Wpisy 1 862 634 – 1 862 733
2 stycznia 2014 21:58 → 2 stycznia 2014 22:18, 100 wpisów
za same skreślenie pierwszych dziesięciu liczb można było trafić 7/10 oszaleli czy co ?
andromeda jest 120 zł całkiem całkiem ale pewnie trochę jest ci żal że ta jedna liczba głupia nie weszła co ? W końcu 1180 zł poszło na spacer.
Ktoś z przewidział że będzie tyle liczb z pierwszej dziesiątki a ciekawe jakie jutro liczby będą da ktoś pewną piąteczkę co wpadnie bo kasa mi potrzebna.
Max.
Myślę,że nawet to nie pomoże.
Myślę,że nawet to nie pomoże.
Reniuszka
7/10 z liczb z zakresu 1 - 10 to nic ...nowego.
------------------------------------------------
Ja miałem ...2 x 8/10 z liczb z pierwszej dziesiątki.. .
------------------------------------------------
Ja miałem ...2 x 8/10 z liczb z pierwszej dziesiątki.. .
andromeda ja dwa razy miałem 4/5 i ileś tam trójek bo od około 4 lat poluje na piątkę bo chcę wygrać 700 zł w końcu a zresztą i tak już sporo w gry przegrałem bo z około 800 zł.
Mamusiu .ooo teraz juz wiem o kogo chodzi a już nie będzie Tobie grał na nerwach zaraz go pozamiatam
4/5 dwa razy czaisz to i ta jedna liczba no czemu nie weszła ja się pytam co TS ?
A kto z was też gra często na pięć skreśleń ? O a może są osoby które trafiły już tyle kiedyś ?
Robal.
To dzisiajbył rodzaju męskiego ?
A to ci diablisko
To dzisiajbył rodzaju męskiego ?
A to ci diablisko
Andromeda
Ja chcę 5/5 inni jakoś trafiają a co ja inny jestem czy oni inaczej grają innymi sposobami ?
Max.
Jeszcze potrzebuję paru dni,żeby ściana została zburzona.
Jeszcze potrzebuję paru dni,żeby ściana została zburzona.
jeszcze na moment-koretkta kuponów o 14-tej nici,a na ch t z tamtej godzny teraz nie 6/10 a 7/10 złośliwość nad złośliwościami
Reniuszka
5/5
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Medea.
Drogi Maxiu, za radą kolegi Dekiego przepraszam Cię najmocniej za moje niestosowne zachowanie tutaj na czacie.
Było to wielce nietaktowne, powiedziałabym wręcz, że zachowałam się jak gówniara, więc przyjmij me najserdeczniejsze przeprosiny...
Było to wielce nietaktowne, powiedziałabym wręcz, że zachowałam się jak gówniara, więc przyjmij me najserdeczniejsze przeprosiny...
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 240 013,50 zł
deki - spoko wodza jest przyoszczędziłem na najpopularniejszej grze
max i za ślicznie dziękuję dopiero jeszcze raz przeleciałam wpisy,bo byłam na forum idę spać bo nocka po locie zarwana i zapalenie krtani
Dopisano wygrane multi multi
Odnotowano 893 wygrane 2/2
Odnotowano 30 wygrane 6/6
Bonus Multi Multi: 50 000 zł
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 2 000 000,00 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej