Wpisy 1 867 535 – 1 867 634
5 stycznia 2014 13:08 → 5 stycznia 2014 13:27, 100 wpisów
max ja mowilem do konca miesiaca :p
wejdzie wiecej 1,2,3 niz raz zobaczysz
wejdzie wiecej 1,2,3 niz raz zobaczysz
Hej Lila. Typuję nadal w grupie D ;-) (dojrzeałem Twój wpis dzisiaj ) Pozdrawiam
Zamit..ale zakładamy się ze nie wejdzie w tym miesiącu nic a nic nawet raz ..
1,4,7 podawalem islandorce chyba z tego co kojaze na 21 40 ;p a bylo tylko 1,4 ;/
Ej co zrobić z ropą spod paznokcia ? Zinedinie to ?
spocio lilka, pech nade mną wiec moze wlezie, skoro 50 wreszcie pi....wlazła
krzysztof we mi przestań tu karwa o ropie pisać bo się zaraz porzygam Mamy się zapytaj co masz zrobić a nie pierdzielisz tu na czacie oblechy jakieś
Zniknie to ?
max bo sie pytałem lili dwa razy i dwa razy ta liczba wlatała co podała , a dzisiaj tej na kuponie nie mam co wlata
nie bede się powtarzał ale ciągle pisze że miałem podobną sytuacje i się samo zagoiło ewentualnie smarowałem altacetem
Karwa, pazur zejdzie, ropa splynie, potrwa to tyle czasu ile karwa powinno! Koniec tematu, a jak jeszcze raz zobaczę to pytanie, to Karwa z kombinerkami pojadę i sama go oberwę
wczorajsze lotto mnie dobiło...2x2/6 no mako świeta a o 14:00z tych liczb 3/6
miałem paznokcia całego fioletowego i spuchniętego bo drzwiami od kościoła sobie przytrzasnąłem
Kondi, no bo karwa ileż można? Taki zajeb... obiadek zrobiłam, zjadlam, a tu wychodzi na to że go zaraz z powrotem zobaczę...
deki z 50tek to tylko 50 i 52 a z 70 to 70 71 72 no i 78 ..reszta w ...zdu
1 867 605. jetta 2014-01-05 (13:19) Galicja
Karwa, pazur zejdzie, ropa splynie, potrwa to tyle czasu ile karwa powinno! Koniec tematu, a jak jeszcze raz zobaczę to pytanie, to Karwa z kombinerkami pojadę i sama go oberwę
Jak subtelnie ..
a mnie styrała jak o tasaku napomknąłem tylko.
Jak subtelnie ..
a mnie styrała jak o tasaku napomknąłem tylko.
deki, nie lubiłem kiedyś teraz wróciła do łask...jak nei wpadnie to znowu zaczne jej nie lubic