Wpisy 1 856 207 – 1 856 306
30 grudnia 2013 07:21 → 30 grudnia 2013 11:28, 100 wpisów
ja nawet drobnych nic
i kuponu mi ostatnio nie przyjeło
3 w dl w plusie
na kuponie 3 trafienia
a maszyna odrzuca brak wygranej
i kuponu mi ostatnio nie przyjeło
3 w dl w plusie
na kuponie 3 trafienia
a maszyna odrzuca brak wygranej
mapy systemy a i tak to do dufy
tsa nawzajem
odsypiacie po świętach
czy odsypiacie bo sylwester idzie
czy odsypiacie bo sylwester idzie
no tak....40 może być...takie 70/30 że bedzie, ale dużo liczb fajnych
Gracz z miejscowości Siemianowice Śląskie wygrał 108 801,60 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Morawica wygrał 108 801,60 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Poznań wygrał 108 801,60 zł w grze Mini Lotto
Monet.
Dzięki za powitanie.Akurat o tej godz.wchodziłam do domu.
Dzięki za powitanie.Akurat o tej godz.wchodziłam do domu.
Witam.Wszędzie dobrze,ale najlepiej w domu.
a ja wczoraj wieczorem miałam 9 trafnych ze snu i nie puszczone i nie zatypowane...obłęd...
a dzis już puściłam to ciekawe co to bedzie...
Kondi.
I zmykam do garażu,trzeba się trochę samochodem przejechać.
Grzecznie czekał na mnie cały miesiąc.
I zmykam do garażu,trzeba się trochę samochodem przejechać.
Grzecznie czekał na mnie cały miesiąc.
Witam was serdecznie gorąco ale czuję się wypoczęty w końcu poszedłem spać o koło 22:30 a wstałem o 7:00 ale dalej się położyłem do 9:25 . Mam dla was kobiety a panowie dla was i .
Zaraz się wezmę za robotę raczej chyba.
O całkiem ładna sumka do wygrania w Lotto w Sylwestra.
Ja kilka zakładów w Mini Lotto bym puścił bo chciałbym w końcu piątkę trafić taka kasa by mi wystarczyła.
Wtedy bym się o robotę na razie nie martwił ani staże. Tylko że niestety wytypowanie piątki spośród 42 kul nie takie proste jak się wydaje na pierwszy rzut oka niestety. trisetum a ty masz jakiś sposób na Mini Lotto grałeś już systemem w to ?
witam
Liczba 23 zauważyłem że wpadła dwukrotnie pod rząd ale da się zauważyć że często liczby powtarzają się czyli jest jakaś szansa żeby trafić. Niewielka ale jest trzeba jakiś plan opracować coś mi się zdaje.
krzysztof 24 grasz w Mini Lotto często ? Dobra teraz wchodzę w mapki po porównywać wyniki Mini Lotto może coś mi zaświta w końcu sensownego ?
czesc niestety tylko sporadycznie kupon kupuje tylko z maszyny
A ty sorelka bez urazy roboty nie masz bo co tu jestem na czacie to ty też ?
sorelka
wiesz ja mam ten komfort ze moja praca wiąże sie wlaśnie z praca przy komputerze
wczoraj tylko 4/10
A konkretnie z czym wiąże się ta praca można wiedzieć ?
krzysztof 24 i wy wszyscy ile mam wam jeszcze powtarzać żeby nie grać w Multi Multi tylko Mini Lotto a zresztą róbcie jak chcecie bo to równo znacznie wiąże się jakby kasę w błoto wywalił.
No pochwal się.
No dalej.
w multiku masz wiecej szans przynajmniej na zwrot niz w minilotto
To ty warunki stawiasz ?
krzysiu 24 ale krzys c jest expertem od mini -- wygrywa co losowanie
A ile zarabiasz na miesiąc ?
Co ty gadasz najwięcej dwójki miałem nic więcej ale i tak czuję i jestem pewny że trafię piątkę kiedyś tam ?
Przepraszam za mój ton.
W
W ramach przeprosin proszę.
krzysztof c zycze wygranej w minilotto
A dzięki dzięki wam też życzę no patrzcie ostatnio aż 3 osoby trafiły piątkę i co można można tylko trzeba grać po kilka kilkanaście kuponów.
Dobra na razie.
a ja uwazam ze jak masz wygrac towygrasz jednym kuponem a granie na kilkanascie czy kilkaset to juz głupota
Witajcie!
A ja gram w mini i w multi i nic nie trafiam skreslam i na chybił i tez nic mi nie wchodzi wszystko jest o jedna w tył albo w przód
A ja gram w mini i w multi i nic nie trafiam skreslam i na chybił i tez nic mi nie wchodzi wszystko jest o jedna w tył albo w przód
I powodzenia we wszystkich grach oraz wysokich wygranych wam życzę oraz szczęśliwego nowego roku aby był lepszy niż ten i bardziej owocny. A no i super udanej imprezy czy to w domu czy gdzieś Sylwestrowej.
ma ktos pewne 70 jakies tak na 80% chociaz bo ja bym najchetniej dal wszystkie oprocz 72,71
stawiam bardziej na 55,54,57 puscilem się wcozraj z 1 zakladem dali 12 zl 3 zaklady moge puscic
ja mam juz zawrót głowy, wiec może wygram, bo nawet kolektorka nie miała reszty wydać, wiec mam los na kredyt