Wpisy 1 844 901 – 1 845 000
20 grudnia 2013 22:00 → 20 grudnia 2013 23:25, 100 wpisów
A jak w wigilię nikt nie trafi szóstki ?
To TS hula w sylwestra.
To TS hula w sylwestra.
Lila
Lila.Dobranoc.
emerytka 46
Albin
mam pytanie: czy ktoś wie jak policzyć odległość trafień np parki? Bo wg testera liczbowego to chyba tylko na piechotę?
Robal.
Spokojnej i kolorowych.
Spokojnej i kolorowych.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 320 000 zł
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Agatkaa
A już chciałam iść
A już chciałam iść
Dopisano wygrane jokera
Ale muszę wstawać o szóstej.
Dobranoc.
tylko 4/7
ide
Agatkaa.Dzięki.
Dobry wieczór a skąd Pasko wiesz że będzie 20 000 000 skąd taki przeciek przecież jutro mają podać dopiero kwotę. Znaczy ja też wczoraj pisałem o 20 000 000 zł to dobranoc i powodzenia trzeba na wtorek z 3 zakłady wysłać może któryś okaże się tym szczęśliwym ?
Gdzie ?
trzeba skontaktowac sie z obca cywilizacja, oni wszystko wiedza!!! a jak rozwala system to sie beda smieli z nas
08 miałam mocną
8
8,18,28,58
8,68,78
8
48,58,68
48,58
8
68
18,58
8
to było
8
8,18,28,58
8,68,78
8
48,58,68
48,58
8
68
18,58
8
to było
ilona wpis miałaś za to ze mnie nie słusznie oskarżyłaś jak kogoś oskarzasz to miej na to dowody ja dla Ciebie byłem zawsze miły a Ty mi pojechalaś wiec sie nie dziw za wpis
Jocia co tak oczy wytrzeszczasz ??
no to Ilonko ja tez Bardzo Przepraszam
nigdy nie miałem i miał nie będę innych nicków kpw???
nigdy nie miałem i miał nie będę innych nicków kpw???
MaTg złość piękności szkodzi
Piotrek..bo mam wytrzeszcz ... a oskarżenia, wyzwiska, ..i tym podobne.. to niestety..są mnie tez dotykają
Mateusz
Piotrek
Mateusz
Piotrek
Ilonka taniec na zgode??? http://www.youtube.com/watch?v=PVzljDmoPVs&list=FLirYm-vnarPgtIfdwWZappQ ???
Jocia fajnie że sie ze mna wkoncu witasz
Wiem że massz to samo ale wkarwiłem sie jak Ilonka napisała to co napisala a sama dobrze wiesz ze jestem pod jednym nickiem
Wiem że massz to samo ale wkarwiłem sie jak Ilonka napisała to co napisala a sama dobrze wiesz ze jestem pod jednym nickiem
Piotrek jasne..tylko ze u mnie juz cisza i bez muzyki..ja w łózku,do okoła ciemnosc..
Ilona nie warto tylko też nie wyciągaj pochopnych wnioskow Zabolało to co napisalas ze ja niby to michu Juz jak bym miał sobie 2 nick wymyślic to napewno na podstawie innego imienia
a pozatym temat mojego nicka był juz tu przerabiany i sprawdzany u Pasko wiec tak nie ładnie kogoś bezpodstawnie oskarzac
MaTg jutro idziemy na sanki
cześć
Żeluś jak się na mnie obraziłas ostatnio i nie podeszłaś do tego jak do żartu to bardzo bardzo Cie przepraszam
Miisiek
Jocia jeszcze raz ode mnie
Jociu
Torsan
Piotruś sooorkiurwało mi neta w tym momencie i nawet nie mogłam wrócić nie mam czego wybaczać
Torsan
Piotruś sooorkiurwało mi neta w tym momencie i nawet nie mogłam wrócić nie mam czego wybaczać
Piotrek
Ilona
Gonzaga
Matq to ja dzwonię