Wpisy 18 680 – 18 779
21 marca 2008 23:25 → 23 marca 2008 23:10, 100 wpisów
Kurde, dzisiaj w numerka 10 zł, a jak ja wczoraj trafiłem to było 5,40... Chyba komuś podpadłem, bo ostatnio pobijam statystyki ale pecha :P
No ja tez wtopa kulki zmienili! w numerka płacili 10 zł wiesz czemu Beezqp bo nikt nie urodzil sie 32 jest w miesiącu 31 dni a ludzie grają w numerek na daty urodzin pozdrawiam wszystkich stałych pascowiczów również i przegranych dzisiejszego dnia !
7 z 10 i wszystko jasne.
ty ciemniaku DARIO jak nie masz pojecia to nie zabieraj glosu i naucz sie czytac o czym pisze i sie nie dziwie ze myslenie to dar bozy JA PISALEM O PROGRAMIE DO STATYSTYKI CZY TEZ ANALIZ
A NIE O SYSTEMACH I CHCIALEM PODPOWIEDZIEC POWAZNYM -AUTENTYCZNIE GRAJACYM A NIE PODNIECAJACYM SIE NA FORUM,NIE MUSISZ WYDAWAC
KASY/ktorej nie masz i nie bedziesz mial/mozesz sciagnac sobie demo i przekonasz sie czy jest ci to pomocne czy nie.NIE PROBUJ NIKOGO OBRAZAC BO JA NIE MAM ZAMIARU ZNIZAC
SIE DO TWOJEGO POZIOMU.ZACZNIJ WRESZCIE GRAC W KOLEKTURACH I ZYCZE CI POWODZENIA
A NIE O SYSTEMACH I CHCIALEM PODPOWIEDZIEC POWAZNYM -AUTENTYCZNIE GRAJACYM A NIE PODNIECAJACYM SIE NA FORUM,NIE MUSISZ WYDAWAC
KASY/ktorej nie masz i nie bedziesz mial/mozesz sciagnac sobie demo i przekonasz sie czy jest ci to pomocne czy nie.NIE PROBUJ NIKOGO OBRAZAC BO JA NIE MAM ZAMIARU ZNIZAC
SIE DO TWOJEGO POZIOMU.ZACZNIJ WRESZCIE GRAC W KOLEKTURACH I ZYCZE CI POWODZENIA
Witam i zastanawiam sie dlaczego u nas jest tyle zlosliwosci przecierz Frank1 nie proponuje kupna tylko wskazuje gdzie mozna znalesc strony ktore moga pomoc graczowi ktory opiera sie na statystykach.My prawdziwi gracze nigdy nic za kase nie sprzedajemy bo nie musimy w ten sposob zarabiac i potrafimy odroznic dziadostwo od rzeczy dobrych,ja osobiscie kieruje sie 10 ostatnimi wynikami ale ktos moze miec inna metode gry i dla niego jest ta wskazowka gdzie za friko to znalesc. czytajmy i probujmy zrozumiec co czytamy. Do wtorku nie gram w multi na parzyste nieparzyste. Wesolych Swiat.
A ja mam do sprzedania swoje zezowate szczescie do liczb moze znajdzie sie jakis naiwny i durny chetny to za 1(jednego) zeta chetnie mu go sprzedam i za jakis czas nie dosc ze straci bezpowronie zlotowke za moje zezowate szczescie to przegra ostatnia koszulke jak bedzie gral z moim szczesciem do liczb czekam na takiego naiwniaka pozdrawiam.
Hah, Kogucik19 -jeszcze jeden Obywatel Piszczyk? :) Z chęcią bym kupił, ale po świętach, bo na jaja dużo wydałem ostatnio:) No bez jaj ! Życzę Wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT !
kogucik19=matycz
Dzisiaj moja ulubiona gra DL i kumulacja 6 mln!
Zagram sobie na chybil-tafil bo zadne liczby mi do glowy nie przychodza a i z map nic nie moge wymyslec:) WESOLYCH SWIAT zycze wszystkim i wygranych !!
Zagram sobie na chybil-tafil bo zadne liczby mi do glowy nie przychodza a i z map nic nie moge wymyslec:) WESOLYCH SWIAT zycze wszystkim i wygranych !!
Wszystkim graczom życzę wiosennego optymizmu w skreślaniu zawsze dobrych cyferek.Wesołych świąt!!!
Drogi OBSERWAIORZE, może i jestem kogucikiem, ale nie 19 :) Pozdrawiam:)
Kogucik19 to kogucik19 i nikt inny nie uzywam dwoch nikow bo tego nie potrzebuje nie ukrywam sie bo nie musze wiec przyjmij niedowiarku ze to kogucik 19 a nie Matycz do ktorego nic nie mam i to wszystko.jak ide do kompa to moja kurka tak stroszy piorka ze tylko wpadam na moment czytam i robie wypad zanim mnie skrzydelkiem zgarnie pozdrawiam.
...ja też Drogi Koguciku19 nic do Ciebie nie mam, a nawet powiem więcej: kocham drób i wszelkie ptactwo, a szczególnie jaja:) Nie lubię tylko jak TS robi sobie jaja ze mnie czasami:) Pozdrawiam:)
Witam wszystkich życze Wesołego Alleluja ! Trza zrobić liczby na 3 dni a jest co i duży i expres i multi i do profa i specjialne i numerek jeste tego i portwelik się skurczy heh .Matycz na bank nie jest kogutem19 Obserwatorze ! to dwie zupełnie inne osoby ! Pozdrawiam !
O Mario! Dziękuję Ci, że napisałeś, że nie jestem kogutem. Już bliżej mi do kury domowej:) Pozdrawiam:) Powodzenia:) Wesołych Świąt:)
Dobra przyznam się ja też jestem Kogucikiem i to nie złym he he !!! mam stado kurek do obskoczenia w tygodniu ! naszczęscie jajek nie znoszą he he ! bo mój portwel by był wiecznie pusty he he !!!
hej szczęściarze,dla mnie KOGUCIK jest ok,podobnie jak KACZOR jest sympatyczny,nie czepia się do nikogo...ale chyba to nie on...
...hahah, O Mario! Uważaj -pewien kogut myślał o pościeli, w Wielką Sobotę mu ucięli...:):)hahah
Ciekawe jak pogoda jest w Mikołajkach Panie Opa spedzam świeta w mikołajkach zapraszam na basenik ! a gdzie nasz Opa przestał sie udzielać na paSCO czyżby nie miał pomysłów na wygraną pozdrawiam !!!
WARNING - stawiam na 3 dni na taka w profie 4/7,15,19,43 taka 5/7,15,19,30,43 i w totalizatorze taka 10/{3,10,20,24,30,43,45,52,54,76 } powtarzam 3 dni kto się skusi we wtorek kupi dużo kurek do znoszenia zlotych jajek !
Mario dziekuje za uwage jeszcze raz życzy wszystkiego najlepszego ALLELUJA czas do kolektury potem w droge ale pasco bede śledzil w świeta z 2 komutera alleluja !!!
Zeby smialy sie pisanki, Usmiechaly sie baranki, Mokry smigus zraszal skronie, Duzo szczescia sypiac w dlonie tego zyczy kogucik19 wraz z nastroszona kurka jak kurka da przezyc to dopiero we wtorek sie odezwe .pozdrawiam wszystkich drobiarzy na tej stronce.WESOLEGO ALLELUJA.
...i masz rację OPA, przecież to nie są Mikołajki, tylko Wielkanoc:) Wesołych Świąt:)
Calkiem powaznie jesli ktos zna przyczyne Dlaczego nie moge aktualizowac Viltomierza (wyniki) i multipairs'a (z Viltomierza sa wyniki nadajace sie do multipairsa) a Viltomierz "zniszczyl" swoja stara baze Prosze o wyjasnienie.
widocznie ma coś na sumieniu...dlatego ma w sobie taką złość...nikt mu przecież nic złego nie zrobił
WSZYSTKIM WESOŁEGO ALLELUJA I SZCZĘŚLIWYCH TYPÓW A DLA TYCH CO STAWIAJĄ NA MECZE RADZĘ UWAŻAĆ SĄ ŚWIĘTA I MOŻE PAŚĆ DUUUUUUUUUŻŻŻOOOOO REMISÓW
niech się ręce wam nie trzęsą i kupony trafne będą WESOŁYCH ŚWIĄT dla wszystkich ZIOMALI PO KUPONIE nawet tych co smrodzą na chat-ie
SWIETA ŚWIĘTA
skaczących jajeczek z numerkami na grzbiecie niech na kupony wskoczą miliony przyniosą czego sobie jak i wszem tutaj życzę
skaczących jajeczek z numerkami na grzbiecie niech na kupony wskoczą miliony przyniosą czego sobie jak i wszem tutaj życzę
cicho tu i głucho
wszystkim lottomaniakom
WESOŁYCH ŚWIĄT
no i dla naszego stworzyciela tej stronki smacznych jajek i moooookreeeegoooo dyngusa
wszystkim lottomaniakom
WESOŁYCH ŚWIĄT
no i dla naszego stworzyciela tej stronki smacznych jajek i moooookreeeegoooo dyngusa
eeelllaaa i hanys wszystkiego najlepszego mokrego dyngusa i dużo trafnych numerków .pasko dla Ciebie równirz wszystkiego najlepszego i dla wszystkich lotto maniaków
Słuchaj frank1 wczoraj nie miałem czasu ale dzisiaj ci odpiszę: nie możesz się zbliżyć do mojego poziomu bo jesteś zbyt tępy a jedyne co potrafisz to naciągać zwykłych naiwniaków których nie brakuję, gdyby wszyscy w myśleniu byli podobni domnie to tacy jak ty wreszcie wzieliby się do jakiejś roboty a nie próbowali sprzedać taki chłam.Takich cwaniaków jak ty powinno się zamykać !!!!!!!!!!!!!!
Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół rodziny życzy eeelllaaa i Marian.Sz.
DARIO ma racje ostrzegam przed stroną euravic.com to następne pijawki podłączone pod TS.
Pasko oraz wszystkim minichatownikom --Zdrowych pogodnych i radosnych Świąt--typowania bez opamiętania i głównej "puli". zgarniania
Niejestem ostrym graczem ale z obserwacji lepiej grać u buków, większe szanse na wygraną- SIWY łeb niech idzie na emeryturę.ZYczę wszystkim wygranej a Siwemu i TS. bankruta!!!
Dwa kurczaki w koszu siedzą,
I rzeżuchę sobie jedzą,
Baran w szopie zioło pali,
Pewnie zaraz się przewali,
Ksiądz za stołem już się buja...
WESOŁEGO ALLELUJA!
I rzeżuchę sobie jedzą,
Baran w szopie zioło pali,
Pewnie zaraz się przewali,
Ksiądz za stołem już się buja...
WESOŁEGO ALLELUJA!
Witam niepoprawnych optymistów, jak tam nastroje? U mnie dzisiaj pokaźna liczba kuponów się nazbierała, bo 8 expressów i 6 Dużych Lotków... Jeszcze 8 numerków, ale one niestety sobie poczekają do poniedziałku... I to co zwykle, czyli czekanie na cud. Ale dzisiaj wspominamy noc cudów więc może i któremuś z nas się pocuduje... Do zobaczenia o godzinie Żalu i Rozczarowania, hehe ;)
hej DARIO 1 POKAZ NAM SWOJE
WYGRANE FAKTYCZNE JAKIE DO TEJ PORY MIALES HA,HA,HA
RADZIMY CI JEDNO SZUKAJ SPONSORA NA OPLACENIE CZESNEGO TO PO TYM MOZEMY
POROZMAWIAC,PO ZACHOWANIU WIDAC WHO IS WHO
WYGRANE FAKTYCZNE JAKIE DO TEJ PORY MIALES HA,HA,HA
RADZIMY CI JEDNO SZUKAJ SPONSORA NA OPLACENIE CZESNEGO TO PO TYM MOZEMY
POROZMAWIAC,PO ZACHOWANIU WIDAC WHO IS WHO
Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy.
