Wpisy 1 860 307 – 1 860 406
1 stycznia 2014 16:33 → 1 stycznia 2014 18:15, 100 wpisów
ulala
artur123
artur123
artur123
artur123 jak tam ostatio z trafnoscia u ciebie ?
siemasz albin
widziałem - w tamtym roku załatwiałeś wskan dla mnie - rewanżowałem się i żeby zostawiali też dla Ciebie wesołego '14
widziałem - w tamtym roku załatwiałeś wskan dla mnie - rewanżowałem się i żeby zostawiali też dla Ciebie wesołego '14
Co tam słychać u nas na wsi jeszcze słyszę jak petardy strzelają.
No i mamy w końcu upragniony nowy rok 2014.
Dziękuje gaja za życzenia tobie też wszystkiej najlepszego zdrowia, szczęścia i pomyślności i .
sorelka nie rób mnie w bambuko bo już jest nowy rok.
Wczoraj o 14:00 trafiłem 6/10 i Lotto 4/12 ale i tak najlepiej idzie mi typowanie w Mini Lotto gdzie jestem na 66 miejscu.
I nowa matura już czeka za 4 miesiące.
125 dni zostało do startu.
Wie ktoś gdzie tu mozna znaleść liste wszystkich zarejestrowanych użytkowników
gejlord zarejestrowanych prawie 1500 typuje 500 kaj je ta reszta
IPN tworzy tu juz inna grupa uzytkowników ktorzy maja na kazdego kwit
ja jestem w tej reszcie. no ja w ogole nie typuje, wejdz sobie w moj profil, jak nie wierzysz.
ciekawe o co tu chodzilo, jak ieczorem, dzien przed sylwestrem wynosili graty od sasiadow, do tego z latarkami w iveco. Moze zlodzieje
cale szczescie, ze nie lubie tych sasiadow,***ki, co robia orgie pietro nizej
Jak ma takich sasiadow co widza ,ze go okradaja i nic nie robia to nie dziwota
no ja nie wierzylem, jak uslyszalem, ze 2 raz sasiada mu obrobili
gejlord dziwny nick ale nie odbiegajac od tematu to masz konto od 2011 ze typowan 0 wejsc 311 przykladowo uzytkownik jocia typowan 447 wejsc 58 255 roznica zasadnicza jocia brawa za aktywnosc
a jakis czas temu jak zakladalem konto, to chcialem przez chwile potrolowac i dlatego taki nick, ale to bylo dawno
potrolowac ;p jeszcze gorsze slownictwo od mojego ja zebym byl nie wiem jaki a hetero to nie dalbym sobie poczatku nicku gej ;x
nie typuje, bo mi sie nie chce. i tak prawdopodobienstwo znikome, szkoda mi na to myszki.
widzisz miisiek, ja mam duzy dystans do siebie, ot cala tajemnica.
slawekjeszcze kwity zbierasz? - a z ciekawości spytam- grubą teczkę mam u ciebie?
ja wczoraj miał 30zł na nr. 050, a na jedynce też kiedyś 20zł
qjaster
qjaster
Drapek ja nie zbieram
Tu sa inni od tego co jak podskoczysz to Ci zaraz sypna numerem wpisu chocby to nawet napisales dwa lata temu
Tu sa inni od tego co jak podskoczysz to Ci zaraz sypna numerem wpisu chocby to nawet napisales dwa lata temu
ciekawe, czy ten prywatny ipn ma dotację ze skarbu państwa, a może nawet z samego totalizatora
Drapek mysle ,ze to ich hobby takie nalecialosci jeszcze za czasow komuny
Ja mam trzy 10/10 cztery 6/6 dwie 9/9 cztery 8/8 trzy jokery i trzy kaskadery
slawek niechciałbyś na forum w grupie xxx typować pewniaków?
toś zaszalał, u mnie żb zamknęte - najbliższa chyba w krośnie, albo w.... n.sączu
toś zaszalał, u mnie żb zamknęte - najbliższa chyba w krośnie, albo w.... n.sączu
Drapek jak mam wolne to daje rade cos sesownego skreslic ale jak pracuje to nie mam czasu wiec wylecial bym z grupy za chwile
u mnie na żadnym cpn nie ma żb, w gorlicach na statojlu najbizsza
slawek szkoda, dziś zajrzałem i pierwsze strony naszej grupy i z tych co ją tworzyli zostałem tylko ja...
Drapek co jest nie tak z ta zdrapka Kasa na Zycie tyle jeszcze wygranych
torsan to jes tnie za zabicie tylko za spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym
ale jeszcze dużo jej zostało, z tych po 5/to ja najbardziej szy100 lubię, wczoraj kupiłem niebieskiego kesza ale pustak
W Sz 100 mialem ostatnio 20 zeta ,a Kesza nie kpuje bo 1 wygrana chba zostala wiec marne szanse
Gdyby ta stówa byla w każdej paczce to bym kupowal ,a tak to jakos nie kusi mnie
dozywocie? a dlaczego ma za moje podatki siedziec soboe w ciepełku tv, jedzonko itd....
na dzieci w przedszkolac jest nizsza stawka zywieniowa niz na te patologie...
powinien zawisnac na stryczku albo kolnia karna jak w rosji
na dzieci w przedszkolac jest nizsza stawka zywieniowa niz na te patologie...
powinien zawisnac na stryczku albo kolnia karna jak w rosji
slawek właśnie, do dziś nie udało mi się ustalić dokładnie jakie są wygrane w paczce ze 100zł
Kupil bym dwie paczki pod rząd Sz 100 ale jak nie bedzie w żadnej 100 to bym sie wk... wiec lepiej nie
wlasnie mowi gosciu ze w usa za kazda zabigta oaosbe powinien dostac 15 lat czyli 6*15= 90 lat
sorelko no to trzeba wpływać na tych co decydują o prawodawstwie, bo takie pisanie czy posiedzi za Twoje podatki nic nie da
ale ci co decyduja to tez jezdza na bani....
i co?
i łagodza karę....
bo przeciez poseł nie pojdzie siedziec czyz nie?
i co?
i łagodza karę....
bo przeciez poseł nie pojdzie siedziec czyz nie?