Wpisy 1 862 234 – 1 862 333
2 stycznia 2014 20:41 → 2 stycznia 2014 21:14, 100 wpisów
jackwar
Zgadzam się na 100%
Zgadzam się na 100%
gonzaga
masz grypę?
minie kiedyś
masz grypę?
minie kiedyś
862 232. jackwar 2014-01-02 (20:40) Wawa
co tu się denerwować , trzeba chodzić głosować
Siemka Jackwar>> tylko jeszcze podaj pomysł - na kogo?
co tu się denerwować , trzeba chodzić głosować
Siemka Jackwar>> tylko jeszcze podaj pomysł - na kogo?
gonzaga
wygrzewaj się
wygrzewaj się
Co tu się denerwować-Referendum było-Roma locuta causa finita{{polska}
Trzeba tylko pilnować,żeby nas całkiem nie sprzedali
Qrva w UK-obrzerają się polskim żarciem,a tu nagle wędlinki im się nie podobają
Trzeba tylko pilnować,żeby nas całkiem nie sprzedali
Qrva w UK-obrzerają się polskim żarciem,a tu nagle wędlinki im się nie podobają
Monet
ja już w poprzednich wyborach wszystkim mówiłem na każdego tylko nie na PO
Taka jest prawda , Ci mają demagogie i propagande opanowaną do perfekcji
Mówią że gaz stanieje , prąd stanieje a jest odwrotnie
ja już w poprzednich wyborach wszystkim mówiłem na każdego tylko nie na PO
Taka jest prawda , Ci mają demagogie i propagande opanowaną do perfekcji
Mówią że gaz stanieje , prąd stanieje a jest odwrotnie
http://www.youtube.com/watch?v=oN2vOGAz7v0 też che być taki.
krzysztof c , możesz być ale trzeba pracować nad sobą nic nie robiąc będziesz kim ? pomyśl
Mam kandydata na Premiera!
Młody/przystojny,wysportowany,światowy,bogaty.A jaki karwa dowcibny bywa... Jest też mądry i patriota że drugiego takiego nie znajdzie - nawet wspominać nie muszę.
Młody/przystojny,wysportowany,światowy,bogaty.A jaki karwa dowcibny bywa... Jest też mądry i patriota że drugiego takiego nie znajdzie - nawet wspominać nie muszę.
A oglądałeś film ?
Kto to taki ?
Tiger Woods jest moim wzorem sportowo do naśladowania no bo prywatnie to raczej nie.
Będę jak Tiger Woods tylko czy będą pokazywać ten sport wtedy w TV dla większej rzeczy ludzi ?
Może mnie ma na myśli ? Kto chce mnie z was ?
Jackwar
Lila
krzysztof w Warszawie jest ulica Poznańska , idź tam i tam krzyknij kto mnie chce !!!
http://www.youtube.com/watch?v=fZLPAChNuTw fenomen w jednym słowie tylko tyle chociaż dla mnie tak numer 1 w sporcie jest Floyd Mayweather Jr na pewno kojarzycie tego króla boksu.
Na premiera.
Krzysztof ..przestań jaki on jest król Many to król i gość z klasą a nie pajac
Monet ..ja jestem . za i takiego premiera chcę ..uwielbiam go czytać a co dopiero słuchać opowiadań
jocia..aha,ja nie w temacie .Normalnie dzisiaj z nerw jakiegoś nerwowego kaszlu w szpitalu dostałam aż się porzygałam
jetta >> nie dam. Zapomnij. Mój tasak i mnie za głowę położą na ćwiartkę.
Nie ma .
Nie ma .
No mój kolega chyba by cie wyśmiał zresztą ja też. Ten kurczak boi się walki z Floydem taka jest prawda a zresztą bilanse same wskazują kto jest lepszy a o zarobkach lepiej już nie dyskutować bo król jest jeden i jest nim Floyd pieniążek Mayweather. A ty co anty fan jego ?
Floyd to jest pajac twierdzisz ? Nie chciał żebym tego kumplowi powiedział lepiej.
Jetta >> trza było pisać że o maxa chodzi..
Już kurierem wysyłam sprzęt.
Już kurierem wysyłam sprzęt.
No wyjaśnij mi to 13max33.
jetta...maxowi po szlaku juz chyba odpintoliło po całości ale może mnie cmoknąć.Zawsze świeża i pachnąca
rzysztof ..a powiedz kumplowi i jeszcze ze dwóm takim ogarniętym jak Ty to was zmiotę jeszcze dzisiaj
Monet> nie maxia- on to mój best friend jest, mi tu o kogos innego chodzi...
Witajcie,krzysztof c nie ma Ci wstyd przychodzic tu na mp po tym co zrobiles nam w sylwestra?
krzysztof ..Manny Pacquiao to jest król i zapamietaj to sobie a nie pajac któremu wystawiają lamusów