Wpisy 1 846 229 – 1 846 328
21 grudnia 2013 22:04 → 21 grudnia 2013 23:10, 100 wpisów
Deki.
Mimo że taka w***.......
Mimo że taka w***.......
MarekDobranoc.
No nie.
MCSI: rozumiem, że TYLKO we Wtorek będzie rzeczone 20mln PLN,
a w Czwartek 26.12. "powrót" do zwykłego cyklu, czyli dziś
było 2mln, nikt nie trafił, tego jestem pewien i w Czwartek
ponownie 2mln PLN...., skoro we Wtorek ktoś "ma trafić".
a w Czwartek 26.12. "powrót" do zwykłego cyklu, czyli dziś
było 2mln, nikt nie trafił, tego jestem pewien i w Czwartek
ponownie 2mln PLN...., skoro we Wtorek ktoś "ma trafić".
Czytałem czat piotrek wygrał ponad 2 tysiące,wielki sukces jest teraz dla mnie miszcem gry:
emerytka jak bedziesz się kąpac w wannie zabierz ze sobą hipcia,bedzie wesoło:
teraz sługa gotuje ziemniaki na kolacje kupiłem sledzie w smietanie:
Hipcio.
Coraz lepiej.Wczoraj proponowałeś łóżko,dzisiaj wannę.
Coraz lepiej.Wczoraj proponowałeś łóżko,dzisiaj wannę.
ale automat daje mi czasami takie trafienia lecz nie ma gdzie to wykorzystać
--> 15/60 PLUS
--> 10/44
--> 10/36 PLUS
--> 12/44 PLUS
--> 17/51 PLUS
--> 18/64 PLUS
--> 18/71 PLUS
--> 15/60 PLUS
--> 10/44
--> 10/36 PLUS
--> 12/44 PLUS
--> 17/51 PLUS
--> 18/64 PLUS
--> 18/71 PLUS
Wanna raczej odpada,moglibyśmy zalać parter.
Totalizator Sportowy, właściciel marki LOTTO, zdecydował, by pulę na świąteczne losowanie powiększyć o kwotę, która w przybliżeniu pokrywa się z najwyższą nieodebraną dotychczas wygraną. Chodzi o
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
otalizator Sportowy, właściciel marki LOTTO, zdecydował, by pulę na świąteczne losowanie powiększyć o kwotę, która w przybliżeniu pokrywa się z najwyższą nieodebraną dotychczas wygraną. Chodzi o szóstkę z Chojnic, która padła 6 listopada 2012 roku. Było to dokładnie 17 112 504,60 zł. Jej odbiór przedawnił się w kończącym się właśnie roku. Można zatem powiedzieć, że rekordowo wysoka nieodebrana wygrana stała się podarunkiem dla innych Graczy Lotto.
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 313 740,50 zł
Hipcio.
Pod prysznicem też może byc wesoło.
Pod prysznicem też może byc wesoło.
kumulacja: No jeśli we wtorek ktoś trafi to w czwartek będzie 2 miliony w puli. No gdyby się jednak zdarzyło tak jak uważasz, ze szóstki we wtorek nie będzie to w czwartek będzie ponad 20 milionów.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 340 000 zł
Może mi ktoś wyjaśnić jaki mógł być powód nie odebrania ponad 17 baniek toć to się w głowie nie mieści ?
skąd Oni wezmą 20 000 000,to jakiś podstęp i podpucha a wygrana padnie dal umuwionego szcześlica:
Kumulacja Lotto: 20 000 000 zł
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
albo wyrzucił jak w kolekturach zdrapki wygrywające wyrzucają hehe
hipopotan: Maja być to pieniądze z nieodebranej wygranej która wyniosła ponad 17 milionów i padła w listopadzie 2012 roku w Chojnicach. Plus 3 miliony, które normalnie byłyby w puli bo dziś szóstka nie padła.
:moze lottomat oszukał i wyświetlił brak wygranej,to ktoś porzucił kupon a ts rechocze ze szczescia:
No ale oficjalnie jak było podane wtedy ?
Już kiedyś był przypadek, że lottomat odczytał brak wygranej a była na nim szóstka. Dlatego lepiej jednak sprawdzać samemu i nie wierzyć maszynom.
MCSI:"..że szóstki we wtorek nie będzie
to w czwartek będzie ponad 20 milionów."
Ja życzę emocji we Wtorek, ale wydaje mi sie,
że będzie się ono rządzić TYMI SAMYMI PRAWAMI,
co każde przed i po, czyli jeśli Ktoś skreśli samemu 6/6
lub zagra "ch-t" 6/6 to wygra, ale jeśli nie, bo to nie sterowane losowanie, to pula podwyższa się do ?
ponad 20mlnPLN. Tak rozumiem to co przed nami 24ego i ew. po..
