Wpisy 1 860 336 – 1 860 435
1 stycznia 2014 17:42 → 1 stycznia 2014 18:29, 100 wpisów
cale szczescie, ze nie lubie tych sasiadow,***ki, co robia orgie pietro nizej
Jak ma takich sasiadow co widza ,ze go okradaja i nic nie robia to nie dziwota
no ja nie wierzylem, jak uslyszalem, ze 2 raz sasiada mu obrobili
gejlord dziwny nick ale nie odbiegajac od tematu to masz konto od 2011 ze typowan 0 wejsc 311 przykladowo uzytkownik jocia typowan 447 wejsc 58 255 roznica zasadnicza jocia brawa za aktywnosc
a jakis czas temu jak zakladalem konto, to chcialem przez chwile potrolowac i dlatego taki nick, ale to bylo dawno
potrolowac ;p jeszcze gorsze slownictwo od mojego ja zebym byl nie wiem jaki a hetero to nie dalbym sobie poczatku nicku gej ;x
nie typuje, bo mi sie nie chce. i tak prawdopodobienstwo znikome, szkoda mi na to myszki.
widzisz miisiek, ja mam duzy dystans do siebie, ot cala tajemnica.
slawekjeszcze kwity zbierasz? - a z ciekawości spytam- grubą teczkę mam u ciebie?
ja wczoraj miał 30zł na nr. 050, a na jedynce też kiedyś 20zł
qjaster
qjaster
Drapek ja nie zbieram
Tu sa inni od tego co jak podskoczysz to Ci zaraz sypna numerem wpisu chocby to nawet napisales dwa lata temu
Tu sa inni od tego co jak podskoczysz to Ci zaraz sypna numerem wpisu chocby to nawet napisales dwa lata temu
ciekawe, czy ten prywatny ipn ma dotację ze skarbu państwa, a może nawet z samego totalizatora
Drapek mysle ,ze to ich hobby takie nalecialosci jeszcze za czasow komuny
Ja mam trzy 10/10 cztery 6/6 dwie 9/9 cztery 8/8 trzy jokery i trzy kaskadery
slawek niechciałbyś na forum w grupie xxx typować pewniaków?
toś zaszalał, u mnie żb zamknęte - najbliższa chyba w krośnie, albo w.... n.sączu
toś zaszalał, u mnie żb zamknęte - najbliższa chyba w krośnie, albo w.... n.sączu
Drapek jak mam wolne to daje rade cos sesownego skreslic ale jak pracuje to nie mam czasu wiec wylecial bym z grupy za chwile
u mnie na żadnym cpn nie ma żb, w gorlicach na statojlu najbizsza
slawek szkoda, dziś zajrzałem i pierwsze strony naszej grupy i z tych co ją tworzyli zostałem tylko ja...
Drapek co jest nie tak z ta zdrapka Kasa na Zycie tyle jeszcze wygranych
torsan to jes tnie za zabicie tylko za spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym
ale jeszcze dużo jej zostało, z tych po 5/to ja najbardziej szy100 lubię, wczoraj kupiłem niebieskiego kesza ale pustak
W Sz 100 mialem ostatnio 20 zeta ,a Kesza nie kpuje bo 1 wygrana chba zostala wiec marne szanse
Gdyby ta stówa byla w każdej paczce to bym kupowal ,a tak to jakos nie kusi mnie
dozywocie? a dlaczego ma za moje podatki siedziec soboe w ciepełku tv, jedzonko itd....
na dzieci w przedszkolac jest nizsza stawka zywieniowa niz na te patologie...
powinien zawisnac na stryczku albo kolnia karna jak w rosji
na dzieci w przedszkolac jest nizsza stawka zywieniowa niz na te patologie...
powinien zawisnac na stryczku albo kolnia karna jak w rosji
slawek właśnie, do dziś nie udało mi się ustalić dokładnie jakie są wygrane w paczce ze 100zł
Kupil bym dwie paczki pod rząd Sz 100 ale jak nie bedzie w żadnej 100 to bym sie wk... wiec lepiej nie
wlasnie mowi gosciu ze w usa za kazda zabigta oaosbe powinien dostac 15 lat czyli 6*15= 90 lat
sorelko no to trzeba wpływać na tych co decydują o prawodawstwie, bo takie pisanie czy posiedzi za Twoje podatki nic nie da
ale ci co decyduja to tez jezdza na bani....
i co?
i łagodza karę....
bo przeciez poseł nie pojdzie siedziec czyz nie?
i co?
i łagodza karę....
bo przeciez poseł nie pojdzie siedziec czyz nie?
