Wpisy 1 855 858 – 1 855 957
29 grudnia 2013 22:50 → 29 grudnia 2013 23:30, 100 wpisów
AngelikaOku
16 ludzi tam umieściłem
muszę dopilnować niektóre sprawy
tym bardziej, że miał byc kulig
trzeba coś innego zaproponować
16 ludzi tam umieściłem
muszę dopilnować niektóre sprawy
tym bardziej, że miał byc kulig
trzeba coś innego zaproponować
Emeryt może i dla mnie miejsce się znajdzie i może razem wypijemy szampana o północy
Lenin wiecznie żywy , ma 30 lat i objechał europę
a jego pomniki są na całym świecie .
a jego pomniki są na całym świecie .
Jackwar wystąpienie do admina nic nie da. Tylko policja i prokuratura ma taką możliwość ustalenia adresu nie admin. Aby sprawa mogła mieć miejsce w fnale musiał byś to przez prokuraturę załatwić
tylko na wniosek prokuratury, policji to nie jest tak hop siup
zapomniałam przecież Ja do Krzysztofa na Sylwestra się wybieram Emeryt jeśli wiesz gdzie są krotoszyny to zapraszamy
Dziewczyno , toż jak tam zajedziesz to zaraz się on Ci oświadczy
AngelikaOku
od Iławy 21 km
życzę wspaniałej tam zabawy
na Krupówkach oczywiście jeden łyk za twoje zdrowie
mogę ?
od Iławy 21 km
życzę wspaniałej tam zabawy
na Krupówkach oczywiście jeden łyk za twoje zdrowie
mogę ?
Jackwar szkoda, że nie widziałeś jego reakcji chłopak się prawie załamał jak go tu wkręcaliśmy, że pół MP przyjedzie
Emeryt poproszęJa za Twoje również wzniosę toast
Matq najpierw trzeba przyjąć oświadczyny
Witam!!!
AngelikaObawiam się,że nie trafisz,bo on mieszka w Krotoszynie,a nie w Krotoszynach
AngelikaObawiam się,że nie trafisz,bo on mieszka w Krotoszynie,a nie w Krotoszynach
andromeda , jest taka różnica że ja swoich danych nie ukrywam , nikogo nie obrażam , nawet tu jest podany mój numer telefonu . Niektórzy z tego portalu znają moje imię i nazwisko .
ten krzysztof to taki nieogarek i napaleniec, radze na niego uwazac
Dobrywieczor
Angela szkoda chłopaka , odczuwa silną potrzebę by mieć swoją drugą połowę
ja tylko wiem jak te rzeczy się odbywają, bo mam kogoś w prokuraturze
Właśnie przeczytałam ze Michael Schumacher jest w stanie krytycznym, miał wypadek, to legenda...7-krotny mistrz świata...
Mateusz
Jackwar
Jackwar
andromeda , nie tłumaczę się . Po prostu ja nie mam nic do ukrycia w przeciwieństwie do innych
Jociuniu-Dziękuję,ale oczywiście tylko virtualnie,bo na 14-tą nie grywam
jak kiedys patrzylem na profil krzysztofa, to az sie zdziwilem, jak spamowal jednemu uzytkownikowi w ksiedze gosci, zeby go poznal ze swoja corka, ktora mial na zdjeciu w avatarze
andromeda
ja za bardzo szanuję szefa jego inteligencję
i nie chciałem mu robić przykrości
bo jak by ten portal znalazł się tam to na pewno by
ja za bardzo szanuję szefa jego inteligencję
i nie chciałem mu robić przykrości
bo jak by ten portal znalazł się tam to na pewno by
Mateusz jak zyjesz?
jest poprawa?
jest poprawa?
Jocia 74
gaju ...
- Schumacher został przetransportowany helikopterem do szpitala w Moutiers. W tej chwili policja bada okoliczności jego upadku. Jest on przytomny, a stan jego zdrowia nie budzi żadnych obaw - potwierdził Gernignon-Lecomte.
- Schumacher został przetransportowany helikopterem do szpitala w Moutiers. W tej chwili policja bada okoliczności jego upadku. Jest on przytomny, a stan jego zdrowia nie budzi żadnych obaw - potwierdził Gernignon-Lecomte.
net mi urwało
jociu na Sportowych faktach jest informacja z ostatniej chwili...doznał wylewu krwi do mózgu jest w stanie krytycznym...
Gonzaga witam Cię
Staszku dobry wieczór
Gaju
Jocia znów 3/3 trzy siódemki
Angelika Witaj
smutna wiadomość
On tego wg mnie nie przezyje bo wylew krwi do mózgu to jest niestety masakra
wszwedlem na najnowsze wiadomości
http://sport.wp.pl/kat,1775,title,Bild-pogorszyl-sie-stan-Michaela-Schumachera,wid,16289993,wiadomosc.html
iiiiiiiii
teraz
http://sport.wp.pl/kat,1775,title,Bild-pogorszyl-sie-stan-Michaela-Schumachera,wid,16289993,wiadomosc.html
iiiiiiiii
teraz
Staszku..dzieki .. razem 13 trafionych
13/29
1,42,43,24,74,45,65,36,56,17,47,67,49
ale malo czasu było..moglam wiecej wycisnac, albo zweryfikowac ..szkoda, o 19:00 zaczęłam typowac
13/29
1,42,43,24,74,45,65,36,56,17,47,67,49
ale malo czasu było..moglam wiecej wycisnac, albo zweryfikowac ..szkoda, o 19:00 zaczęłam typowac
jutro 19 leci
Gejlord witam Cię
nie znamy dnia i godziny
jociu , nie chciałam wprowadzac smutnej, nostalgicznej atmosfery ale ta wiadomosc mnie uderzyła...
co to sie tu wczesneij dzialo, ze straszyliscie sie policja i sadem?
Gejlord wybacz mineło mi i niezauważyłam
Jackwar dobrej nocy
70- tki powinny wkrótce sypnąć
może na początku stycznia