Wpisy 184 433 – 184 532
21 listopada 2010 22:26 → 22 listopada 2010 17:09, 100 wpisów
Witam.

Witajcie
To jest kolejny najszczęśliwszy dzień w moim życiu !
Nie uwierzycie ale właśnie zdrapałam zdrapkę "Aniołek i diabełek" - oczywiście zdrapałam diabełka
i co !!!!!!!!!!!tam pisze , że wygrałam 20 tys.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest kolejny najszczęśliwszy dzień w moim życiu !
Nie uwierzycie ale właśnie zdrapałam zdrapkę "Aniołek i diabełek" - oczywiście zdrapałam diabełka
i co !!!!!!!!!!!tam pisze , że wygrałam 20 tys.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O 8.00 rano, wcześnie zaczynasz 
Gratulacje, nieźle Ci się tydzień rozpoczął...

Gratulacje, nieźle Ci się tydzień rozpoczął...
zdrapki , konkretnie 10 szt. kupiłam w zeszłym tygodniu ale jakos nie znalazłam czasu na ich zdrapanie ......aż do dzisiaj ...właśnie zadzwoniłam do TS w ZG i pan z wrażenia kazał mi zadzwonic za 10 min. , bo nie miał przy sobie tych zdrapek , żeby potwierdzić 

Nikt mi nie wierzy

mysia-pysia>>>> gratulacje 
Widzisz i do Ciebie w końcu zawitało "światełko"
nadziei na poprawienie systuacji materialnej.
Wielkie gratulacje!!!!!

Widzisz i do Ciebie w końcu zawitało "światełko"
nadziei na poprawienie systuacji materialnej.
Wielkie gratulacje!!!!!

Witam 
mysia-pysia - no cóż nic tylko pozostaje pogratulować i
pięknie wreszcie ktoś coś trafił konkretnego u TSa 

mysia-pysia - no cóż nic tylko pozostaje pogratulować i
pięknie wreszcie ktoś coś trafił konkretnego u TSa 
Dzięki tomcio1972
cała się trzęsę , wprost nie mogę w to uwierzyć
Dziekuję wszystkim {{lol}
cała się trzęsę , wprost nie mogę w to uwierzyć
Dziekuję wszystkim {{lol}Ja bym nie wierzył w to że wygram, wszystkie losy są policzone a wygrana taka to raz na 3 miliony losów 

mysia-pysia >>> spoko 
Pomalutku...
Wszystko poukładasz.
Napisz tylko z ciekawości czy zabrali Ci 10-12% na podatek z wygranej
Pzdr.

Pomalutku...
Wszystko poukładasz.
Napisz tylko z ciekawości czy zabrali Ci 10-12% na podatek z wygranej

Pzdr.
mysia pysia, tylko nie rzucaj roboty!
Nie powiedz szefowi a mi to lot(t)o
Nie powiedz szefowi a mi to lot(t)o
No i dobrze!!!
Przynajmniej tu chociaż nie okradają
Przynajmniej tu chociaż nie okradają

mysia pysia a sama losowałaś te zdrapki czy jak leci podano ci w kolekturze. Gratulki tak trzymaj

mysia-pysia ,gratulacje, zacząć tydzień z takim gestem
wielka sprawa, nic tylko dalszych takich sukcesów
wielka sprawa, nic tylko dalszych takich sukcesów
mysia-pysia ja Ci wierzę. To teraz miło się masz, każdy by tak chciał, szczególnie ten który ma duże wydatki, a mało w portfelu. Gdybym też tak zdrapał, to pewnie bym się strasznie ucieszył, ale niestety potrzebowałbym około 10 razy więcej... taką mam potrzebę i to niestety nie z zachcianki, ale z konieczności. Pozdrawiam
erka20 podano mi w kolekturze....
słuchajcie lecę do pracy ( nie mam zamiaru jej rzucać) odezwę się dopiero wieczorem - bo w pracy nie mam dostępu do internetu .
słuchajcie lecę do pracy ( nie mam zamiaru jej rzucać) odezwę się dopiero wieczorem - bo w pracy nie mam dostępu do internetu .
Jeśli chcecie i wy poznać wasze szczęście w grze aniołek-diabełek, mozecie na oficjalnej stronie LOTTO myszką zdrapać taką zdrapkę!
Ja nie wygrapałem wygranej
Ja nie wygrapałem wygranej
no ja właśnie w strasznych pieniądzach na stronie lotto 50.000 trafiłam , 10 zł w aniołku i diabełki i 10 zł w Jasiu Fasoli, fajne to drapanie szkoda że nie na serio 

Hi luksia to chyba wszyscy drapiący maja przypisana taka kwote bo ja drapnęłam dokładnie tak samo jak ty. 

mysiu-pysiu gratulacje!!!!!!!!!!!
ale frajda
20tysia-ale masz farta!!!!!!

ale frajda
20tysia-ale masz farta!!!!!!
witam
wszyscy co drapią na stronce wydrapią te same kwoty bo to jest demo - ale zabawa jest dobra 
wszyscy co drapią na stronce wydrapią te same kwoty bo to jest demo - ale zabawa jest dobra 
witam
mysia-pysia gratuluje wydrapania takiej kasy

. grono wygrywających tu u pasko powiększa się

spóźnione gratulacje też dla bella24

mysia-pysia gratuluje wydrapania takiej kasy

. grono wygrywających tu u pasko powiększa się

spóźnione gratulacje też dla bella24
mysia-pysia GRATULACJE!!!!!witam cieplutko wszyskich

mysia-pysia wielkie gratki i dalszych sukcesów w biciu rekordów w drapaniu to i teraz przynajmniej 40 tys.

mysia-pysia wielkie gratki i dalszych sukcesów w biciu rekordów w drapaniu to i teraz przynajmniej 40 tys.

mysia-pysia gratuluję
Jesteś pierwsza, która wydrapała 20.000zł
Znając życie to teraz każdy z nas "poleci" szybciutko do swojej kolektury i zaopatrzy się w "Aniołka czy Diabełka"
Jesteś pierwsza, która wydrapała 20.000zł
Znając życie to teraz każdy z nas "poleci" szybciutko do swojej kolektury i zaopatrzy się w "Aniołka czy Diabełka"
WITAM ponownie mysia-pysia cieszę się razem z tobą gratuluję może przeczytasz jak wrócisz z pracy,życzę ci jeszcze większych wygranych

jak ja wygram 20 tysi i wyjdę z--- na przepustkę będę
pił na serio

pił na serio

Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 02,04,10,12,13,20,21,25,30,31,40,47,52,57,58,61,62,63,71,74 - Plusem jest liczba: 20
Zaraz udam się po "Straszne pieniądze" może w tym jakiś grosik wpadnie

i nagle wszyscy zaczynają wierzyć w zdrapki haha!
Jak w reklamie: A co ma się nie udać. My udajemy, że gramy a Ci z telewizji udają, że losowane kulki to czysty przypadek 

ale cóż nie każdego dnia jest dzień dziecka
wieczorem się poprawię[wią]

wieczorem się poprawię[wią]

Hartge-bo to chamstwo i swołocz
cytując pana Kobuszewskiego-majstra

cytując pana Kobuszewskiego-majstra
ja mysia pysia takie głupoty ze wygrałas to morzesz opowiadać aniołkowi zaden nie wygrał narazie chyba ze zdrapałas na stronie he

minion tydzień był dla mne jak na TS łaskawy
jak nie w MM to w zdrapkach...
A od poniedzialku wielke ZERO...oby się na cały tydzień nie rozeszło to nieszczęscie

jak nie w MM to w zdrapkach...
A od poniedzialku wielke ZERO...oby się na cały tydzień nie rozeszło to nieszczęscie

http://serwis.lotto.pl/images_menus_big/183/41dd4b0399213/aniolediabelek-22-11-2010.jpg ktos w Łodzi wygrał 

Worek z wysokimi wygranymi w zdrapce âAniołek czy Diabełek?â otwarty! 20.000 złotych otrzyma szczęśliwiec, który 22 listopada 2010 kupił los tej loterii w Łodzi!
--------------------------------------------------------------
alba mysi pisia była w miescie Łodzi z której dojeżdża do pracy w Zielonej Górze, albo swoją zdrapkę wydrapała w komputerze (jak wszyscy)
albo rycerze LOTTO jeszcze nie wiedzą, że nasza przedstawiciela osiągęła życiowy sukces, po którym aż się trzęsła z emocji....
Pozdrawiam.
--------------------------------------------------------------
alba mysi pisia była w miescie Łodzi z której dojeżdża do pracy w Zielonej Górze, albo swoją zdrapkę wydrapała w komputerze (jak wszyscy)
albo rycerze LOTTO jeszcze nie wiedzą, że nasza przedstawiciela osiągęła życiowy sukces, po którym aż się trzęsła z emocji....
Pozdrawiam.
czyli mysia pysia musiała w Łodzi wdrapać tą wygraną lub tam odebrała

mysia-pysia powiedziala ze wygrała z pola "diabełek" wiec to nie Jej zdrapka... pewnie 2 wygrane dzisiaj padły
jakie szczęście, że tutaj nie wypowiadają się osoby które trafiły 6 w Lotto....
"...Nie uwierzycie ale właśnie zdrapałam zdrapkę "Aniołek i diabełek" - oczywiście zdrapałam diabełka usmiech i co !!!!!!!!!!!tam pisze , że wygrałam 20 tys.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."
http://misspanther.wrzuta.pl/film/0kKa8A97J1X/bring_me_to_life_-_evanescence
http://www.youtube.com/watch?v=ptZHBv1kSck
Gratulacje dla mysi-pysi
,tylko iść za ciosem.Jak nigdy nie drapałem to akurat wczoraj się skusiłem na"diabeł czy aniołek"i co?wygrana:20,i300, co z tego kiedy wygrana z pola aniołek nie pokrywa się z dolnym zdrapanym polem.
idę zapuscić dyche z plusem i kupie 1 zdrapke jasia fasoli pewnie okaze się pusta wiec lepiej drapac na stronie 

gratulacje i wielkie

dla wygranych ...tych dużych i małych 
...
u mnie niestety jedno wielkie ZEROOOOOOOOOO

dla wygranych ...tych dużych i małych 
...u mnie niestety jedno wielkie ZEROOOOOOOOOO