Wpisy 1 853 102 – 1 853 201
27 grudnia 2013 22:55 → 27 grudnia 2013 23:28, 100 wpisów
bo do danego kuponu musza miec druk i oryginal ... wiec niech wam go pokaza
zelka za te dyche chciałem cie zaprosic na cacacapuucinko a ts mnie chciał łoskubac
juz mi nie chodzi o to kapppppppppppuccccccccczzzzinnko i ino ł te pianke na
-
--
juz mi nie chodzi o to kapppppppppppuccccccccczzzzinnko i ino ł te pianke na
-
--
Wasyl no nie i teraz ani dychy i kawy
zelka ...szczegóły miedzy kuponami
zapodałem patelkę i łostry sex
zapodałem patelkę i łostry sex
z
b
o
k
i
jedne
b
o
k
i
jedne
lottomat , napisałem że nie zostawiłem a że w trzeciej kolekturze mi wypłacono to podejrzewam że na centrali ktoś kręcił !!1
Wasyl nie o takie szczegóły mi chodzi jak będziesz zeznawał to powiedz, że np strzelanina była albo ufo nadleciało
Lottomat
z
ts
cza
na
łostro
ts
cza
na
łostro
zboki łoboki
toja..ja tego sposobu nie znam
dlatego ilonka wysłać
21-22-43-80 tak???
dlatego ilonka wysłać
21-22-43-80 tak???
MaTg , przepraszam , dziewczyny mnie rozproszyły . Pamiętam cię Mateuszu
1 852 704. 2013-12-27 (19:45)
3 17 29 36 38 57 64 68 74 75 80
6/10
3 17 29 36 38 57 64 68 74 75 80
6/10
ulala
tylko dziś dałem babola
nie chciało mi się wysłać kuponu i bym miał 7/10
tylko dziś dałem babola
nie chciało mi się wysłać kuponu i bym miał 7/10
zelka ...
zeznam w uop-ie
ze byłem u ciebie
i
zeznam w uop-ie
ze byłem u ciebie
i
wasyl daruj prezesowi te pieniążki na sylwestra,szkoda nerwow za 10 zeta:
Wasyl zboku tylko bez szczegółów
hipcio ...ni ,,,,uja ts
angelika mam do ciebie pytanie jak mam się całować jak odstraszam kobiety brakiem uzebienia,a sztucznej szczeki jeszcze nie posiadam:
a....zelka ...zapomniałee,mmmm bo mp
zelka............jprdl....a co tam nich wiedzą
bydzie mniej plotek
bydzie mniej plotek
Hipcio jak kobieta Cię kocha to nawet brak uzębienia nie powinien jej doskwierać
Matq bo nie chcesz
ilona skąd wiesz? przewidujesz przyszłość?
może jednak zdradź tajemnicę swoich typów
może jednak zdradź tajemnicę swoich typów
Toja nie zauważyłam
Jackwar prawda
ale przeczytałam analfabetka na dodatek jestem, przeczytałam ty wygrasz
spadam z wyra
idem
bo juz czas
bo jak nie to ts was łuspi
dofranoc.com.pl
idem
bo juz czas
bo jak nie to ts was łuspi
dofranoc.com.pl
Wasyl
Ponieważ częste moje pobyty /jak tu teraz w Szklarskiej P./ związane są częściowo z pracą, /wiadomo łączenie przyjemnego z pożytecznym/
to nie mogę bywać na czacie 24 h
Co do moich wpisów
1 850 463 2013 (00:49)
i
1 851 554 18:46
Oświadczam, co niżej
Po 1.Wpis o godz. 00:49 ; w tym czasie na czacie były niektóre te same osoby, co przy następnym, ale nie było naczelnych zadymiarzy tego czatu i osobom czytającym w tym czasie nie przeszkadzał mój wpis, mimo, że na pewno czytali jak o godz. 18:46
Jakbym wpisał tu tekst, że
Co do moich wpisów
i
Oświadczam, co niżej
Po 1.Wpis o godz. 00:49 ; w tym czasie na czacie były niektóre te same osoby, co przy następnym, ale nie było naczelnych zadymiarzy tego czatu i osobom czytającym w tym czasie nie przeszkadzał mój wpis, mimo, że na pewno czytali jak o godz. 18:46
Jakbym wpisał tu tekst, że
inna sprawa, dotyczy akurat tych samych zadymiarzy;
oczywiście za plecami
jak może k t o ś do k o g oś pisać taki tekst o mnie
jest
w KG niejakiego jackwara
48. Monet 2013-05-15 22:55:19 Gród Gryfa
Pamiętałem, że gdzieś leżał ten wpis...
