Wpisy 1 848 652 – 1 848 751
23 grudnia 2013 22:10 → 23 grudnia 2013 23:59, 100 wpisów
Lilka
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 370 000 zł
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane jokera
Wzajemnie
By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie
gonzaga
Witam. Na chwilke bo uciekam jutro pracka. Jak sie pokazę Ilonka to dajcie jej znac zeby nie wyplacala pukona z 6/7 bo mi przesłąła pusta wiadomosc. Z radości zapomnila wstawic ksero Wesołych Świąt Wszystkim
torsan chętnie bym poprowadził i tak siedze sam
Kumulacja Jokera: 1 000 000 zł
zapodam sobie jeszcze jakiś filmik dla luzu bo jutro napewno jeszcze do jakiegoś sklepu bo coś się zapomniało
Wszystkim dużo zdrowia a reszta sama nadejdzie
Wszystkim dużo zdrowia a reszta sama nadejdzie
/nieeeeeeee u nas/
Grudzień. Zawieje, zamiecie, marznący deszcz ze śniegiem, wiatr duje, jakby się kto powiesił. Znajdujemy się, w domku na przedmieściach.
Nagle - pukanie do drzwi. Właściciel otwiera, patrzy, a tam teściowa stoi:
- Mamusiu, co też mamusia w taką pogodę na ulicy robi? Niech mamusia natychmiast wraca do domu!
Grudzień. Zawieje, zamiecie, marznący deszcz ze śniegiem, wiatr duje, jakby się kto powiesił. Znajdujemy się, w domku na przedmieściach.
Nagle - pukanie do drzwi. Właściciel otwiera, patrzy, a tam teściowa stoi:
- Mamusiu, co też mamusia w taką pogodę na ulicy robi? Niech mamusia natychmiast wraca do domu!
Pijany facet wraca do domu. Żona zaczyna awanturę i wymownie pokazuje palcem na zegarek. Na co facet:
- Wielkie halo! Zegarek, ku*wa! Jak mój ojciec wracał do domu, to matka na kalendarz pokazywała!
Jasiu mówi do mamy:
- Mamo, dzisiaj rano, kiedy jechałem autobusem, tata kazał mi wstać i ustąpić miejsca kobiecie.
- To bardzo ładnie.
- Ale mamo, ja siedziałem na taty kolanach.
- Wielkie halo! Zegarek, ku*wa! Jak mój ojciec wracał do domu, to matka na kalendarz pokazywała!
Jasiu mówi do mamy:
- Mamo, dzisiaj rano, kiedy jechałem autobusem, tata kazał mi wstać i ustąpić miejsca kobiecie.
- To bardzo ładnie.
- Ale mamo, ja siedziałem na taty kolanach.
Samolot pasażerski spada na ziemię. Do kolizji zostało parę minut.
Kobieta wstaje z fotela i mówi:
- Jeśli mam umrzeć, to chcę się wtedy czuć kobieta!
Rozbiera się do naga i pyta:
- Jest w tym samolocie ktoś na tyle męski, że sprawi, bym poczuła się jak kobieta?
Z fotela obok wstaje facet, ściąga koszulę i mówi:
- Masz. Wyprasuj!
Kobieta wstaje z fotela i mówi:
- Jeśli mam umrzeć, to chcę się wtedy czuć kobieta!
Rozbiera się do naga i pyta:
- Jest w tym samolocie ktoś na tyle męski, że sprawi, bym poczuła się jak kobieta?
Z fotela obok wstaje facet, ściąga koszulę i mówi:
- Masz. Wyprasuj!
Wszystkim życzę ...zdrowych, pełnych nastroju i czaru Świąt Bożego Narodzenia
qonzo ajeszcze ładniejsze jest Richmond,blisko szkocjii,wejdź na mapy i sobie obejżyj,to jest za Darlington,koło tego miasta pracuję
qjaster.. lece końcówkami.. nie siegam jeszcze tak dalko, bo zaczynam od zer
W szachy kiedys troche grałam
W szachy kiedys troche grałam
gjaster....to pomyśl....o 69,41,33,39,78
wITAM WSZYSTKICH RAZEM...I KAŻDEGO Z OSOBNA
wITAM WSZYSTKICH RAZEM...I KAŻDEGO Z OSOBNA
ja posiadam...drugą kategorię szachową...jak ktoś dużo grał lub na zawodach ...będzie wiedział o co chodzi
69,41,33,39,78
52-66-69-70
41-43-34-37-31
31-33-13
39-42-40-
2-78-4
niema w tym jakiegos pomyslu
52-66-69-70
41-43-34-37-31
31-33-13
39-42-40-
2-78-4
niema w tym jakiegos pomyslu
do kazdej napisz sobie odzielny ciong cztery liczby do kazdej co napisalem pomijajac 70 która juz masz
Hej
ja na krótko
ja na krótko
halapek
jocia
Gonzaguniu.
Przy okazji smutnej uroczystości ..
Zapytałam..dlaczego siwe konie nie idą na rzeź .
Przy okazji smutnej uroczystości ..
Zapytałam..dlaczego siwe konie nie idą na rzeź .
Otóż ..idą na rzeź..lecz siwe konie chorują często na czerniaka .. i jesli ida na rzeź , to mięso siwych koni jest badane dodatkowo pod kątem tegoż nowotworu
Informacji udzielił mi "rodzinny " weterynarz , więc jest wiarygodna
80,76,18,68,69,09,48,39,42,41 (45,59,50,20,32,36) za duzo wychodzi mi liczb z konowkami 9 i 8