slawekw niektórych paczkach szy100- gwarantowany zwrot to tylko 105zł; w tych co jest stówa to o ile dobrze pamiętam 160zł i 185zł
jakies chore immunitety.... moze sobie taki poseł zabic i nie pojdzie siedziec bo poseł - zenujace
nasz kraj jest chory
nasz kraj jest chory
Sorelka! O czym Ty mówisz , trzeba by zamknąc senat , sejm, pół poplicji ,sedziów, radnych, prokuratorów, adwokatów etc.Nic nie zrobisz , tak musi być...to taki kraj, podobnie jak terrorysta putin ,chce terrorystów wykonczyć, a niby KGB to firma harytatywna... interes , jest interes.
albo ta pijana kobieta w 9 miesiacu..... masakra co sie dzieje....
ja wiem ze tak powinno sie zrobić, asle kto rto moze zrobic tylko sej i senat
ja jako obywatel moge sobie napisac propozycje a oni i tak wrzuca to do kosza bo to chore zeby posła karac za jazde po pijaku wszak to jest ktos wyzej w hierarchii
slawek a to oznacza że w tych co jest stówa na pozostałe wygrane przypada 60zł i tu prawdopodobnie składa się 1x10 i reszta po 5zł, a tam gdzie przypada 85zł - jest wielka niewiadoma
Ponad połowa budzetu jest z akcyzy na fajki , gorzale i paliwo. PO nie pusci , ani zaden inny PIS czy SLD bo ten kraj pie..lnie, i tak mu sie niewiele nalezy.
tak jak i wszelkich innych przestępców
zaczynajać od alimenciarzy- bo biedak nie ma jak na zycie zarobic - a niech idzie cegły ukałada
wplaci taki 10 zł i jest postęp a prokurator widzi w tym dobra wole i umarza postepowanie a matki dwoja sie i troja zeby dzieci mialy co jeść....
inni zabijaja dzieci jak Kasia W i teraz adwokat chce udowodnic ze to nie ona albo nie tylko ona.... ze nie ona wpisywała w kompa info o tym jak zabic dziecko ile kosztuje trumna dla dziecka ile zasiłek pogrzebowy..
zaczynajać od alimenciarzy- bo biedak nie ma jak na zycie zarobic - a niech idzie cegły ukałada
wplaci taki 10 zł i jest postęp a prokurator widzi w tym dobra wole i umarza postepowanie a matki dwoja sie i troja zeby dzieci mialy co jeść....
inni zabijaja dzieci jak Kasia W i teraz adwokat chce udowodnic ze to nie ona albo nie tylko ona.... ze nie ona wpisywała w kompa info o tym jak zabic dziecko ile kosztuje trumna dla dziecka ile zasiłek pogrzebowy..
A pamiętacie tą babę co po kielchu do metra wjechała?
Trzeci raz łapna po pijaku i co? Dalej jeżdzi i będzie jeżdziła
Bo tak naprawdę to skoczyć jej mogą i ona o tym wie.
Takie prawo.
A to pani prawnik jest.
Trzeci raz łapna po pijaku i co? Dalej jeżdzi i będzie jeżdziła
Bo tak naprawdę to skoczyć jej mogą i ona o tym wie.
Takie prawo.
A to pani prawnik jest.
jarek nie przesadzaj, na pewno to co najmniej połowa zysku totalizatora pochodzi od graczy
monet potem były dwa podobne wypadki w łodzi...
chyba ci ludzie nie wiedza ze samochody nie lataja
chyba ci ludzie nie wiedza ze samochody nie lataja
prawnik prawnikowi reke myje jak i lekarz lekarzowi wszyscy si ekryja wzajemnie.
sa równi i równiejsi
sa równi i równiejsi
no jak nie latają?
emeryta spytaj.. policjanci mu mówili że nisko lata.. też BMW
emeryta spytaj.. policjanci mu mówili że nisko lata.. też BMW
Monet , pamietasz jak jej paszport zabrali , jakie larum w mediach podniosła , bo na ferie nie pojedzie? Jak tatus VIP , to córeczka jezdzi po peronach!
ale ona chciala chyba tym autkiem poleciec na ferie tylkompas startowy sie za krótki okazał
jareq>>> pamiętam.
Ale już na sali sądowej bylo widać że kuta baba na cztery łapy.
A bezczelna..
Ale już na sali sądowej bylo widać że kuta baba na cztery łapy.
A bezczelna..
a co ona sie bedzie wysilac jak i tak tatus czy bog wie kto jeszcze wybroni i czytse papiery bedzie miała i znow bedzie latacć
Powiem Wam moi drodzy ,ze czlowiek jak z roboty wróci do domu caly i zdrowy , to oczy do góry kieruje i podziekowanie składa,ze moze zmienic date w kalendarzu. Wokół trwa wojna o przetrwanie, zamienilismy bron na samochody i krew leje się dalej...