Wpisy 1 850 286 – 1 850 385
25 grudnia 2013 21:50 → 25 grudnia 2013 23:59, 100 wpisów
trafiłem 3 liczby, a 5 różniła się tylko o 1 cyfrę do przodu akurat o te, nad którymi się zastanawiałem... ja nie mogę
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Siemanko moi drodzy. Dzisiaj mój dziadek znowu mnie zapytał czy mam numer od tej dziewczyny która poznałem 24.05 co wam opowiadałem kiedyś już na 18 urodzinach kuzyna barmankę. A ja na to że jeszcze nie mam a on no żebym jednak się starał lepiej po na stare lata sam będę i żebym do tego nie dopuścił.
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Witam!!!
Krzysztof c-Twoje przygody erotyczne,to prawie..."Dekameron"
Krzysztof c-Twoje przygody erotyczne,to prawie..."Dekameron"
eryka1 to nie było na żywo bo wczoraj też pokazywali na Polsacie a przed chwilą na Polsat 2.
Witam
Zgodnie z wcześniejszymi przewidywaniami
Święta mam ze tak powiem " takie sobie"
Święta mam ze tak powiem " takie sobie"
Jocia
Gonzaga
Gonzaga
Jocia dzięki za prezencik
Ja też .. do wesołych nie należą i przygotowac porządnie nie mogłam .. nawet mi sie nie chciało
Za dużo "wrażeń " przed..
Za dużo "wrażeń " przed..
Jocia
wspólczuje Ci
moje problemy- gardłowo- nosowe to jest nic
w porównaniu do Twoich
wspólczuje Ci
moje problemy- gardłowo- nosowe to jest nic
w porównaniu do Twoich
M.z.-Święta są oryginalne,takie...wiosenne
Idę o zakład,że na Wielkanoc będzie zadymka
Idę o zakład,że na Wielkanoc będzie zadymka
gonzaga
To już normalka ! Boże Narodzenie musi być bez śniegu i mrozu
To już normalka ! Boże Narodzenie musi być bez śniegu i mrozu
trochę to chore, W Zakopanem narozrabiało nieżle
nawet turystów zagranicznych ewakuowano
wichura tam jak mało kiedy
nawet turystów zagranicznych ewakuowano
wichura tam jak mało kiedy
aby do Nowego Roku
Jocia jak tam, słyszę że wygrane małe
Mateusz Witaj
jocia, i co? udało Ci się wysłać dzisiaj
Witam,
PASKO gdzie padła głowna wygrana?
PASKO gdzie padła głowna wygrana?
Witam wszystkich serdecznie
mariuncio75 na stronce lotto masz wszystko napisane
http://www.lotto.pl/lotto/aktualnosci/w-swiatecznej-superkumulacji-padla-jedna-szostka-warta-20-000-000-zl
mariuncio75 na stronce lotto masz wszystko napisane
http://www.lotto.pl/lotto/aktualnosci/w-swiatecznej-superkumulacji-padla-jedna-szostka-warta-20-000-000-zl
przypomnialem sobie wlasnie cieplych zimnych liczbach na lotto stronie do multiego ciekawe od kiedy one tam sa moze były przed dzisiejszym losowaniem bo te cieple wlazly wszystkie
gryks
dobry wieczór wszystkim
chyba jutro skorzystam z posrednika i się puszcze na takie liczby na 14
04,05,09,19,38,42,47,64,77,80
04,05,09,19,38,42,47,64,77,80
Jocia
oprocz tych wyzej to moze 37,46,57,58,59,76 moze jutro cos bedzie z koncowkami 7 i 9 pare liczb
"Pójdźmy wszyscy do stajenki, powitajmy maleńkiego
I Maryje Matke jego...
I Maryje Matke jego...
sorry komp mi sie zresecił znowu
a baty dostałeś za to ze nie dales gg
pisałem ostatnio ze połowe wygranej przeznacze...i przeznaczyłem... zmarła przed godz 22
ty przynajmniej wiesz ze ktos zmarl ja bym chcial wiedziec czy moi ojciec wkoncu zmarl czy umiera eh zycje sorrki ide sobie
Jocia to jest niesprawiedliwe
dodałem swój nowy sposób typowania liczb jak kogoś interesuje niech zajrzy na forum do tematu " Sposoby typowania liczb" , może ktoś się wypowie co o tym sądzi
gryks daj gg
sorry ze was zasmucilem ale nie mialem komu powiedziec
gryks no to jak tam cie nie ma to mi nie potrzebne
Około 20 km ode mnie w mieście potrzebują kelnera o nawet nawet i co ważne praca jest i nie jest określone wykształcenie a zarobki to 1600 zł brutto na okres próbny a i praca od zaraz. Potrzebne list motywacyjny i CV. Wymiar pełen pracy 40 godzin jedna zmiana. Nie wiem czy się skusić ?
Gryks
Tylko że może ze stażem w końcu wyjdzie od zakończenia przeze mnie szkoły od kwietnia tamtego roku. W gimnazjum miał bym mieć i pracować z woźnym pomagać i czasem coś w sekretariacie wydrukować itp. Podobno mam się zgłosić pod koniec stycznia bo środki mają być tylko tych środków będzie i dla ilu sraczy to nie wiadomo ? Dobranoc.
Krzysztof c-Bierz robotę kelnera,ale najpierw obej. "Zaklęte rewiry"
Czyli co masz na myśli ?
krzysztof zeby ludzie mieli takie problemy jak Ty to uwierz byli by naj szczęśliwi
Gonzaga
I do tego co ważne praca w restauracji to napiwki są pewnie i ładne dziewczyny przychodzą tylko oprócz drinków robienia i obsługi klientów co kelner powinien jeszcze umieć ?
Słuchaj problem masz to nie słuchaj i nie czytaj.