...Wszystkim życzę Wesolych Świąt!!!
...Wszystkim życzę Wesolych Świąt!!!
Z świątecznego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć Wam naprawdę z całą serdecznością by święta napełniły wam duszę radością. Czegóż jeszcze Wam życzę? Zdrowia i dostatku! Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku! Siedmiomilowych butów i czapki niewidki, Spełniającej życzenia małej złotej rybki Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna, Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina, Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych, Dywanów latających i talentów licznych. Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych, Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych. Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych, Poklasku i uznania i awansów licznych. Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze, Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze, Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki, A w południowych Indiach plantacji herbatki. Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie I innego schronienia w wybranej krainie. Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości
dla wszystkich tu pozytywnie zakręconych .
dla wszystkich tu pozytywnie zakręconych .
FRANK1 - ja poprostu gram ale w przeciwieństwie co do niektórych nikogo nie okradam , nie wciskam nikomu kitu bo dlamnie czy ktoś kogoś okrada na żywca czy wyłudza pieniądze oferując mu kit to taki sam złodziej.
Każdy kto sprzedaje pseudo systemy wmawiając innym że daje ona gwarancję wygranej jest złodziejem.To jest tak jak ja bym kazał obstawiać na meteoryt który spadnie z nieba, każdy wie że kiedyś spadnie ale może to być jutro jak i za milion lat.Tak samo jest z tymi systemami- 14.000 000 kombinacji mówi za siebie, trzeba być kretynem żeby płacić za jakieś chore obliczenia.
Idiota idiocie nie jest równy- nikt ich nie sieje sami się rodzą co nie znaczy że nie masz racji DARIO1, złodziej to złodziej!
tak jak przewidzialem jest rownowaga jutro powinny parzyste byc gora a potem dwa razy nieparzyste co do systemow to kazdy jest dobry pod warunkiem ze nam liczby wejda nie ma idealnych systemow tylko wylosowane liczby z danego systemu moga nam cos pomoc a moje zezowate szczescie do liczb nikt nie chce kupic nie ma takiego niedorozwinietego zeby na to poszedl i dal zarobic jednego zeta. gratuluje wygranych i juz sie nie klucicie bo kazdy solidny gracz to wie ze nie ma dobrego systemu mozna sprzedac szczescie ale kto sie go bedzie pozbywal?.pozdrawiam.
Jeśli ktoś zachwala program twierdząc że jest w stanie podać na jego podstawie pewne liczby to kłamie.
programy te tworza statystyki a jak jeszce jest graficzne przedstawienie to jeszce lepiej.
Kazdy może sobie zrobić proste statystyki w Excelu czy CALC w OpenOficce, nie ma potzreby znajomości programowania.
programy te tworza statystyki a jak jeszce jest graficzne przedstawienie to jeszce lepiej.
Kazdy może sobie zrobić proste statystyki w Excelu czy CALC w OpenOficce, nie ma potzreby znajomości programowania.
W każdym "normalnym" kraju za takie obietnice można kogoś zgnoić w sądzie, nie nadarmo się mówi że Polska to cudowny kraj dla krętaczy, pseudocwaniaków i złodzieji-ale jak widać to ślepa uliczka.
kogucik19 to cała prawda że żaden normalny człowiek nigdy by nie sprzedał swojego szczęścia a idioci niech łykają ten kit który nazywa się SUPERSYSTEMY.
Sposobów interpretacji wyników jest nieograniczona ilośc w przeciwieństwie do skończonej ilości możliwych do wysłania zakładów na dane zdarzenie losowe.
