Wpisy 1 846 029 – 1 846 128
21 grudnia 2013 21:00 → 21 grudnia 2013 21:39, 100 wpisów
Deki.Wesoło jak c...
Jackwar.
Nie zdarzyło mi się.Jestem otwarta na wszystkie numery.
Nie zdarzyło mi się.Jestem otwarta na wszystkie numery.
Deki
Poldi jest ichni.
Poldi jest ichni.
Jackwar.
Jak wszystkie to wszystkie.
Jak wszystkie to wszystkie.
emerytka , słyszałem że najlepsze są kobitki ze śląska i ty potwierdzasz tą regułę
Jackwar.
Marek
emerytka-lila
panowie
panowie
Marcinek.
Macie zakłady już na Lotto przygotowane ? Wysłałem zakład Lotto Plus za trzy losowania okaże się czy dobrze zrobiłem ? A i stawiam że w Wigilię do wygrania będzie 20 000 000 a według was ile ?
Ale dzisiaj był ładny konkurs w PŚ 1 Jan Ziobro i 2 Kamil Stoch oraz Piotr Żyła 6 i Klemens Murańka 7 Dawid Kubacki 17 Maciej Kot 21 brawo panowie tak trzymać. Tylko jutro szkoda bo o tej samej porze będą skoki i mecz Polek o brązowy medal jak damy radę z Dunkami ?
jackwar...niemuszę bo mam nogi blisko podłoża więc nie boję się,że spadnę
Dobry jest jutro kurs na mecz Dania vs Polska 3,20 1,26 2,39 chętnie na Polki bym postawił parę stówek nawet ale ryzyko jest trochę jednak. Ale jak to mówią jest ryzyko i jest zabawa.
nie było mnie na chwilkę
Robal miałbym 7 trafnych tylko na 15 cyfr to mało
Robal miałbym 7 trafnych tylko na 15 cyfr to mało
deki..no a co mogę mieć na myśli szybciej ja bym kucyka na ręce wzięła niż on by mnie karwa przewiózł
Lila ma ein Schaukelpferd.
ale dziś na rano miałbym na15 cyfr 11 trafionych
robal to jest dobry wynik
robal to jest dobry wynik
ja mam teraz wybrane 34 liczby i z nich gram średnia wychodzi mi 9 na losowanie
no tak - niezły, nie czarujmy się...
taki system rozpisu /i strona w necie/ jest z sześcioma zakładami 10 skreśleń i dla 15-u wybranych liczb ... przy 7 trafieniach mamy ok 10% szansy na 7/10...
taki system rozpisu /i strona w necie/ jest z sześcioma zakładami 10 skreśleń i dla 15-u wybranych liczb ... przy 7 trafieniach mamy ok 10% szansy na 7/10...
a ja ostatnio robiłem sobie testy z 18 liczb i trafiałem 2/18 albo 4/18, 5/18 i tak mam długo mogę śmiało podawać liczby na "nie"
jackwar
nie wiem, jak Ty, ja widzę pewną różnicę dla 15-u i 34 liczb
nie wiem, jak Ty, ja widzę pewną różnicę dla 15-u i 34 liczb
Oczywiście że jest różnica z tym że też mi ciężko trafić z tych 34 liczb nawet jak wejdzie 11
Po prostu zawęziłem sobie typowanie do tych 34 liczb i się bawie co prawda te 34 składają się z 2 zestawów po 17 liczb co też czasami przy typowaniu wykorzystuję
jackwar
to jest więcej niż losują...
w specyficznym układzie - wszystkie trafisz i nic nie trafisz
to jest więcej niż losują...
w specyficznym układzie - wszystkie trafisz i nic nie trafisz
Robal , oczywiście że tak może być lecz czasami mam farta czyli zwroty 4/10 , 5/10 no i większe rzadziej , raz 7/10 a tak gram gdzieś od miesiąca
Dobry wieczór,
czyli gramy o 20mln PLN, a myślałem,
że będziemy grali o.. 24mln PLN
czyli gramy o 20mln PLN, a myślałem,
że będziemy grali o.. 24mln PLN
losowanko wszystkim
Siemka...
Lila...
deki....siemka
Lila..jak ty się czujesz