Wpisy 1 846 262 – 1 846 361
21 grudnia 2013 22:18 → 21 grudnia 2013 23:31, 100 wpisów
albo wyrzucił jak w kolekturach zdrapki wygrywające wyrzucają hehe
hipopotan: Maja być to pieniądze z nieodebranej wygranej która wyniosła ponad 17 milionów i padła w listopadzie 2012 roku w Chojnicach. Plus 3 miliony, które normalnie byłyby w puli bo dziś szóstka nie padła.
:moze lottomat oszukał i wyświetlił brak wygranej,to ktoś porzucił kupon a ts rechocze ze szczescia:
No ale oficjalnie jak było podane wtedy ?
Już kiedyś był przypadek, że lottomat odczytał brak wygranej a była na nim szóstka. Dlatego lepiej jednak sprawdzać samemu i nie wierzyć maszynom.
MCSI:"..że szóstki we wtorek nie będzie
to w czwartek będzie ponad 20 milionów."
Ja życzę emocji we Wtorek, ale wydaje mi sie,
że będzie się ono rządzić TYMI SAMYMI PRAWAMI,
co każde przed i po, czyli jeśli Ktoś skreśli samemu 6/6
lub zagra "ch-t" 6/6 to wygra, ale jeśli nie, bo to nie sterowane losowanie, to pula podwyższa się do ?
ponad 20mlnPLN. Tak rozumiem to co przed nami 24ego i ew. po..
Jak spojrzałem na statystki prowadzone przez Pasko
przy puli 20 mln ilośc zawartych zakładów wynosi ok.8,5mln
ale że to czas świąteczny u pula wzrasta 10krotnie, to pewnie
będzie plus/minus 10mln.
to w czwartek będzie ponad 20 milionów."
Ja życzę emocji we Wtorek, ale wydaje mi sie,
że będzie się ono rządzić TYMI SAMYMI PRAWAMI,
co każde przed i po, czyli jeśli Ktoś skreśli samemu 6/6
lub zagra "ch-t" 6/6 to wygra, ale jeśli nie, bo to nie sterowane losowanie, to pula podwyższa się do ?
ponad 20mlnPLN. Tak rozumiem to co przed nami 24ego i ew. po..
Jak spojrzałem na statystki prowadzone przez Pasko
przy puli 20 mln ilośc zawartych zakładów wynosi ok.8,5mln
ale że to czas świąteczny u pula wzrasta 10krotnie, to pewnie
będzie plus/minus 10mln.
A bo wtedy sprawdziłem trzy osoby wygrały po 17 112 504,60 zł to była ta rekordowa kumulacja pamiętacie na pewno.
Ja wierzę że trafię szóstkę dziękuje dobranoc
:jest jeszce mozliwość taka,gosć zobaczył ze trafił szostkę,serce nie wytrzymało i zawał i po ptakach lezy na cmentarzu a wygrana w rękach ts:
Ale chyba w poniedziałek jeszcze z 2-3 zakłady wyślę pojadę skuterem do kolektury.
Ciekawe jak wy byście tak trafili jak byście zareagowali ?
miałem raz że lotomat za pierwszym razem nie rozpoznał wygranej z mojego kuponu, ale dlatego że wiedziałem iż coś jest powiedziałem żeby jeszcze raz przepuścić i wtedy rozpoznał, dlatego trzeba samemu sprawdzać, maszynom nie wierzcie
Ja zawsze samemu sprawdzam.
ja kiedyś dostałem pas rozgrzewający nałozyłem na plecy i po pewnym czasie czuję,że mdleję,szybko zdjałem a twarz skropiłem zimno wodą:
Dobranoc
Ile macie zakładów załadowanych na wtorek jeszcze się będzie zbroić na losowanie ? Ja wysłałem dzisiaj zakład Lotto Plus na 3 losowania dzisiaj marnie prawie jak zwykle po jednym trafieniu.
Tylko że ta kumulacja nie umywa się do zagranicznych
Hipcio.
A najlepiej mój tata powiedział dlaczego nie trafia szóstki z 10 osób na tyle rających tylko jak już jedna odpowie mi ktoś na to pytanie ?
