Wpisy 1 862 034 – 1 862 133
2 stycznia 2014 18:52 → 2 stycznia 2014 19:55, 100 wpisów
Monet.
Dobra technika daje nieograniczone możliwości.
Dobra technika daje nieograniczone możliwości.
AgatkaaWitaj.
emerytka
czytalam na onecie o tym tragicznym wypadku na Pomorzu i w Lodzi
normalnie to szok
czytalam na onecie o tym tragicznym wypadku na Pomorzu i w Lodzi
normalnie to szok
Agatkaa.No szok.Widziałam w telewizji.
trochę do śmiechu
Czym się różni Żyd, od Murzyna?
- Ten pierwszy jeździ na obozy, a drugi na kolonie.
Czym się różni Żyd, od Murzyna?
- Ten pierwszy jeździ na obozy, a drugi na kolonie.
ale, szokuje mnie ta kobieta w 9-tym m-cu, ktora jak mowia swiadkowie polozyla sie na ulicy i miala ponad 2 promile - nie
rozumie juz tego
rozumie juz tego
Agatkaa.
Są kobiety i kobiety.
Są kobiety i kobiety.
agatkaa
witam wszystkich w 2014 roku. Zostaniecie w końcu tymi multimilionerami czy nie?
Phe.
Chyba "czy zostaniemy" bo myślę ,że też grasz .
Chyba "czy zostaniemy" bo myślę ,że też grasz .
A może Ty już jesteś multimilionerem ?
wybierz z tych cyferek szczęśliwą "6" : 2,5,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,24,26,27,29,30,32,36,38,39,40,41,42,43,47,49 uff uff
Max
Powodzenia na szlaku.
Powodzenia na szlaku.
Jacek.
01,03,04,06,48,49
01,03,04,06,48,49
Max.
Z wzajemnością.
Z wzajemnością.
Witam w nowym roku wszystkim wszelakiej pomyślności oraz trafienia wygranej najwyższego stopnia w 2014 roku życzy
Damian Hartge
Damian Hartge
Jacek.
Jeszcze taka szóstka-23,25,28,31,33,35
Jeszcze taka szóstka-23,25,28,31,33,35
MaxTylko nie zaśpij i najlepsze przeleci obok nosa.
Hartge.Wzajemnie
Emerytka
Max
Hartge
Max
Hartge
walczycie pewnie dłużej z TS-em, więc jak uważacie. Czy granie jakimś systemem (skreślanie samemu) jest skuteczniejsze od chybił trafił. Tak mnie naszło to pytanie po tej dziwacznej kumulacji na 24.12 zorganizowanej.
emerytka widzisz ja zawsze kreśląc dużego i małego lotka "nie zauważam" cyferek z poprzedniego losowania zarówno dużego jak i małego lotka--argument zawsze to mniej do typowania i cholercia szczególnie w małym się sprawdza tylko brak na system.....
Player
Życzę wszystkim tu obecnym szczęśliwego nowego roku 2014
Witam w Nowym Roku
zakończył się mi stary i zaczął nowy w smutku, oby na tym koniec było
zakończył się mi stary i zaczął nowy w smutku, oby na tym koniec było
Jacek.
Aaaaa takie buty.
Aaaaa takie buty.
Eryka
Player.Wzajemnie.
ciekawi mnie po prostu wasze zdanie. na czym wychodzicie finansowo lepiej
Eryka
Marek
Marek
Hart..i nie masz się czym chwalić ..jakbyś napisał ze dzisiaj będę pączkował pierwszy raz w tym roku ..to by było coś
no buty tylko kuźwa ciężkie w eksploatacji
Hartge
Ja sobie MM dzisiaj odpuściłem, tylko mini
Ja sobie MM dzisiaj odpuściłem, tylko mini
Na MM nic nie wymyśliłem więc odpuściłem zobaczy się co będzie się działo na mapach na razie za duże rozbieżności dałem spokój
Jacek.
Jak się zdepczą,będą lżejsze.
Jak się zdepczą,będą lżejsze.
HARTGE
W Świętochłowicach padła piątka w mini.a do mnie jakoś nie może dotrzeć.
phe..ok wiec wiekszość tutajjjjjj wychodzi lepiej na typowaniu i trafieniu ale nie wysłaniu ..tak zwane na sucho czyli finanoswo lepiej na nie graniu
Trzeba ruszać z psiną.
phe ..moim zdaniem obserwuj cyferki i pewną grupę na pewno wyeliminujesz ,więc z pozostałych kreśląc też grasz na chybika tyle ,że masz nad tym tzw "kontrolę" i możesz coś dojrzeć ,zaobserwować, itp
Marek.Tak z ch/tr.
chciałbym wszystkim podziekowac za zyczenia swiateczne i noworoczne i przeprosic za moje zachowanie
HARTGE tobie również życze wszystkiego dobrego i przedewszystkim wysokich wygranych
tak też robie. malo kiedy gram na chybil trafil, a ze i w swoich typowaniach nie czesto trafiam cos wiekszego niz np. 4 zl w MM, to pytam
phe zauważ,że w multi często pada 13 i więcej liczb w przedziale 1-49 więc sam odp sobie na pytanie czy jest sens na chybika z kompa
moze to kwestia strategii, moze cierpliwosci - choc pewnie i jednego i drugiego
zauważcie że najczęściej główne wygrane padają z ch/tr to daje do myślenia
phe>>>>>>> to jest kwestia szczescia , cierpliwosci ,intuicji, systematysznosci, wytrwalosci,strategi, wyczucia w liczbach itd
jacek mam zrobione statystyki dla wszystkich liczb (czestosc padania) 13 padlo dotad 1680 razy. Statystycznie najczesciej pada 20. Nie mniej kazda inaczej, w innym interwale, nazwijmy to rytmie
są cyferki , które są białym krukiem lub zbliżają się do tego miana więc je też odstawiamy.Na tej stronie jest "mapa" liczb i możesz pobawić się w wizjonera,powodzenia
pytam, jak gracie bo pomogłoby mi to w pisaniu powieści, a że jej głownym bohaterem jest mistrz wygrywania w grach losowych, to rozumiecie sami
phe nie analizuj cyferek z miesiąca, weź ostatnie 10-12 losowań i oczy szeroko otwarte plus żydowski nos , szwajcarski bank i 6-7 skreśleń i trzymam kciuki....intuicja to podstawa każdej gry nawet tak prostej jak piłka nożna
no wlasnie 10-12 ostatnich losowan. Tez do tego dochodze, bo zaczalem analizowac po kilkaset i wiecej czasu stracilem niz wygralem pieniedzy
ja nie kreślę cyferek 10,20,30-80 bo ich k...a nie lubię a jak coś mi odbija to 4-5 tylko z tej grupy,taki jestem szurnięty
zobaczymy, oby sie udalo, czego Wam i sobie ofc życzę. tymczasem do 22
i nigdy na siłę ,masz coś, coś chodzi za tobą --kreśl ryzykuj ale nie codziennie bo to narkotyk....
a ja na idę he he
różowo masz już czy jeszcze warszawska tęcza