Wpisy 1 874 830 – 1 874 929
9 stycznia 2014 04:03 → 9 stycznia 2014 09:39, 100 wpisów
http://www.youtube.com/watch?v=JFHanoST-vI
Lady Pank-Mniej niż zero
Lady Pank-Mniej niż zero
Tak to już mają ,ludzie żyjący w nędzy,biedzie... Oni nawet nie są pionkami
Ale czy sam tego chciał ?może ludzie chcieli, i mu to zrobili cele bryta
taaaaa, to też, ale że kolega już się nachapał, ale - widzę - pewnie coś z oczkami miałem
no nie robakowi jednemu - widziałeś wczoraj ? - sielaw 'napisał mam coś' , no fakt - wlepił wskana ale kolegi tańczącego - n.i.k.t capnięcia nie dostrzegł
Aaaaaa - stawka /cóż - mnie akurat taka gra nieustannie / tam nawet była
ciekawe, co powodem - bardziej - nieistniejąca tu /podobno hihi/ zazdrość, czy podejrzenie o /też nieistniejące, oczywiście hehehe/ bajkopisarstwo
triset
jak się, słusznie zapewne, - trzaskasz coś w mini ?
z ich trafiła tylko, czy do tego też coś sam dokreślisz ?
jak się, słusznie zapewne, - trzaskasz coś w mini ?
z ich trafiła tylko, czy do tego też coś sam dokreślisz ?
te dwa Twoje - absolutnie z sufitu, czy wspomagasz się jakimiś statami, mapkami, programem, czy - stałe liczby ?
pssss, oprócz tych czterech ? - zapewne też jeden w lotto ? - pisz śmiało - nikomu nie powtórzę
pssss, oprócz tych czterech ? - zapewne też jeden w lotto ? - pisz śmiało - nikomu nie powtórzę
robię b. podobnie - czasem tylko środkową dublując zapuszczam swój, czasem drugą i trzecią dubluję
na swoim w sysie, jeśli tak gram - bo uwaga uwaga - nie zawsze w taki sposób wysyłam systemowy pełny / a metoda jest tak dziwaczna, że może kiedyś się przyznam, akcent na m.o.ż.e hehe/ - wtedy tam używam śpiocha itd itd
nihil novi
na swoim w sysie, jeśli tak gram - bo uwaga uwaga - nie zawsze w taki sposób wysyłam systemowy pełny / a metoda jest tak dziwaczna, że może kiedyś się przyznam, akcent na m.o.ż.e hehe/ - wtedy tam używam śpiocha itd itd
nihil novi
...przystanek 8/9 - dwa tauzeny - do odebrania na miejscu ...
jeśli dobrze pamiętam...
jeśli dobrze pamiętam...
a jeden zakład mam taki jak mi maszyna losująca z strony ts wczoraj dała
Gracz z miejscowości Toruń wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
pssssss - bo - albin będzie zszokowany - z plusem też n i e gram
o kurdebalans wyliczyli w Toruniu
*czasem - metoda na sys - czasem jest tak dziwaczna...
o kurdebalans wyliczyli w Toruniu
*czasem - metoda na sys - czasem jest tak dziwaczna...
wiesz - wszystko się może zdażyć
i niczym w sumie chyba nie różni się takie/takie wygenerowanie i przepisanie/ od z maszyny trafiła
jednak pytanie powstaje - ile i jak generowane są takie zestawy - na ich stronie ...
i niczym w sumie chyba nie różni się takie/takie wygenerowanie i przepisanie/ od z maszyny trafiła
jednak pytanie powstaje - ile i jak generowane są takie zestawy - na ich stronie ...
zdarzyć chociaż w pewnych okolicznościach przyrody z kropką - też pasuje
lepiej nie dawać kropki nad z to jeszcze idzie zwalić że klawiatura nie wbiła
klawiatura - oczywiście oczywiŚŚŚcie i czasem jakiśśśś skOrcz
w palcu
w palcu
zostawiam prawie oczywiście
i dobrego, spokojnego, uśmiechniętego dnia
i dobrego, spokojnego, uśmiechniętego dnia
Dzień dobry.Miłego dnia.
Wczoraj posucha na wszystkich frontach.
Robal.
na wszystkich ? no nie mów - że przyjokerzyłaś i ostrożnie - z info kaskadzie - widziałem tu chyba jednego szydercę
Robal.
Na frontach zachodnich.
Na frontach zachodnich.
Jakby zdarzyło mi się kupić kaskadę,to się nie przyznam.
Bo szyderca mógłby wpaść w alkoholizm.
tak jest, bo wiesz - ja raz wysłałem, napisałem i chyba do teraz słyszę w uszach - i
jetta
Ulka - a jakbyś zobaczyła minę kol.Przemka - samodzielnego operatora lotomaszyny - ohohoho
Ulka - a jakbyś zobaczyła minę kol.Przemka - samodzielnego operatora lotomaszyny - ohohoho
Jetta
Robal.
Mogę sobie wyobrazić.
Mogę sobie wyobrazić.
Może patrzył z nadzieją,że pomożesz Mu wykonać plan sprzedaży.
Nie, On generalnie wie, co sądzę o grach typu loteryjnego - bez istnienia możliwości wybierania samemu... I nie mówię, że muszę z tego korzystać - ale - muszę mieć możliwość wyboru - inaczej czuję się traktowany, jak bydło
tylko do strzyżenia
obecnie nacisk sprzedażowy mają na zdrapki - zdecydowanie - tu słychać - "a może ...? do tego ..."
tylko do strzyżenia
obecnie nacisk sprzedażowy mają na zdrapki - zdecydowanie - tu słychać - "a może ...? do tego ..."
Jetta
Trisio.
A gdzie widzisz Jocię? Albo mi też potrzebne nowe bryle.
A gdzie widzisz Jocię? Albo mi też potrzebne nowe bryle.
cze
Kupiłam los za 1 zł,wygrałam 15 zł i jest na dzisiejsze granie.
zdrapka?