Wpisy 1 878 352 – 1 878 451
10 stycznia 2014 23:46 → 11 stycznia 2014 00:06, 100 wpisów
Karwa...masakra......michellex...tez jest maxem...? co to ma byc? na tym czacie ??????????
Max Pasko jest sam zakręcony jak drzwi od poczty więc wiesz
pasko...sam widzisz co i jak...czemu sie dawno nie udzielalem...pokazujac twarz wszystkim.....dlaczego te wszytskie osoby tego nie zrobily.....
Miki ..dzięki i pozdrawiam ..ale tez pewnie dostaniesz bana ....Pasko ..mozesz odblokowac mi Nika Max ..bo chę pogadac a wiesz jak sam poruszyłeś to publicznie to zróbmy to tutaj bo potem wiesz jak na miele odpowiadasz po 3 lub 4 dniach
straszny mi admin kłócą sie nie robi z tym nic nie ma kogos blokuje
zapytałem czy żelka ma wpływ na to że ktoś ja po prostu lubi
zapytałem czy zelki wina ze michu sie do niej przyje...
odpowiedzi nie dostałem do tej pory
zapytałem czy żelka ma wpływ na to że ktoś ja po prostu lubi
zapytałem czy zelki wina ze michu sie do niej przyje...
odpowiedzi nie dostałem do tej pory
torsan
z tego, co widać - po kilkanaście kont ludzie maja
rekordzista kiedyś miał jednocześnie koło szesnastu
a ktoś, kto zostawia pewne ślady w necie pewnie nie da sie policzyć
kriss, sielaw
- w świetle pewnych zdarzeń i osób, które tu miałem wątpliwą przyjemność spotkać - nie medycznych, ale - wariatów po prostu - proszę spytać Pasko, co skasował z jednego palanta - wolę zachować taką anonimowość
z tego, co widać - po kilkanaście kont ludzie maja
rekordzista kiedyś miał jednocześnie koło szesnastu
a ktoś, kto zostawia pewne ślady w necie pewnie nie da sie policzyć
kriss, sielaw
- w świetle pewnych zdarzeń i osób, które tu miałem wątpliwą przyjemność spotkać - nie medycznych, ale - wariatów po prostu - proszę spytać Pasko, co skasował z jednego palanta - wolę zachować taką anonimowość
sielaw....
Waszą zabawę w gejów ...widziałam.
To była prowokacja...niezły mieliście ubaw.
I wiesz.....żaden normalny człowiek / bez względu na preferencje sexualne/ tak się NIE zachowuje.
Przecież TA strona , choć od ...numerków to jednak NIE od takich
Waszą zabawę w gejów ...widziałam.
To była prowokacja...niezły mieliście ubaw.
I wiesz.....żaden normalny człowiek / bez względu na preferencje sexualne/ tak się NIE zachowuje.
Przecież TA strona , choć od ...numerków to jednak NIE od takich
także widze ze czas sie pożegnac ze wszytskimi jednak......szmata bedzie szmata i tyle
Dlaczego jedna osoba ma wiele nicków i gra faceta i babke do wypowiadania sie na czacie??? jeszcze jestem w stanie zrozumiec wiec kilka nickow do typowania...ale do bywania na czacie????? co to jest.
haha super, jak tu sie okazuje, ze kazdy ma po 5 kont i z kazdego pisze, i to czesto na raz. Z kazdego konta inny profil psychologiczny, niezle jajca.
panoramix
15
złoty ..karwa przestan ..bo jak sam wywalił to publicznie i mnie oczernił ze pisze sam do siebie nie mam wyjscia ..i zadzwoniłem do mii i dała mi hasło ..wiec mnie nie
zaraz sie okaze, ze gadam tutaj do siebie, bo pasko animuje czat i ze soba proawdzi dyskusje
Pieknaja...a ty to kto? baba .facet,pedofil??????? to ostatnie pewnie
chyba kazdy ma przynajmniej dwa
Pasko
a jak widzisz takie słowa - "szmata bedzie szmata i tyle" - nic takiego - no nie ?
a jak widzisz takie słowa - "szmata bedzie szmata i tyle" - nic takiego - no nie ?
to chyba jakiś żart......ludzie czy wiecie co piszecie tak do końc
13max33 jest kontem pod ktorym mozesz typowac, na czacie masz karencje. AngelikeOku moge odblokowac.
Pasko ..odblokujesz Maxa ..pogadamy czy znowu zablokujesz i bedziesz głupoty pisał ..
Eko nie wypowiadaj sie głupio
Robal..tzn max...pieknaja...przeanalizuje pasko rozmowe i sam wyciagnie wnioski
może mnie Pasko zablokuje aczkolwiek nie powinien....ale robal i cała reszta
trynkiewicz ma dostemp do neta w pace szuka ofiary
ok ...ja poczekam odpokutuje ale zelke odblokuj ..ona nie jest winna ..zrobiła mi tylko niki 2 i hasło ...podała ..
a o co tu chodzi
kriss22221 i sielaw u mnie macie
albo jesteście trolle albo konkurencja w biznesie i na szczęście - wali mnie to
albo jesteście trolle albo konkurencja w biznesie i na szczęście - wali mnie to
michellex, czy mi sie wydawalo, czy przed chwila pisales z konta 'misiunia'? LOL
PASKO....może pomogę
NIE widzę podstaw do obrażania mnie 1 878 369.