Ograniczenie jedyne to ludzka fantazja i umysł.
Więc w pewnym czasie pewne założenia przyniosą zaskakująco dobre rezultaty a inne tragiczne w skutkach ale w innym czasie jest odwrotnie. Jak ktoś ma tzw.NOSA to może coś wiecej niż statystycznie prorokować ale wystarczy rzycić okiem na forum gdzie typują trójki, piątki itp by zobaczyć że co miesiąc inna osoba jest liderem w typowaniu, bo co jakiś czas jej sposób typowania jest lepszy od innych a co jakiś czas tragiczny w stosunku do innych
Ograniczenie jedyne to ludzka fantazja i umysł.
Więc w pewnym czasie pewne założenia przyniosą zaskakująco dobre rezultaty a inne tragiczne w skutkach ale w innym czasie jest odwrotnie. Jak ktoś ma tzw.NOSA to może coś wiecej niż statystycznie prorokować ale wystarczy rzycić okiem na forum gdzie typują trójki, piątki itp by zobaczyć że co miesiąc inna osoba jest liderem w typowaniu, bo co jakiś czas jej sposób typowania jest lepszy od innych a co jakiś czas tragiczny w stosunku do innych
Np taki gość 777ch wczoraj wytypował 1o liczb i padła jedna a dzisiaj ponoć trafił 9z10 tylko szkoda że podał to o 22,27
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1785
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1785
Ale chodzi o to że takie skrajności są właściwością zdarzeń losowych i jesli by coś działo się regularnie bez dziwnych (dla człowieka na pierwszy rzut oka)zdarzeń to to by nie były zdarzenia losowe (nie byłaby to gra losowa)
Czy taka sekwencja jest ciągiem losowym typu białe/czarne:
□■□■□□■■□■□■□■■■■□■■□■□□□□■□□■□■□■□■■□■□□■□□□□■□■■
□□□■□■□■□□■■■□■□□□■■□■□■■■□□□□■□□■□■□■■□■□■□■■□■□■
□■□■□□■■□■□■□■■■■□■■□■□□□□■□□■□■□■□■■□■□□■□□□□■□■■
□□□■□■□■□□■■■□■□□□■■□■□■■■□□□□■□□■□■□■■□■□■□■■□■□■
A może taka jest bardziej losowa od poprzedniej :
■■■■■■□■■■■■□□□■□■■■□■■□□□□□■■□■□■■■□■■■□■□■□■■□□□
■■□■□□■□■□□□□□□□■□□■□□□□□■■□■■□□■□■■□■□□□■□□■□□□□□
■■■■■■□■■■■■□□□■□■■■□■■□□□□□■■□■□■■■□■■■□■□■□■■□□□
■■□■□□■□■□□□□□□□■□□■□□□□□■■□■■□□■□■■□■□□□■□□■□□□□□
Różnią sie nieznacznie , ale już wizualnie widać różnicę i na podstawie oceny wzrokowej która jest bardziej losowa pierwsza czy druga???
Dla zainteresowanych powiem, że pierwszy ciąg jest bardziej równomierny i człowiekowi wydaje się bardziej natyralny,że tak powinno się rozłożyć zdarzenie typu P/NP Białe /czarne czy Orzeł/Reszta.
A w rzeczywistości to drugi ciąg jest taki jak typowy przebieg zdarzenia losowego. Kłóci sie to z odczuciem człowieka i dlatego też pojawia sie tu duzo głosów że TS,SA oszukuje.
Ale nie musi tego robic bo zawarł z graczami doskonałą umowę w postaci kursów za wygraną więc nie musi oszukiwać bo oszukani jesteśmy w tej umowie (tzn kursy są za niskie w stosunku do realnej szansy wygrania denego zdarzenia)
A w rzeczywistości to drugi ciąg jest taki jak typowy przebieg zdarzenia losowego. Kłóci sie to z odczuciem człowieka i dlatego też pojawia sie tu duzo głosów że TS,SA oszukuje.