Jak spojrzałem na statystki prowadzone przez Pasko
przy puli 20 mln ilośc zawartych zakładów wynosi ok.8,5mln
ale że to czas świąteczny u pula wzrasta 10krotnie, to pewnie
będzie plus/minus 10mln.
to w czwartek będzie ponad 20 milionów."
Ja życzę emocji we Wtorek, ale wydaje mi sie,
że będzie się ono rządzić TYMI SAMYMI PRAWAMI,
co każde przed i po, czyli jeśli Ktoś skreśli samemu 6/6
lub zagra "ch-t" 6/6 to wygra, ale jeśli nie, bo to nie sterowane losowanie, to pula podwyższa się do ?
ponad 20mlnPLN. Tak rozumiem to co przed nami 24ego i ew. po..
Jak spojrzałem na statystki prowadzone przez Pasko
przy puli 20 mln ilośc zawartych zakładów wynosi ok.8,5mln
ale że to czas świąteczny u pula wzrasta 10krotnie, to pewnie
będzie plus/minus 10mln.
A bo wtedy sprawdziłem trzy osoby wygrały po 17 112 504,60 zł to była ta rekordowa kumulacja pamiętacie na pewno.
Ja wierzę że trafię szóstkę dziękuje dobranoc
:jest jeszce mozliwość taka,gosć zobaczył ze trafił szostkę,serce nie wytrzymało i zawał i po ptakach lezy na cmentarzu a wygrana w rękach ts:
Ale chyba w poniedziałek jeszcze z 2-3 zakłady wyślę pojadę skuterem do kolektury.
Ciekawe jak wy byście tak trafili jak byście zareagowali ?
miałem raz że lotomat za pierwszym razem nie rozpoznał wygranej z mojego kuponu, ale dlatego że wiedziałem iż coś jest powiedziałem żeby jeszcze raz przepuścić i wtedy rozpoznał, dlatego trzeba samemu sprawdzać, maszynom nie wierzcie
Ja zawsze samemu sprawdzam.
ja kiedyś dostałem pas rozgrzewający nałozyłem na plecy i po pewnym czasie czuję,że mdleję,szybko zdjałem a twarz skropiłem zimno wodą:
Dobranoc
Ile macie zakładów załadowanych na wtorek jeszcze się będzie zbroić na losowanie ? Ja wysłałem dzisiaj zakład Lotto Plus na 3 losowania dzisiaj marnie prawie jak zwykle po jednym trafieniu.
Tylko że ta kumulacja nie umywa się do zagranicznych
Hipcio.
A najlepiej mój tata powiedział dlaczego nie trafia szóstki z 10 osób na tyle rających tylko jak już jedna odpowie mi ktoś na to pytanie ?
Grających ale co knuje hippopotan rozwiń proszę swoją myśl ?
Hipcio jak zdrówko?
Hipopotan.
angielika dalej to samo zawroty rownowagi reka nie balnsuje a ciało jakby z deski:
i jeszce straty w ts,dziś 3zeta w plecki na zdrapkach,pensja i smutne swieta,obie pustaki:
Hipcio jeszcze przyjdzie pora gdzie się odkujesz i wszystko będzie tak jak ma być
Hipcio czy smutne będą święta to zależy tylko od Ciebie
Hipcio to masz kolację na bogato
w sklepie jedna kobieta miała biodrowki,było widac gołe plecki,myslałem,ze sie pochyli i zobacze kawałek posladka ale sie nie udało:
trzeba było rzucić na podłogę 50 zł to by się pochyliła
Hipcio ona by się pochyliła i podniosła iiii jeszcze Ci oddała te 50 zł a po 2 złote to wątpię czy by w ogóle w dół spojrzała
angelika nie mogłem ryzykować jeszce by mi porwała pieniądze i zamiast pośladka pokazała język:
ja tylko na chwilkę przywitac sie
i środkowy palec
Żelka
Hipcio
Piotruś
Piotrek czemu na chwilkę?
Zelka grałas wieczorem??
Żelka bo idę sie przewietrzyc na spacerku tak z pół godziny
Piotrek dziś nie grałam w poniedziałek dopiero puszczę kilka zakładów
jak mój pomysl wypali to jutro po 14 po losowaniu bedzie kasiora do liczenia i musze isc na spacer przemyslec to na spokojnie na swiezym powietrzu
Bolek
boluś dzieki
Żelka oki nie przepraszaj i nie smutaj sie
hipcio jaki duzy duzy by byl jak by było 10/10
hipcio ale dzieki za gratki
Piotrek najlepsze pomysły są zawsze po przebudzeniu
:zelka na szceście są sklepach inne kobitki układaja towary na połkach i czasem mozna coś zobaczyć:
nie nie najlepsze sa te pierwsze i dzis własnie uwierzyłem w swoje numery i nimi zagralem nie patrzałem na nic na żadne typowania gdziekolwiek
ciekawe kto wymysłił takie krotkie spodnie w biodrach,ze odsłaniaja pupę chyba jakiś samiec projektant:
hipcio