Wpisy 1 846 729 – 1 846 828
22 grudnia 2013 08:36 → 22 grudnia 2013 12:10, 100 wpisów
deki dopiero na wtorek kupie po kuponie do prezentów dla rodziny
deki.....wiadomo....ale powracają....nie pierwszy i nie ostatni raz.....czekam .....cierpliwie
halapek ja już padake mam od dawna , nie mogę przekroczyć tego 3/8 lub 3/9 i tak cały czas
halapek wiesz ile ja juz czekam , moja cierpliwość już sie kończy
deki....no u mnie nie aż tak źle......ale jak wpada....7/20....to żadna rewelacja......ale na dziś robię dokładną analizę...i zobaczę......na sucho .....co wpadnie
deki ostatnio...wyczaiłem ładny zestaw......z którego już rok nie było 6/9......i wiem że niedługo wpadnie....coś z niego......i na pewno będzie powtarzać......ale teraz ma przerwę......na początku tygodnia w ciągu 4 losowań...dał 5/9....trzy razy......niestety miałem go nie rozpisany na szóstki......i ominęło mnie 3 sztuki...5/6
deki.....nie nie próbowałem....czekam na dobre dni.....przy takiej marnocie ...szkoda kasy raczej
halapek chodzi mi o testy zamiast z 20 liczb to czy robiłeś z 18 liczb i co trafiałeś
deki.......robiłem parę razy........jak liczby ładnie chodziły......miałem ze dwa razy......10/18......i ze dwa razy.....9 /18.....raz 11/18.......ale czekam ...na trochę gotówki....bo teraz mam ważniejsze wydatki......ale niedługo wystartuję z nim.....bo wchodzą ładnie......tylko że jest nieraz tak że przez trzy losowania wpada tylko ....6 sztuk......a w czwartym np ..10......więc tu trzeba zainwestować więcej......ale nie omieszkam.....tego pograć......na sucho.....zwrot jest.......testowałem go przez dwa tygodnie......bilans....3800..na plusie.....ale inwestycja....na początku.....1400 zł zanim się zwróciło....więc czekam na przypływ gotówki ...i ruszam
11/18 bardzo ładny wynik już nie musze pisać o gwarancjach jakie by były przy takim trafieniu liczb
deki....wiem....ale raz nawet .....przy 7/18.....dało mi ładnie....ale to był raczej fart...bo weszło 5 pewniaków
delikatnie sie zarabia dopiero od 8/18 oczywiście odliczając za kupon
dobra ...zabieram się ....za analizę
deki....tak....masz rację....testowałem...go na różne sposoby......i przy 8/18.......praktycznie zawsze ...daje przynajmniej delikatny zarobek
deki....tak....masz rację....testowałem...go na różne sposoby......i przy 8/18.......praktycznie zawsze ...daje przynajmniej delikatny zarobek
halapek ale żaden system nie jest dobry jak sie nie trafi w grono liczb wybranych przez siebie do systemu
deki....tak......jak chcesz ...mogę Ci przesłać na @....zestawik....9/9.....na który grałem.....zobaczysz jak ładnie chodzi ...jak ma trend
pazerność przerosła ?
... 'obawiam' się, że to może być najdłużej stojące w miejscu 20 baniek
dzień dobry
witam Pana Robala
myślisz że TS przemówi ludzkim głosem i ta suma komuś wpadnie
myślisz że TS przemówi ludzkim głosem i ta suma komuś wpadnie
deki pewnie że wpadnie ida ferie a z czego rodzinka ma jechać na nie...
trisetum wiesz z czego ze swoich ciężko zarobionych środków , rodziny jeżdżą na ferie a nie z kuponów lotka
taaaa, z kuponów totka, to tylko wyjątkowi szczęściarze , no, ale bez polityki tutaj...
deki.....taaaaaa...podglądałem....ja nie myślę....przy rozpisce sama wlazła.....ale pewniak....95%
obserwantom z totalizatora to powiedz
mła - ziele angielskie, listek bombkowy i solidny garnek na bańce - coby musku nie przeskanowali i dopiero kreślę i tak -
spontaniczny pewniak na 14-ą -> 22
zostawiam prawie
powo
mła - ziele angielskie, listek bombkowy i solidny garnek na bańce - coby musku nie przeskanowali i dopiero kreślę i tak -
spontaniczny pewniak na 14-ą -> 22
zostawiam prawie
powo
ale dzisiaj niedziela i wiecie jaka liczba robi grę ta liczba jest dobra ,Torsan ją lubi i ona dzisiaj wlata
deki - qrde - sorry za zmyłę - ziele i listek - okadzanie, a
goździk /i pozostałe słuszne przyprawy korzenne/ w
i łapcie -> http://www.youtube.com/watch?v=T-D1KVIuvjA
.
goździk /i pozostałe słuszne przyprawy korzenne/ w
i łapcie -> http://www.youtube.com/watch?v=T-D1KVIuvjA
.
Robal tak tylko Chuck potrafi On pewnie by trafi tą świąteczną wygraną z karpiem w dłoni
kimona dopasuj se cos z tego
60,61,50,51,80,76,11,13,15,17,20,23,29,32,34,37,56,03,01,44 powodzenia
jest nie dobrze jakas grypa angina czy czort wie jakie cholerstwo mnie bierze i to na same swieta
moze moja ulubiona parka wpadnie 34,37 plus do tego oczekiwana 20 oraz 16 leniwa 56 i jest zakladzik 5/5 tylko czy laskawosci z ts wylosuja
czekaja na zyski z wtorkowego losowanka i zas 1 szczesliwiec trafi mzoe się puszcze pomyla się cos się popsuje i padnie na mnie
cos majacze ide zmierzyc temp co zlego to nie ja bede zagladal jak by co powodzonka
gryks hej
nie mam nic konkretnego bo sobie zaspałem a musze leciec do roboty
12 21 53 56 78 47 63
12 21 53 56 78 47 63
duzych wygranych
ja naszczescie ma urlopik do konca roku dopiero 2 stycznia na nocke ide
gryks uciekam bo juz jestem spozniony
a ja jeszcze tylko dzis i jutro
narazie do pozniej
piotruś 53 czy 63 bo w nocy podałes inna...???
piotrek
wiesz taki tu jest kol. nieśmiały - albin - pewnie by chciał zobaczyć wskan, ostatnio mi jeden załatwiał - żeby artur wlepił , to tym razem ja w jego imieniu - bo pewnie sfociłeś, nie ?
wiesz taki tu jest kol. nieśmiały - albin - pewnie by chciał zobaczyć wskan, ostatnio mi jeden załatwiał - żeby artur wlepił , to tym razem ja w jego imieniu - bo pewnie sfociłeś, nie ?
halapciu jak jesteś to ja też poprosze na @ twoje cyferki...
zawsze powtarzam - to /też/ kwestia ilości, jak daje się dwadzieścia na losowanie...
wdupczy.m sie w takie dlugi ze masakra co mam robic zalamie sie
jak z tego wyjsc normalnie nie chce mi sie zyc potrzebne 100 tys
koniec z tym uwazajcie latwo wpasc nawet przez gupiego totolotka