Ale nie musi tego robic bo zawarł z graczami doskonałą umowę w postaci kursów za wygraną więc nie musi oszukiwać bo oszukani jesteśmy w tej umowie (tzn kursy są za niskie w stosunku do realnej szansy wygrania denego zdarzenia)
Podobnie postępują buki i tam gdzie gołym okiem widać że 1,8 za zdarzenie losowe P/NP jest kursem OK ( bo jakby był 1,6 to tym samym gołym okiem widać jak walą w kulki z kursem).
Ale przy P/NP/Remis już kurs 3,50 na Remis jest kategorycznie za niski podobnie jak kurs 2,0 na NP lub P a czasem nawet jest 1,8 to już skandal.
Ale wizualnie 1,8+2,2+3,8 dają w sumie wysoko łączny kurs ale to nie tak się liczy i kto nie wie jak jest w błedzie że jest OK. Jest tragicznie nie FERR.
Ale przy P/NP/Remis już kurs 3,50 na Remis jest kategorycznie za niski podobnie jak kurs 2,0 na NP lub P a czasem nawet jest 1,8 to już skandal.
Ale wizualnie 1,8+2,2+3,8 dają w sumie wysoko łączny kurs ale to nie tak się liczy i kto nie wie jak jest w błedzie że jest OK. Jest tragicznie nie FERR.
Podobnie z kursami za to że trafisz określoną ilośc liczb w ML na Fortunie:
ZA parkę kurs 10x jest większy niz w ML (bo tam jest8X)
Ale w przypadku np 6 liczb kurs 3500 na oko jest super wysoki a w rzeczywistości jest taki jak by grać na Orzeł/Reszta z kursem 1,5 a nie 1,8
Magia cyferek robi swoje i przyciąga rzesze jak kumulacja w DL.
ZA parkę kurs 10x jest większy niz w ML (bo tam jest8X)
Ale w przypadku np 6 liczb kurs 3500 na oko jest super wysoki a w rzeczywistości jest taki jak by grać na Orzeł/Reszta z kursem 1,5 a nie 1,8
Magia cyferek robi swoje i przyciąga rzesze jak kumulacja w DL.
NO NIEZłY MONOLOG WYSZEDł , ALE MOżE KOMUś COś NASUNIE DO MYśLENIA DA.
SZCZęśLIWEGO I ZDROWEGO PORANKA WIELKANOCNEGO, oraz miłej lektóry moich wypocin.
SZCZęśLIWEGO I ZDROWEGO PORANKA WIELKANOCNEGO, oraz miłej lektóry moich wypocin.
dlatego wygrywający ma odrobinę tak zwanego "szczęścia" i mówienie o sposobach na wygranie, to przechwałki,tych którzy na co dzień topią swoje2,5 X ileś
Ale jest pewien zgrzyt w teorii "nie grać".
Gdyby koleś, który zgarnął dzisiaj 6 baniek nie zagrał
to jutro obudziłby się jak co dzień i spędził normalne święta jak co roku.
Ale zagrał.
Gdyby koleś, który zgarnął dzisiaj 6 baniek nie zagrał
to jutro obudziłby się jak co dzień i spędził normalne święta jak co roku.
Ale zagrał.
Ja obstawiam parke-3;15,wczoraj nie weszla,moze dzis,ale dzis choroba kolektury pozamykane:(
mam pytanie ktos moze wie czy na stacjach paliw sa otwarte kolektury
na tych stacjach gdzie sa kolektury, to sao otwarte normalnie czyli do 21:30 czy jakos tak
hehe, widzę, że niektórym nałóg świętować nie daje ;)
Ja sie na szczęście zabezpieczyłem, na jutro numerki posłane a we wtorek już powinno wszystko funkcjonować normalnie.
Ja sie na szczęście zabezpieczyłem, na jutro numerki posłane a we wtorek już powinno wszystko funkcjonować normalnie.
