Wpisy 1 875 330 – 1 875 429
9 stycznia 2014 14:38 → 9 stycznia 2014 16:57, 100 wpisów
jocia systemikiem sie wygrywa wiecej, szybciej sie trafia - ale i mozna szybko udupic
Systemik z zielonej ksiązeczki
15 liczb, 10 skreslen i 6 zakładów
kondi..no własnie
15 liczb, 10 skreslen i 6 zakładów
kondi..no własnie
angierski
niestety - ale najlepszy system, to jeden zakład i kupa farta ...
... wystarczy w sumie zobaczyc w bilans typowań ...
i dotyczy to - każdego rodzaju systemu i każdej, gdzie można decydować samemu, gry i .
niestety - ale najlepszy system, to jeden zakład i kupa farta ...
... wystarczy w sumie zobaczyc w bilans typowań ...
i dotyczy to - każdego rodzaju systemu i każdej, gdzie można decydować samemu, gry i .
Jocia jestes???co myślisz o tym?-23 31 48 53 66 69 79
20
11,21,31,51
3,13,23,33,43,73
54
45,65
56,76
27,47,67
8,18
29,49,59,79
11,21,31,51
3,13,23,33,43,73
54
45,65
56,76
27,47,67
8,18
29,49,59,79
ok to nie przeszkadzam...musze ułozyc siodemke
Miłego !
Pih&Chada -> "puszka pandory"
.
i powo
Pih&Chada -> "puszka pandory"
.
i powo
2,3,5,6,7,24
23
Poklony dla farciarzy z godziny 14tej.
jocia
bardzo prosze jocia ... z gory dzieki i spadam do miasta sie zapuscic
no i tak lepiej a nie dawaj..
jocia jak bedzie chciała to cos wpisze! nie ma obowiazku
jocia jak bedzie chciała to cos wpisze! nie ma obowiazku
ale beka niedawno 5/5 w dodatkowych treraz 7/10
oczzywiscie nie wyslane ale 2 zl oskubalem dzis TS
oczzywiscie nie wyslane ale 2 zl oskubalem dzis TS
rafal - siema koluniu - gdzie to jest te Sycewice ?wieś osada sioło miasteczko ? ile macie kolektur ? pomoże coś dla wysyłania wejście teesa w neta ?
hihi - bez urazy
Zamit - znasz takie powiedzenie:
historia uczy, że nigdy nikogo niczego nie nauczyła ?
Zamit - znasz takie powiedzenie:
historia uczy, że nigdy nikogo niczego nie nauczyła ?
no, ja pikolę - t a m , to chociaż o zdrapki chodzi, a w ścianie płaczu ?
O przekonanie się, i sprawdzenie, czy prawdą jest, że w odpowiednio dużym zbiorze, w odpowiednio długim czasie c o ś wejdzie ?
ano wejdzie wejdzie
jeszcze tylko *trochę ćwiczeń i może uda się wysyłać bardzo mało zakładów i tylko w te dni kiedy wchodzić będą
lepiej
ale też - może się nie udać i następny kolega i wypstrykany i wyczerpany grą na sucho będzie
*następne dziś słowo kluczowe - trochę
O przekonanie się, i sprawdzenie, czy prawdą jest, że w odpowiednio dużym zbiorze, w odpowiednio długim czasie c o ś wejdzie ?
ano wejdzie wejdzie
jeszcze tylko *trochę ćwiczeń i może uda się wysyłać bardzo mało zakładów i tylko w te dni kiedy wchodzić będą
lepiej
ale też - może się nie udać i następny kolega i wypstrykany i wyczerpany grą na sucho będzie
*następne dziś słowo kluczowe - trochę
Robal 36 - witaj z tej strony Kasia pisze od meza z konta. U nas nie ma kolektur jak wysylam to przez neta.Dopiero sie ucze hehe..a Sycewice koło Słupska (pomorskie)
jocia słonce i masz cos ?
emeryt- tak dokładnie ta wioseczka
Kasia
to sporo przepłacasz, z tego co widziałem ofertę pośredników, a
bez problemu wypłacali ew. trafienia ? dają wskan, czy na gębę - pardon ? To, jak rozumiem z wejścia wNet naszego Monopolisty Drogiego raczej będziesz zadowolona ?
to sporo przepłacasz, z tego co widziałem ofertę pośredników, a
bez problemu wypłacali ew. trafienia ? dają wskan, czy na gębę - pardon ? To, jak rozumiem z wejścia wNet naszego Monopolisty Drogiego raczej będziesz zadowolona ?
Robal 36 gram na tej stronie www.kuponylotto.pl tzn wysyłam.
jocia
trisetum szkoda ale jak nie mam gdzie wyslac to,to mnie ratuje
Naprawa Windows ,bardzo dobry program "COMBOFIX,polecam!!!!!
szkoda tylko na prowizje a tak to lubie byc mile zaskoczona
Cze
hmm...zawsze jak cosik wygralam zaraz miałam wypłacone
teraz układam siodemke i jakos mi nie wychodzi...mysle o tych liczbach 23 31 48 53 66 69 79 lub 76,79,70,65,63,40,23
no tak - trójki wypada wysyłać zdecydowanie, może nawet czwórki, powiem więcej - w niektórych grach nawet piątki...
Przesyłają wskan wysłanego kuponu ?
Przesyłają wskan wysłanego kuponu ?
triset
o dwie liczby spytam - masz na tym z maszyny 25 i/lub 42 ?
o dwie liczby spytam - masz na tym z maszyny 25 i/lub 42 ?
jak ktos chce to niby tak..."powiem" szczerze,ze ja ani razu nie chciałam
Grajcie na stronie Żywca w Dopełniacze. Do wygrania gotówka,tablety i bony do Empiku. Polecam wszystkim poetom ;-)
triset
a w kwestii tego 1% zaufania - pamietam, jakbym dziś czytał, taki wpis TDP - o tych 'zachodnich' firmach oferujących tego typu usługi - cóż - widzę pewne podobieństwo i to tylko pochwała jest, pewnego toku myślenia, i tu nie ma drugiego dna, absolutnie
a w kwestii tego 1% zaufania - pamietam, jakbym dziś czytał, taki wpis TDP - o tych 'zachodnich' firmach oferujących tego typu usługi - cóż - widzę pewne podobieństwo i to tylko pochwała jest, pewnego toku myślenia, i tu nie ma drugiego dna, absolutnie
Robal 36 nie wiem co mam Wam napisac po prostu znalazlam ta strone i od czasu do czasu stamtad wysylam...
powiem tak ja nie lubię grac na 8/8 liczb wole 7/7 9/10 bo za 8 liczb jak trafisz coś to nie płaca dopiero od 4/8
Przepintoliłam całe 24 zł ze zdrapki.
Kasia
spoko, luzik - nic nie pisz - Twoja kasa, Twoje wybory
naprawdę - ja nic nie wiem - może mniej, czy krócej słychać, ale np - mają mniejsze prowizje, niż gdzie indziej ?
ale to ciekawy aspekt - dla mnie - że jest pewna 'nisza' i wejście Monopolo wNet będzie miało jakiś sens, ktoś zyska, ktoś straci
spoko, luzik - nic nie pisz - Twoja kasa, Twoje wybory
naprawdę - ja nic nie wiem - może mniej, czy krócej słychać, ale np - mają mniejsze prowizje, niż gdzie indziej ?
ale to ciekawy aspekt - dla mnie - że jest pewna 'nisza' i wejście Monopolo wNet będzie miało jakiś sens, ktoś zyska, ktoś straci
podobno w zdrapkach teraz male wygrane w grudni wydrapalam maxi cash 500zl teraz kupilam 5 i pustaki
Jocia
Trisio.
A co ?? Miałam kupić ?
A co ?? Miałam kupić ?
Robal 36
od kazdego kuponu biora 80gr prowizji
od kazdego kuponu biora 80gr prowizji