Wpisy 1 862 613 – 1 862 712
2 stycznia 2014 21:55 → 2 stycznia 2014 22:12, 100 wpisów
jackwar o dwie liczby więcej i byś bogaty był kurka wodna a nie mówiłem że warto grać w Mini Lotto. Ja ci nie weszły ?
3z3 i znaleziona śliczna srebrna bransoletka
gratki dla zwycięzców!
gratki dla zwycięzców!
ja na wieczór nie wysłałam,po przylocie sama 1 skreśliłam na 14 a drugi na cht i wtedy na obu po 3 trafne cyfry
Bolek
2,3,5,6,7,8,10 szkoda toć z tego ładną piątkę dało się skleić czemu mi to do głowy nie przyszło ?
za to spojrzałam na to teraz i na swoich-6/10 a na cht 5/10 złośliwość losu
Andromeda
andromeda szkoda że nie weszło ci te 6/6 kasy byś zarobił sporo nawet.
za same skreślenie pierwszych dziesięciu liczb można było trafić 7/10 oszaleli czy co ?
andromeda jest 120 zł całkiem całkiem ale pewnie trochę jest ci żal że ta jedna liczba głupia nie weszła co ? W końcu 1180 zł poszło na spacer.
Ktoś z przewidział że będzie tyle liczb z pierwszej dziesiątki a ciekawe jakie jutro liczby będą da ktoś pewną piąteczkę co wpadnie bo kasa mi potrzebna.
Max.
Myślę,że nawet to nie pomoże.
Myślę,że nawet to nie pomoże.
Reniuszka
7/10 z liczb z zakresu 1 - 10 to nic ...nowego.
------------------------------------------------
Ja miałem ...2 x 8/10 z liczb z pierwszej dziesiątki.. .
------------------------------------------------
Ja miałem ...2 x 8/10 z liczb z pierwszej dziesiątki.. .
andromeda ja dwa razy miałem 4/5 i ileś tam trójek bo od około 4 lat poluje na piątkę bo chcę wygrać 700 zł w końcu a zresztą i tak już sporo w gry przegrałem bo z około 800 zł.
Mamusiu .ooo teraz juz wiem o kogo chodzi a już nie będzie Tobie grał na nerwach zaraz go pozamiatam
4/5 dwa razy czaisz to i ta jedna liczba no czemu nie weszła ja się pytam co TS ?
A kto z was też gra często na pięć skreśleń ? O a może są osoby które trafiły już tyle kiedyś ?
Robal.
To dzisiajbył rodzaju męskiego ?
A to ci diablisko
To dzisiajbył rodzaju męskiego ?
A to ci diablisko
Andromeda
Ja chcę 5/5 inni jakoś trafiają a co ja inny jestem czy oni inaczej grają innymi sposobami ?
Max.
Jeszcze potrzebuję paru dni,żeby ściana została zburzona.
Jeszcze potrzebuję paru dni,żeby ściana została zburzona.
jeszcze na moment-koretkta kuponów o 14-tej nici,a na ch t z tamtej godzny teraz nie 6/10 a 7/10 złośliwość nad złośliwościami
Reniuszka
5/5
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej