Wpisy 1 846 772 – 1 846 871
22 grudnia 2013 09:40 → 22 grudnia 2013 12:22, 100 wpisów
deki.....taaaaaa...podglądałem....ja nie myślę....przy rozpisce sama wlazła.....ale pewniak....95%
obserwantom z totalizatora to powiedz
mła - ziele angielskie, listek bombkowy i solidny garnek na bańce - coby musku nie przeskanowali i dopiero kreślę i tak -
spontaniczny pewniak na 14-ą -> 22
zostawiam prawie
powo
mła - ziele angielskie, listek bombkowy i solidny garnek na bańce - coby musku nie przeskanowali i dopiero kreślę i tak -
spontaniczny pewniak na 14-ą -> 22
zostawiam prawie
powo
ale dzisiaj niedziela i wiecie jaka liczba robi grę ta liczba jest dobra ,Torsan ją lubi i ona dzisiaj wlata
deki - qrde - sorry za zmyłę - ziele i listek - okadzanie, a
goździk /i pozostałe słuszne przyprawy korzenne/ w
i łapcie -> http://www.youtube.com/watch?v=T-D1KVIuvjA
.
goździk /i pozostałe słuszne przyprawy korzenne/ w
i łapcie -> http://www.youtube.com/watch?v=T-D1KVIuvjA
.
Robal tak tylko Chuck potrafi On pewnie by trafi tą świąteczną wygraną z karpiem w dłoni
kimona dopasuj se cos z tego
60,61,50,51,80,76,11,13,15,17,20,23,29,32,34,37,56,03,01,44 powodzenia
jest nie dobrze jakas grypa angina czy czort wie jakie cholerstwo mnie bierze i to na same swieta
moze moja ulubiona parka wpadnie 34,37 plus do tego oczekiwana 20 oraz 16 leniwa 56 i jest zakladzik 5/5 tylko czy laskawosci z ts wylosuja
czekaja na zyski z wtorkowego losowanka i zas 1 szczesliwiec trafi mzoe się puszcze pomyla się cos się popsuje i padnie na mnie
cos majacze ide zmierzyc temp co zlego to nie ja bede zagladal jak by co powodzonka
gryks hej
nie mam nic konkretnego bo sobie zaspałem a musze leciec do roboty
12 21 53 56 78 47 63
12 21 53 56 78 47 63
duzych wygranych
ja naszczescie ma urlopik do konca roku dopiero 2 stycznia na nocke ide
gryks uciekam bo juz jestem spozniony
a ja jeszcze tylko dzis i jutro
narazie do pozniej
piotruś 53 czy 63 bo w nocy podałes inna...???
piotrek
wiesz taki tu jest kol. nieśmiały - albin - pewnie by chciał zobaczyć wskan, ostatnio mi jeden załatwiał - żeby artur wlepił , to tym razem ja w jego imieniu - bo pewnie sfociłeś, nie ?
wiesz taki tu jest kol. nieśmiały - albin - pewnie by chciał zobaczyć wskan, ostatnio mi jeden załatwiał - żeby artur wlepił , to tym razem ja w jego imieniu - bo pewnie sfociłeś, nie ?
halapciu jak jesteś to ja też poprosze na @ twoje cyferki...
zawsze powtarzam - to /też/ kwestia ilości, jak daje się dwadzieścia na losowanie...
wdupczy.m sie w takie dlugi ze masakra co mam robic zalamie sie
jak z tego wyjsc normalnie nie chce mi sie zyc potrzebne 100 tys
koniec z tym uwazajcie latwo wpasc nawet przez gupiego totolotka
na lotka na wtorek
01,02,03,04,05,06
45,47,37,15,12,07
pewne zestawy na lotka i lotka plus
01,02,03,04,05,06
45,47,37,15,12,07
pewne zestawy na lotka i lotka plus
a po co ci lina wystarczy wejsc do lasu zamknac oczy i sie rozpedzic biec biec nie patrzac na nic
a moze skok na bungee bandzi czy jakos tak nie potrzeba liny wystarczy wyopbraznia ze ona jest skacxzac z mostu wierzowca
ty sie nie nabijaj mam takie problemy ze chce bezbolesna szybka smierc
staty tak mi mówią ze to bedzie tylko nie zdaze poslac i znowu dolek
moje wchodzą dzis juz kiedys tak podalam i nikt nie poslal a weszla 5ateczka calutka