Grających ale co knuje hippopotan rozwiń proszę swoją myśl ?
Hipcio jak zdrówko?
Hipopotan.
angielika dalej to samo zawroty rownowagi reka nie balnsuje a ciało jakby z deski:
i jeszce straty w ts,dziś 3zeta w plecki na zdrapkach,pensja i smutne swieta,obie pustaki:
Hipcio jeszcze przyjdzie pora gdzie się odkujesz i wszystko będzie tak jak ma być
Hipcio czy smutne będą święta to zależy tylko od Ciebie
Hipcio to masz kolację na bogato
w sklepie jedna kobieta miała biodrowki,było widac gołe plecki,myslałem,ze sie pochyli i zobacze kawałek posladka ale sie nie udało:
trzeba było rzucić na podłogę 50 zł to by się pochyliła
Hipcio ona by się pochyliła i podniosła iiii jeszcze Ci oddała te 50 zł a po 2 złote to wątpię czy by w ogóle w dół spojrzała
angelika nie mogłem ryzykować jeszce by mi porwała pieniądze i zamiast pośladka pokazała język:
ja tylko na chwilkę przywitac sie
i środkowy palec
Żelka
Hipcio
Piotruś
Piotrek czemu na chwilkę?
Zelka grałas wieczorem??
Żelka bo idę sie przewietrzyc na spacerku tak z pół godziny
Piotrek dziś nie grałam w poniedziałek dopiero puszczę kilka zakładów
jak mój pomysl wypali to jutro po 14 po losowaniu bedzie kasiora do liczenia i musze isc na spacer przemyslec to na spokojnie na swiezym powietrzu
Bolek
boluś dzieki
Żelka oki nie przepraszaj i nie smutaj sie
hipcio jaki duzy duzy by byl jak by było 10/10
hipcio ale dzieki za gratki
Piotrek najlepsze pomysły są zawsze po przebudzeniu
:zelka na szceście są sklepach inne kobitki układaja towary na połkach i czasem mozna coś zobaczyć:
nie nie najlepsze sa te pierwsze i dzis własnie uwierzyłem w swoje numery i nimi zagralem nie patrzałem na nic na żadne typowania gdziekolwiek
ciekawe kto wymysłił takie krotkie spodnie w biodrach,ze odsłaniaja pupę chyba jakiś samiec projektant:
hipcio
Hipcio no nie teraz musisz się z tego wyspowiadać
Piotrek to był po prostu Twój dzień
Zelka tez tak po części sądze natomiast na wieczór tez dobrze mi wyszło typowanie chociaz szybkie ale sie nie puszczałem bo robota góra
angelika boję się księdza bo jak sie mu mowi o goliznie w konfensjonale to jest surowy podnosi głos i daje wysoką pokutę:
Ja jakimś dziwnym trafem mam szczęście do liczb ale tych które nie wylosują
Hipcio bo może on myśli, że mu coś proponujesz
:powiem księdzu ze oglądałem piękno kobiety to da szybko rozgrzeszenie i w nogi:
Hipcio a co to za piękno?
narazie uciekam zagladne po 24 zostawiam i i
głowa?
Piotrek papa
Żelka bedziesz jeszcze??
angelika ja księdzu raz powiedziałem ze oglądałem goliznę to on ze nie oglada takich rzeczy i mozna się powstrzymac,ale ja jestem kuszony przez kobiety:
Piotruś powinnam być ale jakby co to wołaj
Hipcio i się skusiłeś?
no co?
:zastanawiam się jak to się stało w raju,ze adam uległ ewce i zjadł jabłko,i stąd wszystkie problemy swiata,wszystko z powodu jednego owocu:
Hipcio wszystko przez kobietę
angelika musze uwazac bo wszedzie sa pokusy,przykładem tego jest ojciec pio ktory był kuszony przez tego:przybierając postac tanczącej gołej kobitki:
angelika tak wystarczył jeden bład a na swiat przyszły choroby i nieszcześcia:
Hipcio i ojczulek się skusił czy nie?
Witam
Matq hej
Staszku