no i ta fota - i taż jakoś nie jestem zaskoczony
97884. murphy 2010-02-24 (23:31)
A oto kolejne zdjęcie pochodzące z netowej strony Klubu Wysokogórskiego z Gniezna : http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/08.jpg ( ten niewyrośnięty siwy dziadek pierwszy z lewej to "emeryt" ) i dziś w rozmowie telefonicznej potwierdzono mi , że faktycznie jako już emeryta tak go nazwano i dlatego nosi pseudonim "emeryt". Tak więc kłamał pisząc tu , że ten nick to stąd , że opowiada kawały o dziadkach , w tym o swoim - bo jego dziadek aby mógł jeszcze żyć to musiałby mieć ok. 170 lat
Wiele razy tu pisałem, że należę do Klubu Górskiego w Poznaniu, że jadę na zebranie do klubu, do Poznania.
Więc jak można tyle nieprawdy pisać o kimś, o kim nie ma się zielonego, ba mglistego pojęcia. Ten tekst nie zawiera nawet 0,1 % prawdy, czyli ZERO prawdy,
a jeśli ktoś pisze ZERO prawdy, to sam jest ZEREM
nic dodać, nic ująć
oczywiście za plecami
jak może k t o ś do k o g oś pisać taki tekst o mnie
jest
w KG niejakiego jackwara
48. Monet 2013-05-15 22:55:19 Gród Gryfa
Pamiętałem, że gdzieś leżał ten wpis...
no i ta fota - i taż jakoś nie jestem zaskoczony
97884. murphy 2010-02-24 (23:31)
A oto kolejne zdjęcie pochodzące z netowej strony Klubu Wysokogórskiego z Gniezna : http://www.ornak.eu/2008/KoronaE/Zdobycze/08.jpg ( ten niewyrośnięty siwy dziadek pierwszy z lewej to "emeryt" ) i dziś w rozmowie telefonicznej potwierdzono mi , że faktycznie jako już emeryta tak go nazwano i dlatego nosi pseudonim "emeryt". Tak więc kłamał pisząc tu , że ten nick to stąd , że opowiada kawały o dziadkach , w tym o swoim - bo jego dziadek aby mógł jeszcze żyć to musiałby mieć ok. 170 lat
Wiele razy tu pisałem, że należę do Klubu Górskiego w Poznaniu, że jadę na zebranie do klubu, do Poznania.
Więc jak można tyle nieprawdy pisać o kimś, o kim nie ma się zielonego, ba mglistego pojęcia. Ten tekst nie zawiera nawet 0,1 % prawdy, czyli ZERO prawdy,
a jeśli ktoś pisze ZERO prawdy, to sam jest ZEREM
nic dodać, nic ująć
Emeryt
Emeryt daj se siana
Ponieważ częste moje pobyty /jak tu teraz w Szklarskiej P./ związane są częściowo z pracą, /wiadomo łączenie przyjemnego z pożytecznym/
Co do moich wpisów
i
Oświadczam, co niżej
Jakbym wpisał tu tekst, że żółte jest białe to dla tych zadymiarzy też byłby pretekst do zadymy
Ciekawe, że jednego z nich inteligentnego inaczej nie było tu 3 dni, jak NORMALNI weseli, kulturalni tu ludzie składali sobie życzenia, może przeszkadza mu napis chyba skanowany LENIN na wysokim czole, który to ponoć nosi od jakiegoś czasu i przez to jakieś pierdoły tu wypisuje, obrażając
Może spaliny w lokomotywie działają tak na niego ??? nie znam się na tym, dlatego piszę : może ?
