Wpisy 1 856 707 – 1 856 806
30 grudnia 2013 16:42 → 30 grudnia 2013 17:22, 100 wpisów
11 19 22 35 40 54 64 66 78 79
21,22,23,24,25,26,29,30
3 6 15 17 21 24 25 32 38 40 42
21,22,23,24,25,26,29,30
3 6 15 17 21 24 25 32 38 40 42
http://facet.wp.pl/kat,1034221,title,Jestes-abstynentem-Umrzesz-mlodo,wid,16291756,wiadomosc.html
Co teraz porabiacie po popołudniu ?
Ja zaraz się wezmę dalej za naukę matematyki ale i w golfa sobie pograłem w Tiger Woods PGA Tour 13. I mam zamiar kupić nawet jak kolega sobie kupił z Allegro zestaw nowych kijów za 164,99 zł z przesyłką choć od dał 12 zł taniej wtedy akurat tam jest putter i iron 6 plus 4 nowe lub 8 używanych piłeczek ? Taka pogoda do tego mamy dość spory ogródek z krzaczkami i trawa że można by potrenować nawet . tylko że to jest od ulicy jednak.
http://allegro.pl/zestaw-putter-iron-6-5-pilek-na-prezent-i3836456016.html
Bo ja wiem zostanę prawdopodobnie golfistą bo może dużo tutaj zarobić a nie namęczyć się tak i naharować jednak jak w innych sportach np wyczynowych.
Pierwszy turniej amatorki mówię o grze wygrałem a drugi kompletnie mi się nie udał i skończyłem na ostatnim miejscu 79 z bilansem +18 nie wiem dlaczego tak źle mi poszło ?
Trawą spory jest. A wy lubicie golfa ?
A dlaczego mnie pocieszać ja chcę zostać golfistą a wy pracujcie za te groszowe stawki miesięczne.
A ja mam zarabiać w tej walucie miliony jak sam Tiger Woods mój guru ma się rozumieć w tej sprawie . Chodzi mi o grę jocia czytaj ze zrozumieniem.
a ja golfów nie nosze bo nie lubie
krzysiu ty poki co wogole nie pracujesz.
kazdy pracuje za tyle ile mu potrzeba.
krzysiu ty poki co wogole nie pracujesz.
kazdy pracuje za tyle ile mu potrzeba.
A czy ja coś neguje ?
Stwierdzam fakty ja miliony w tysiące różnica.
Fakt,..nie zdałam matury i nie czytam ze zrozumieniem..zakończyłam edukaje na szkole podstawowej
PGA Tour gra w golfa.
Dobra ta rozmowa nie ma sensu dalej się oszukujcie ale powodzenia.
miliony... heheheh zeby w sporcie cos osiagnać w kazdym sporcie trzeba wzesnie zaczac
No a chyba uważam że na więcej zasługujecie to co źle myślę ?
upsss.. skłamałam jak zwykle..nie skończyłam pos\dstawówki ale ciiiiiiiiiiiiii
jetta on sadzi ze w giolfa to graja głupki i od pierwszego dnia zarabiaja miliony
Bo nawet jeśli chcesz zostać golfista( a daj ci Panie Boze), to najpierw za coś te kije i piłeczki trzeba kupić, a to nie kosztuje pare groszy, a masz aż tak dzianych rodziców, żeby ci na wszystko dawali?
Będę grał a i przez nawet transmisje będą specjalnie w TV a mało tego zaraz popularność sportu tego wzrośnie w Polsce.
golf to drogi sport drozszy od tenisa
a na tenis potrzeba kilka milionow rocznie zanim zaczniesz zarabiac ale powodzenia
a na tenis potrzeba kilka milionow rocznie zanim zaczniesz zarabiac ale powodzenia
Z kolegą chcemy w następnym roku bo w tym byliśmy na mini golfie w Iławie nie wiem czy kojarzycie ? Chcemy pojechać na pole golfowe do miejscowości Naterki przed Olsztynem.
Krzysztof, sorelka dobrze pisze, bo za darmo w tym kraju można tylko po pycholu dostac, ale twój wybór...
No co jest trudnego w trafieniu do dołeczka ?
Piłeczką.
trafienie to nie sztuka ale w golfie zabawa polega na tym zeby to zrobić w jaknajmniejszej ilości ruchów a nie ze wogole...
wogole to i slepy trafi
wogole to i slepy trafi
Niesamowita trudność normalnie nadzwyczajnie.
Krzysztof... Zdziwilbys sie, a i podstawy fizyki sie przydaja w golfie....
Dobra i na tym koniec rozmowa jeżeli chodzi o mnie na razie i nie wiem czy dzisiaj już w ogóle pożyjemy zobaczymy.
krzysztof to dlaczego jeszcze nie jestes mistrzem skoro to taka kaszka manna z mleczkiem?
po co wsobie glowe matura zawracasz skoro golf to taka łatwizna
po co wsobie glowe matura zawracasz skoro golf to taka łatwizna
Krzysztof>>> masz rację! Masz prawo zostać kim chcesz. Praca i wytrwałość.
A koleżanki niech przstaną kija w krzysiowe szprychy wkładać.
Przeba dopingować i wspierać taki młodzieńczy entuzjazm
A koleżanki niech przstaną kija w krzysiowe szprychy wkładać.
Przeba dopingować i wspierać taki młodzieńczy entuzjazm
jocia ja tez zup mlecznych nie lubiłam i nadal mi tak zostało- ohyda
Bo chcę maturę i pokazać rodzinie że też mogę mieć a i sobie muszę coś udowodnić proste.
co sobie udowodnisz? npo raz 3 ze matura to za wysokie progi? nie kazdy musi miec mature
juz kiedys ci pisalam ze matura toegzamin dojrzalosci , choc patrzac na dzieci niektórych znajomych mam powazne wątpliwosci ze ci ludzie są choć ciut dojrzalsci od moich 13 latek
juz kiedys ci pisalam ze matura toegzamin dojrzalosci , choc patrzac na dzieci niektórych znajomych mam powazne wątpliwosci ze ci ludzie są choć ciut dojrzalsci od moich 13 latek
a robienie czegoc bo tak chce babcia to jest najgorsza recz jaka mozna sobie samamu zrobic
A Brutus to dobry był czy ciul jakiś?
Bo nie wiem czy dziękować czy lać?
Bo nie wiem czy dziękować czy lać?