Wpisy 1 844 100 – 1 844 199
20 grudnia 2013 08:14 → 20 grudnia 2013 09:51, 100 wpisów
Robal
siemasz artur123
cóż - ja jestem prawie codziennie, to Ty chyba mniej zaglądasz
cóż - ja jestem prawie codziennie, to Ty chyba mniej zaglądasz
Qbik to zaraz Ci dotrzymam towarzystwa a co mi tam browar z rana moze byc po kawie
a ja myslalem ze powtorka 24
Qbik powiedz na jakiej ulicy ten sklep 24h to wpadne po 22
Człowieku jak się pracuje na Kuchni 3 tygodnie bez pszerwy to myśli się ojednym
no tak nie było mnie trochę jakieś 1,5 roku he he a gdzie lastek , andromeda , aga ,lila bywają tu jeszcze
piotrek, to po tej dołóż jeszcze z mła
ale karrrrrwa - wyjątkowo - na sucho
ale karrrrrwa - wyjątkowo - na sucho
artur Lilusia bywa bedzie pewnie ok 12
66,67,48,49,42,30,35,36,31 (01,05) to ja mykam co zlego to nie ja male powtoreczki ciekawe co z tego wejdzie plus 31 pewniak
i Andrusia tez bywa
gryks napewno 31??
robal dokładam
Qbik nie tylko jak sie pracuje na kuchni bo jak sie ciagle jezdzi to w pewnym momencie tez sie mysli tylko o jednym
Qbik a gg masz
wszystko się moze zdarzyc kto to wie piotrek okaze się o 14 powodzenia wszystkim do wieczorka
a takich nie będzie 3,13,18,78,79 to powinno być 10, 56 no i mam już siódemke ale gram do sześciu
Qbik ok wysle ci linka do moich krzaczorow
gryks trzymaj sie do jutra
artur
nie mam kontaktu po pw, a co mogę się domyślać -
- lestek chyba politycznie się nie utożsamia ze sporą częścią wpisów hehehe i hihihi
- lila, jak Jej hmmmm czas - pozwala - bywa
a aga ? - nie jestem pewien, czy oprócz tego, co o mini u Niej kiedyś widziałem - mógłbym więcej coś powiedzieć
a przy okazji za te 5/6 - i - zawsze z plusem ? w takich ciągach ? i w takiej ilości zakładów , czy - mniej w puli, to mniej ?
nie mam kontaktu po pw, a co mogę się domyślać -
- lestek chyba politycznie się nie utożsamia ze sporą częścią wpisów hehehe i hihihi
- lila, jak Jej hmmmm czas - pozwala - bywa
a aga ? - nie jestem pewien, czy oprócz tego, co o mini u Niej kiedyś widziałem - mógłbym więcej coś powiedzieć
a przy okazji za te 5/6 - i - zawsze z plusem ? w takich ciągach ? i w takiej ilości zakładów , czy - mniej w puli, to mniej ?
Qbik masz na poczcie
Horoskop szczęścia na dziś, 20 grudnia 2013
Ryby: 1 - 9 - 11 - 14 - 16 - 19
Baran 5 - 9 - 21 - 29 - 32
Ryby: 1 - 9 - 11 - 14 - 16 - 19
Baran 5 - 9 - 21 - 29 - 32
emeryt
Panna : 3 - 11 - 37 - 40 - 41 - 42
Waga: 11 - 22 - 24 - 30 - 33 - 42
Skorpion: 2 - 4 - 15 - 26 - 36 - 41
Strzelec 1 - 10 - 14 - 22 - 23
Waga: 11 - 22 - 24 - 30 - 33 - 42
Skorpion: 2 - 4 - 15 - 26 - 36 - 41
Strzelec 1 - 10 - 14 - 22 - 23
Koziorożec: 1 - 7 - 15 - 26 - 29 - 41
Wodnik : 11 - 16 - 18 - 29 - 33 - 36
Wodnik : 11 - 16 - 18 - 29 - 33 - 36
*** Dzień dobry.. .***
................................................
*** Dzień dobry.. .***
WN
To warto wiedzieć:
Jutro jest ...najkrótszy dzień w roku.
Od 24 grudnia zaczyna przybywać dnia.. .