Obu może nie być na czacie 24 h, ale jak tylko wpiszę obojętnie jaki tekst, już są, akurat wtedy weszli
Po 2. ile ludzi czyta dany tekst /niekoniecznie na czacie/, to każdy ma swoją interpretację i tekst mój zrozumieli tylko inteligentni
marek33 1 851 555 i we wpisie 1 851 559 też wyjaśnił, tak jak ja bym to zrobił i AngelikaOku 1 851 560, oczywiście potraktowali jak ja, jako żart, ale żart dotyczący picia, czy szkoły picia a NIE chorób
Po 3.w obu wpisach nie wymieniłem żadnej osoby, czy Nicku, których by to dotyczyło, tak czy nie ??? chyba to jest jasne, bo NIE dotyczyło NIKOGO
Po 4. tekst ten jak wyżej nie dotyczył chorób, jak tylko
PICIA
I nic więcej
Po 5. jak tylko durne teksty zadymiarzy m.inn.
1 851 568. jackwar 2013-12-26 (18:55)
Alzheimera to już ma
ciągle powtarza że ma 30 lat, kolejny raz obrażając /ciekawe, że nikt z czatu nie zauważył tego wpisu/
Chociaż wiele razy pisałem tu, że jestem w przedziale wiekowym 30-35
i nie muszę podawać dokładnie, bo nikt tego na czacie nie robi, to też dla rozumnych jest jasne, i
1 851 576. Monet 2013-12-26 (19:00) ukazały się
dziwię się, że ludzie dali się wciągnąć w ich gierki
obaj zadymiarze nawet Święta nie uszanowali, bo oni musieli zadymić
Co do moich wpisów
i
Oświadczam, co niżej
Jakbym wpisał tu tekst, że żółte jest białe to dla tych zadymiarzy też byłby pretekst do zadymy
Ciekawe, że jednego z nich inteligentnego inaczej nie było tu 3 dni, jak NORMALNI weseli, kulturalni tu ludzie składali sobie życzenia, może przeszkadza mu napis chyba skanowany LENIN na wysokim czole, który to ponoć nosi od jakiegoś czasu i przez to jakieś pierdoły tu wypisuje, obrażając
Może spaliny w lokomotywie działają tak na niego ??? nie znam się na tym, dlatego piszę : może ?
Obu może nie być na czacie 24 h, ale jak tylko wpiszę obojętnie jaki tekst, już są, akurat wtedy weszli
Po 2. ile ludzi czyta dany tekst /niekoniecznie na czacie/, to każdy ma swoją interpretację i tekst mój zrozumieli tylko inteligentni
marek33 1 851 555 i we wpisie 1 851 559 też wyjaśnił, tak jak ja bym to zrobił i AngelikaOku 1 851 560, oczywiście potraktowali jak ja, jako żart, ale żart dotyczący picia, czy szkoły picia a NIE chorób
Po 3.w obu wpisach nie wymieniłem żadnej osoby, czy Nicku, których by to dotyczyło, tak czy nie ??? chyba to jest jasne, bo NIE dotyczyło NIKOGO
Po 4. tekst ten jak wyżej nie dotyczył chorób, jak tylko
PICIA
I nic więcej
Po 5. jak tylko durne teksty zadymiarzy m.inn.
1 851 568. jackwar 2013-12-26 (18:55)
Alzheimera to już ma
ciągle powtarza że ma 30 lat, kolejny raz obrażając /ciekawe, że nikt z czatu nie zauważył tego wpisu/
Chociaż wiele razy pisałem tu, że jestem w przedziale wiekowym 30-35
i nie muszę podawać dokładnie, bo nikt tego na czacie nie robi, to też dla rozumnych jest jasne, i
1 851 576. Monet 2013-12-26 (19:00) ukazały się
dziwię się, że ludzie dali się wciągnąć w ich gierki
obaj zadymiarze nawet Święta nie uszanowali, bo oni musieli zadymić
nie no już chyba wolę te linki z disco polo jak to czytać
Miłego
wieczoru multipaskowicze !
.
Afery,spiski.plotki ploteczki, CBŚ, IPN-y , Uop , agentury ,prokuratury co jeszcze co jeszcze
wieczoru multipaskowicze !
.
Afery,spiski.plotki ploteczki, CBŚ, IPN-y , Uop , agentury ,prokuratury co jeszcze co jeszcze
siedział i pisał w notatniku a teraz wkleja jprdl
Juliusz jeszcze CKM