Wpisy 1 875 405 – 1 875 504
9 stycznia 2014 16:33 → 9 stycznia 2014 20:01, 100 wpisów
triset
o dwie liczby spytam - masz na tym z maszyny 25 i/lub 42 ?
o dwie liczby spytam - masz na tym z maszyny 25 i/lub 42 ?
jak ktos chce to niby tak..."powiem" szczerze,ze ja ani razu nie chciałam
Grajcie na stronie Żywca w Dopełniacze. Do wygrania gotówka,tablety i bony do Empiku. Polecam wszystkim poetom ;-)
triset
a w kwestii tego 1% zaufania - pamietam, jakbym dziś czytał, taki wpis TDP - o tych 'zachodnich' firmach oferujących tego typu usługi - cóż - widzę pewne podobieństwo i to tylko pochwała jest, pewnego toku myślenia, i tu nie ma drugiego dna, absolutnie
a w kwestii tego 1% zaufania - pamietam, jakbym dziś czytał, taki wpis TDP - o tych 'zachodnich' firmach oferujących tego typu usługi - cóż - widzę pewne podobieństwo i to tylko pochwała jest, pewnego toku myślenia, i tu nie ma drugiego dna, absolutnie
Robal 36 nie wiem co mam Wam napisac po prostu znalazlam ta strone i od czasu do czasu stamtad wysylam...
powiem tak ja nie lubię grac na 8/8 liczb wole 7/7 9/10 bo za 8 liczb jak trafisz coś to nie płaca dopiero od 4/8
Przepintoliłam całe 24 zł ze zdrapki.
Kasia
spoko, luzik - nic nie pisz - Twoja kasa, Twoje wybory
naprawdę - ja nic nie wiem - może mniej, czy krócej słychać, ale np - mają mniejsze prowizje, niż gdzie indziej ?
ale to ciekawy aspekt - dla mnie - że jest pewna 'nisza' i wejście Monopolo wNet będzie miało jakiś sens, ktoś zyska, ktoś straci
spoko, luzik - nic nie pisz - Twoja kasa, Twoje wybory
naprawdę - ja nic nie wiem - może mniej, czy krócej słychać, ale np - mają mniejsze prowizje, niż gdzie indziej ?
ale to ciekawy aspekt - dla mnie - że jest pewna 'nisza' i wejście Monopolo wNet będzie miało jakiś sens, ktoś zyska, ktoś straci
podobno w zdrapkach teraz male wygrane w grudni wydrapalam maxi cash 500zl teraz kupilam 5 i pustaki
Jocia
Trisio.
A co ?? Miałam kupić ?
A co ?? Miałam kupić ?
Robal 36
od kazdego kuponu biora 80gr prowizji
od kazdego kuponu biora 80gr prowizji
Robal.
Zimówki założone,może spaść śnieg.
Zimówki założone,może spaść śnieg.
emerytka zagranie w odebrane zawsze kończy się klęską..było do świnki ale z drugiej strony emeryci u Tuska maja się dobrze
Trisio.
Nie mam świnki,wszystko przepintalam.
Nie mam świnki,wszystko przepintalam.
widziałem, że coś tam napisałaś o oponach, ale zimówki ?
na wiosnę ?
na wiosnę ?
Ale każa sobie płacić za przekładkę.
Robal.
Zima nadejdzie niebawem.
Zima nadejdzie niebawem.
Trisio.
Pewnie,i auto parę razy spadnie z lewarka.
Pewnie,i auto parę razy spadnie z lewarka.
Trisio.
A co za śliczne bobo w Twoim profilu ?
A co za śliczne bobo w Twoim profilu ?
Trisio.
Kidnaper ??
Kidnaper ??
Trisio.
A nazwyrtać Ci po żici ?
A nazwyrtać Ci po żici ?
Mam taką piąteczkę -06,11,35,55,77
Trisio.
OK.Streszczam się.
OK.Streszczam się.
120 śledzi czeka na od WN .
ja powoli znikam...jak kwota za zegarek Nowaka w oświadczeniu majątkowym
cześć wszystkim dawno mnie tu nie było, potrzebuje pomocy w mini macie jakiś pomysł ?
Kasia: 3,6,18,23,38
To do kruszynka84
rafalsycewice, 6 i 23 często wpada, może przystopuje. Wysyłam 9 i myslałam o 2, 5, 11, 13, 26, 27, 33,39, 40
pierwsze papierki w tym roku w keno wpadły, 5/6 z chybika
ale coś kradzione w mm słabo, albo wcale ostatnio nie wchodzą, choć jola 23-39 dałem jeszcze raz na pukon
ale coś kradzione w mm słabo, albo wcale ostatnio nie wchodzą, choć jola 23-39 dałem jeszcze raz na pukon
gaju może kup zdrapeczkę po 1zł, szcz.liczbę albo multiforsę, albo starego lotka - te najlepsze
torsanie
sprawdź mi czy w sanoku wisi jakiś tysiak w krzyżówce po 3zł
sprawdź mi czy w sanoku wisi jakiś tysiak w krzyżówce po 3zł
kruszyna
cały czas sysem ? Bez śpiocha ?
I jak tam ogólnie Ci teraz, w najlepszej grze, idzie ?
cały czas sysem ? Bez śpiocha ?
I jak tam ogólnie Ci teraz, w najlepszej grze, idzie ?
drapek-ostatnio pozdejmowali wygrane bo juz miejsca na tablicy nie było
to totolotek tak każe zdejmowac, u jolki też same świeże wygrane mają wisiec
torsanie niedawno zagrałem u buka tak jak Ty na kursy 1,4-1,6 i karwa jeden mi na 10 typów nie wlazł, a mogłem prawie stówę wygrac
drapek-o widzisz,to blisko było a wtedy co pisałeś to Sanok przegrał własnie
jak u buka kiedy jeszcze będe puszczał totka to też spróbuje taką metodą,
a byłeś wtedy na meczu?
a byłeś wtedy na meczu?
ciekawe jak za rok będzie, może trzecim razem się pomylę i wreszcie wygrają
w której grze ?
Rycha /ps.Rembicha/ odkurzyło
znowu ciężko tyra dla ludu miast i wsi - "świat się kręci" - pr1 18:45 - niebezpieczna sprawa ... włączam, a tu s.r.u i wypadł mi z szafy ...
Rycha /ps.Rembicha/ odkurzyło
znowu ciężko tyra dla ludu miast i wsi - "świat się kręci" - pr1 18:45 - niebezpieczna sprawa ... włączam, a tu s.r.u i wypadł mi z szafy ...