..........................................................
Jutro jest ...najkrótszy dzień w roku.
Od 24 grudnia zaczyna przybywać dnia.. .
Piotrek.. .
........................................
........................................
Zima ma zamiar zrobić sobie urlop w ...styczniu.. .
Pogoda na świecie:
1. Syberia: -45.
2. Warszawa: 0 stopni.
3. Nowy Jork: +20./dawno nie był tak ciepło o tej porze roku/.
..................................................
1. Syberia: -45.
2. Warszawa: 0 stopni.
3. Nowy Jork: +20./dawno nie był tak ciepło o tej porze roku/.
Ciekawe, co wymyślił TS na święta ????
.....................................................
W przyszłym roku nie będzie większej kumulacji niż ... 20 o0o o0o.
.....................................................
W przyszłym roku nie będzie większej kumulacji niż ... 20 o0o o0o.
Gracz z miejscowości Pyskowice wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Qbik zdrowko ja tez juz mam
REALISTA od URODZENIA
a teraz SKIIIIIIIIIIIIIII iiiiiiiiiiiiii
SZUSY dooooooooooooooo
pooooooooooooooniedziałku wieczoraaaaaaaaaaaa
w MLYNIE
a teraz SKIIIIIIIIIIIIIII iiiiiiiiiiiiii
SZUSY dooooooooooooooo
pooooooooooooooniedziałku wieczoraaaaaaaaaaaa
w MLYNIE
Złota Rybko, mam 3 zadania dla Ciebie:
Spraw aby drzemiący TS się obudził i wziął się do roboty:
1. Chcemy dostępu do wielkiej loterii światowej.
2 Gry przez ... internet.
3. Chcemy mniej płacić za wasze paskudne wynalazki.. .
Spraw aby drzemiący TS się obudził i wziął się do roboty:
1. Chcemy dostępu do wielkiej loterii światowej.
2 Gry przez ... internet.
3. Chcemy mniej płacić za wasze paskudne wynalazki.. .
Przed godziną 11 podam Test MM.
.........................................................
.........................................................
Qbik ja pije browarka i spadam Śniadanio obiado kolacje jakis lekki posiłek zjem o 22 z rana wystarczy kawa browar i
pula na wigilijne losowanie lotto to 10mln zł - info. za komunikatem z kolektury lotto
Drapek.. .
kondi
drapek
wędrowca
weź się zastanów - co totalizator w tej 1-ej kwestii może ?
pan prezes w sponsorowanym wywiadzie pintoli Ci jakieś farmazony, o wprowadzeniu, za jakiś czas... Za jakiś czas / byle odpowiednio długi/ to wszyscy mogą mieć trafione 6/6 hehe
Przypomnij sobie, co taki szeregowy panMacieklotto mówił - "nie wiem, nie znam się, nie można, to kwestia dla ustawodawcy" to po pierwsze, a po drugie - sami sobie w stopę by strzelili - nie czarujmy się
2 - sprawdziany i testy były robione - zapewne ustawodawca łaskawie zezwoli już niedługo, i część - ta "dwa tygodnie wołami do punktu " owszem może i tak wyśle.... Jednak - znając przekrój wiekowy i mentalność - ogólnie - kiedy niekoniecznie chcemy żeby zaglądali we wszystko...
A niech no się jeszcze trafi zwiecha w łączności, a bywszy
a 3 - tak - pełna zgoda - to podstawa tej równi pochyłej
weź się zastanów - co totalizator w tej 1-ej kwestii może ?
pan prezes w sponsorowanym wywiadzie pintoli Ci jakieś farmazony, o wprowadzeniu, za jakiś czas... Za jakiś czas / byle odpowiednio długi/ to wszyscy mogą mieć trafione 6/6 hehe
Przypomnij sobie, co taki szeregowy panMacieklotto mówił - "nie wiem, nie znam się, nie można, to kwestia dla ustawodawcy" to po pierwsze, a po drugie - sami sobie w stopę by strzelili - nie czarujmy się
2 - sprawdziany i testy były robione - zapewne ustawodawca łaskawie zezwoli już niedługo, i część - ta "dwa tygodnie wołami do punktu " owszem może i tak wyśle.... Jednak - znając przekrój wiekowy i mentalność - ogólnie - kiedy niekoniecznie chcemy żeby zaglądali we wszystko...
