz nicka żenskiego i wprowadasz w błąd????????? tys to facet.....karwa. co to ma byc....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1