Witam wszystkich co prawda na swieta zmieniłem plany i siedzie w Władysławowie nad Morzem ale obserwuje pasco z laptopa wczoraj wtopa no cóż ale posłałem na 3 losowania jeszcze moze cos wejdzie Pozdrawiam i lece na spacer brzegiem morza brrrr zimno !
Zdarzyło się kiedyś w Multi losowanie, gdzie były wszystkie liczby 1-40 albo 41-80? Tak pytam z ciekawości ;)
Nie.
Ale szansa na to yo 1 do 25 646 755 czyli coś jak 6 w DL. A losowań było coś 4000 to do 25mln jeszcze kilka wieków.
Ale szansa na to yo 1 do 25 646 755 czyli coś jak 6 w DL. A losowań było coś 4000 to do 25mln jeszcze kilka wieków.
Witam wpadlem tylko na chwilke sprostowac to co napisalem wczoraj ,otoz po dwukrotnej rownowadze zawsze od poczatku roku tak bylo wypadaly nieparzyste raz lub dwa razy a potem juz parzyste.za wczorajsze wprowadzenie w blad przepraszam ale zacmil mnie ten okres przedswiateczny.pozdrawiam
no i Kubica WRESZCIE NA PODIUM brawo od dzisiaj będzie lepiej w naszych typowaniach też pozdrawiam
Nigdy nie będzie lepiej,zawsze będzie średnia.Rachunku prawdopodobieństwa nigdy się nie da pokonać.Trzeba twardo stąpać po ziemi .
mylisz się, zawsze ktoś ma lepiej ;)
nie mówię, że akurat ja doczekam takiej chwili, ale też nie można mówić, że NIKT
nie mówię, że akurat ja doczekam takiej chwili, ale też nie można mówić, że NIKT
Aby była "średnia" musi być lepiej i gorzej czyli inaczej niż średnia!!!
Dla zdarzenia dwudrożnego tj ORZEŁ/RESZTA widać na rozkładzie Bernoullego jak wyglada lepiej i gorzej i jak często się zdarza na zadaną ilośc losowań.
Dla zdarzenia dwudrożnego tj ORZEŁ/RESZTA widać na rozkładzie Bernoullego jak wyglada lepiej i gorzej i jak często się zdarza na zadaną ilośc losowań.
jedyne co moze byc pewne to oznajmnie wam za chwilke..UWAGA UWAGA...dzisiaj w nocy bedzie ciemnooo;);)zycze powodzenia wszystkim gracza w dzisiejszym losowaniu.;);)
Wszystko jest OK , jesteś zdrowy , wszyscy tak mają. Nie przejmuj się. Również pozdrawiam.
Dzięki adams ,ale jak już to jestem zdrowa.To znaczy ,że wszystko w normie .Musze nabrać więcej doswiadczenia ,ale to z czasem .Pozdrawiam
A co?- Ściągać nie umiesz???--Najlepsze typowania są w tabelach,nic lepszego nie wymyślisz !!
WESOŁYCH ŚWIĄT !!
WESOŁYCH ŚWIĄT !!
10 na dzisiaj, której nie posłałem, ale podam, bo losowanie bez emocji to jak dzień bez śniadania ;P
10, 11, 20, 24, 28, 37, 38, 42, 69, 72
10, 11, 20, 24, 28, 37, 38, 42, 69, 72
i znowu plecy. a wczoraj nowa rura wylosował mi dwie trójki w dużym. a dziś ino 2zł w multika.
Witam i jak tu wierzyc logicznemu mysleniu mialy byc NP a wyszly P tak nie bylo od poczatku roku zawsze po dwoch rownowagach byly N ale to jest gra jednemu zabierze drugiemu da
Masz racje wszystko jest zlodziejstwo i bzibziarstwo ale powiedz w co grac zeby nas tak nie skubali wskarz droge no gram i mam troche wygranej kasy ale wszystko mozna stracic na jednej dlugiej progresi i kaput wiec powedz " W co sie bawic w co sie bawic gdy multiloek robi w konia wszystkich nas "