A niech no się jeszcze trafi zwiecha w łączności, a bywszy
a 3 - tak - pełna zgoda - to podstawa tej równi pochyłej
dobra chłopaki narazie
Robal:
Nie znasz się na ...żartach.. .
.........................................
Nie znasz się na ...żartach.. .
.........................................
Witam mp
Witaj wn
sen..miałam w reklamówce butelkę z mlekiem pewnie włożyłam ja do góry nogami bo mi się wylało do reklamówki została pusta butelka.
Znowu na podłodze widzę kratę szachownice w której w tych rowkach zapaliło się czerwone światło.
Witaj wn
sen..miałam w reklamówce butelkę z mlekiem pewnie włożyłam ja do góry nogami bo mi się wylało do reklamówki została pusta butelka.
Znowu na podłodze widzę kratę szachownice w której w tych rowkach zapaliło się czerwone światło.
jak pieknie jeszcze 6,5 godziny i 2 tygodnie wolnego, czy zycie nie powinno skladac sie tylko z samych rozczarowan?
Gracz z miejscowości Malbork wygrał 250 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
jak podsumowujecie ten rok ? z punktu widzenia bilansu wygranych / przegranych? czy czekacie do konca roku
w tym roku mialem malo wygranych - znaczy drobnica i nic typu 7/8
wczoraj sen więzienie, dziś kratka
ja dziś mam zaproszenie do byłej pracy na opłatek o 12 godz i muszę się streszczać,a mleko 54 to może 45 też..
ja dziś mam zaproszenie do byłej pracy na opłatek o 12 godz i muszę się streszczać,a mleko 54 to może 45 też..
ssorki eryka, pierwszy przykład:
20-->29-->40-->49-->60-->69-->80
20-->29-->40-->49-->60-->69-->80
...'wynalazki' /i żart /
wn
- istotnie - warunki obecnie - są paskudne - patrząc choćby po ilościach zawieranych zakładów - zresztą - nie uważam tak jako jedyny - ilość trafień w skali wszystich graczo-losowań jest mniejsza, w każdej grze - to widać - no chyba, że orginał jestem hihi
- tak - ja, jak 9/10 cywilizowanego świata - chcę mieć l.e.g.a.l.n.y dostęp do 'loterii', czy może raczej - gier światowych /hihi jw/
- tak - chcę mniej płacić, i może i mniej wygrywać - jednak w populacji grających, jak bywało - mieć większą szansę /jw/
...
a a propos usera 'złota rybka' - dawno użytkownika nie było, a w profilu ma słowa, które kiedyś sam na czacie napisałem /w 'rozmowie' z pewnym userem / - i jest to chyba jedyne zdanie, które bym wyedytował i zmienił - o 'łapaniu króliczka'...
...bo okopał się #cenzura#, albo co ...
wesołego dnia
wn
- istotnie - warunki obecnie - są paskudne - patrząc choćby po ilościach zawieranych zakładów - zresztą - nie uważam tak jako jedyny - ilość trafień w skali wszystich graczo-losowań jest mniejsza, w każdej grze - to widać - no chyba, że orginał jestem hihi
- tak - ja, jak 9/10 cywilizowanego świata - chcę mieć l.e.g.a.l.n.y dostęp do 'loterii', czy może raczej - gier światowych /hihi jw/
- tak - chcę mniej płacić, i może i mniej wygrywać - jednak w populacji grających, jak bywało - mieć większą szansę /jw/
...
a a propos usera 'złota rybka' - dawno użytkownika nie było, a w profilu ma słowa, które kiedyś sam na czacie napisałem /w 'rozmowie' z pewnym userem / - i jest to chyba jedyne zdanie, które bym wyedytował i zmienił - o 'łapaniu króliczka'...
...bo okopał się #cenzura#, albo co ...
wesołego dnia
bede typowal zestawy liczb np. z 20 liczb i ukladal w jakies sensowne ciagi zamiast grac systemowo
oczywiscie o tym juz myslalem dwa lata temu, ale teraz mi to chodzi po glowie jak gram tylko jednym zakladem typowanym z programu