NIE widzę podstaw do obrażania mnie 1 878 369.
Robal...ciebie to walić sie nie da
tak żałosny jestes
tak żałosny jestes
robal te dwa typki robia sabie kpiny z wszystkich i maja niezły ubaw
kirs i sielaw to pewnie tez jedna osoba, podobnie pisza, wszedzie wala wielokropek
i nie spełnie twoich fantazjii
....
dziwny układ liczb
10,20,30,50,70
41
2,32,42
33,53
14,44
5,65
16,36
7,67
18,48
29,39
gejlord...na pewno jestesmy razem
sielaw kris pedofil to was zrobił , kris ciebie szczególnie , i wal się baranie ***ny
wiec juz wiesz...wszystko jasne
Pasko ..ale ja chcę zebys skasował mi konta tamte czyli smoczek Max 69 i 13max33 ..a zostaw to Max ...a za co dosytałem blokade wiem ..i poczekam az mnie odblokujesz ..liczyłem się tym ze dostane blokade ..bana ..wiec muszę poniesc kare ..moge wiedzieć ile to potrwa
Franiu
deki....max...itp....zal mi was
Ja takze nie widzę podstaw do obrażania mnie..a jednak..obrażono mnie i to ci, którzy się teraz oburzają
Idę sobie.. bedę później ...
Idę sobie.. bedę później ...
Jetta ja tylko ale chetnie sie napije
Dziękuję Fifi..i mii ..ze udostępniły mi hasła zebym mógł wyjasnić ta sprawę ..
Anzu Franek ma wyczucie czasu
pozdrawiam wszystkich kpiących z tego, że Ja i Max nawet szansy żeby się obronić nie mieliśmy tylko sobie pisali głupoty na ten temat
nie wiem
jandzia
może im też coś nie wyszło, jak tej ekipie, co szła do tombaka, czy takich tam ... może niedopici, jak edkowi się kiedys /chyba/ przytrafiło, oj życie, życie
jandzia
może im też coś nie wyszło, jak tej ekipie, co szła do tombaka, czy takich tam ... może niedopici, jak edkowi się kiedys /chyba/ przytrafiło, oj życie, życie
deki...twój zasób słów jest porażający
angelika (MAX) wlazł.A) o karwa
Pasko ..i sam widzisz ..ja dostałem bana na 13max33 za tecze czyli sielawa ..ale jakbys tam poczytał tez pisał takie same wyrazy co ja ..wiec ..poinien tez mieć ..bana ..moze banna ..on takie lubi
Porcja nr 2 , to gryps do paki
.
60,80
21,61
22,62
3,23,73
4,24,54,74
25,45,55,75
46,56,76
17,37,47,57,77
8,38,58,68,78
9,59,69,79
.
60,80
21,61
22,62
3,23,73
4,24,54,74
25,45,55,75
46,56,76
17,37,47,57,77
8,38,58,68,78
9,59,69,79
Pasko....za trudne zadanie masz teraz?
Jeszcze NIE widzisz KTO rozwala Ci stronę?
Znowu potrzebujesz czasu?
Masz go coraz mniej..... bo stroną nieuchronnie idzie na dno
Jeszcze NIE widzisz KTO rozwala Ci stronę?
Znowu potrzebujesz czasu?
Masz go coraz mniej..... bo stroną nieuchronnie idzie na dno
miche.....czy max.....moje slownictwo a Twoja tecza....chyba sie rózni....
A może to cały czas ekipa, która chce napaść jelenie ?
widziałem komentarz, nawet dość świerzy - że tu pasą -
spóła na dobre typy ? z pełną wiedzą - jednonicki, wpisy uśpione, do zadań
olala
widziałem komentarz, nawet dość świerzy - że tu pasą -
spóła na dobre typy ? z pełną wiedzą - jednonicki, wpisy uśpione, do zadań
olala
franek nie wstrzelisz sie teraz ze swoimi liczbami w dyskusje, bo tutaj ludzie teraz maja inne problemy. Nikt już nie jest pewien do kogo pisze, o ile to wczesniej w ogole w internecie mozna mowic o pewnosci co do osoby po drugiej stronie monitora
Piotrek
.
Jandzia tak na powarznie , i powiem Ci że jak powtórek nie będzie, t.z.n albo mało to efekt będzie
.
Jandzia tak na powarznie , i powiem Ci że jak powtórek nie będzie, t.z.n albo mało to efekt będzie
kriss ..ty robisz za kobiete to widac ..a walsie cie wali dlatego ma nik sielaw ..czyli odwrotnie walsie spalic rózową tecze ..jak odbuduja znowu spalą ..was na wyspe ..i tam się pintolcie
PAsko......ja z godnością przyjme bana....i napewno nie założe nowego konta....nie jestem wielo.... a obstawiać sobie nadal będe
Robal...ty masz nasrane...nie składnie piszesz...ty albo psychiczny albo dziecko jestes z małym ilorazem
Gejlord mnie to akurat nie interesuje
o co kaman z tym krisem i sielawem? pasko pisze, ze widzial ich dwoch na zywo, ale tu golym okiem widac, ze to jedna osoba pisze LOL
michelezz..to nick meski czy damski? a moze gender?
Jetta
Franio
otwieram piwko
a na reszte wpływu nie mam
Franio
otwieram piwko
a na reszte wpływu nie mam
Żelka przywitasz sie??? ze mna