Wpisy 1 855 907 – 1 856 006
29 grudnia 2013 23:12 → 29 grudnia 2013 23:59, 100 wpisów
Jociuniu-Dziękuję,ale oczywiście tylko virtualnie,bo na 14-tą nie grywam
jak kiedys patrzylem na profil krzysztofa, to az sie zdziwilem, jak spamowal jednemu uzytkownikowi w ksiedze gosci, zeby go poznal ze swoja corka, ktora mial na zdjeciu w avatarze
andromeda
ja za bardzo szanuję szefa jego inteligencję
i nie chciałem mu robić przykrości
bo jak by ten portal znalazł się tam to na pewno by
ja za bardzo szanuję szefa jego inteligencję
i nie chciałem mu robić przykrości
bo jak by ten portal znalazł się tam to na pewno by
Mateusz jak zyjesz?
jest poprawa?
jest poprawa?
Jocia 74
gaju ...
- Schumacher został przetransportowany helikopterem do szpitala w Moutiers. W tej chwili policja bada okoliczności jego upadku. Jest on przytomny, a stan jego zdrowia nie budzi żadnych obaw - potwierdził Gernignon-Lecomte.
- Schumacher został przetransportowany helikopterem do szpitala w Moutiers. W tej chwili policja bada okoliczności jego upadku. Jest on przytomny, a stan jego zdrowia nie budzi żadnych obaw - potwierdził Gernignon-Lecomte.
net mi urwało
jociu na Sportowych faktach jest informacja z ostatniej chwili...doznał wylewu krwi do mózgu jest w stanie krytycznym...
Gonzaga witam Cię
Staszku dobry wieczór
Gaju
Jocia znów 3/3 trzy siódemki
Angelika Witaj
smutna wiadomość
On tego wg mnie nie przezyje bo wylew krwi do mózgu to jest niestety masakra
wszwedlem na najnowsze wiadomości
http://sport.wp.pl/kat,1775,title,Bild-pogorszyl-sie-stan-Michaela-Schumachera,wid,16289993,wiadomosc.html
iiiiiiiii
teraz
http://sport.wp.pl/kat,1775,title,Bild-pogorszyl-sie-stan-Michaela-Schumachera,wid,16289993,wiadomosc.html
iiiiiiiii
teraz
Staszku..dzieki .. razem 13 trafionych
13/29
1,42,43,24,74,45,65,36,56,17,47,67,49
ale malo czasu było..moglam wiecej wycisnac, albo zweryfikowac ..szkoda, o 19:00 zaczęłam typowac
13/29
1,42,43,24,74,45,65,36,56,17,47,67,49
ale malo czasu było..moglam wiecej wycisnac, albo zweryfikowac ..szkoda, o 19:00 zaczęłam typowac
jutro 19 leci
Gejlord witam Cię
nie znamy dnia i godziny
jociu , nie chciałam wprowadzac smutnej, nostalgicznej atmosfery ale ta wiadomosc mnie uderzyła...
co to sie tu wczesneij dzialo, ze straszyliscie sie policja i sadem?
Gejlord wybacz mineło mi i niezauważyłam
Jackwar dobrej nocy
70- tki powinny wkrótce sypnąć
może na początku stycznia
ale jaja z ta wielka kumulacja swiateczna, zartowalem sobie, ze padnie 24 i padla, hmm...
mi tam odpowiada taka pogoda, w wawie 8 stopni, lubie taka angielska pogode
jak dla mnie to mogłaby być już wiosna
ciekawe, czy to preludium do prognozy hamerykancow, czyli niezwykle lagodna zima, czy jeszcze tak naprawdę zima sie u nas nie zaczela i znow sie przesunie jak w zeszlym roku na pozniejsze miesiace. Jeśli tak, to bedziemy marzyc o wiosnie w kwietniu i potwierdzi sie przepowiednia ruskich, czyli hiper ostra, kontynentalna zima.
Gejlord no coś jest na rzeczy bo pory roku niewątpliwie się przesuneły
Ja wolę wiosnę i lato
jocia polac Ci, zima w miescie, to paskudztwo na dluzsza mete szczegolnie. A te bloto posniegowe i sol, piach, brr
Gejlord chyba Joci niezrozumiałeś
Mateusz
ale snieg nie sypnie szybko
a siedemdziesiąteczki mogą
ale snieg nie sypnie szybko
a siedemdziesiąteczki mogą
gejlord..mieszkam w całkiem sporym mieście
wiem, wiem... i buty pożarte przez chlor
wiem, wiem... i buty pożarte przez chlor
Tak, jak narazie to zanosi się na tak ciepłą zimę
jak w : 2008 i 2007 , 2000, 1999
jak w : 2008 i 2007 , 2000, 1999
zima to jest dobra na narty, ale to chwilowa przyjemność, a egzystencja w miescie sie strasznie dluzy w tej zimowej aurze
Mateusz zgaduje
wole isc na rower w wolnej chwili, a nie przedzierac sie przez snieg po kolana
Mateuszx..juz w sumie napisałam.. kto zna połozenie wymienionych miast, ten wie
w tym roku moze uda mi sie w koncu wyrwac na rajd rowerowy po Polsce, to odwiedze nawet Slask, niech zgine
Też nie lubię Śląska-Popie...lili 1/2 Świętokrzyskiego,jak tak dalej pójdzie to będą w Radomiu
jak grac to grac :d
http://www.gg.pl/dysk/ZFEHZNZSm7VSZVEHZNZSEic/Obrazek_1388357126.jpg
http://www.gg.pl/dysk/ZFEHZNZSm7VSZVEHZNZSEic/Obrazek_1388357126.jpg