Wpisy 1 843 753 – 1 843 852
19 grudnia 2013 22:59 → 19 grudnia 2013 23:53, 100 wpisów
A przedtem jakie miałeś osiągnięcia w Lotto i Lotto Plus a i skąd liczby wziąłeś ?
artur123 liczby nie sa widoczne zbyt dobrze jedynie same kołeczka dobrze widac spojrz na moje w profilu jakie jest czytelne
Mateusz
gdybyś zagrał 1 zak. na 4 los. to byś miał dłużej emocje
i szansę ale ja tak samo robię, gdy mam więcej
liczb to daje wszystko na 1 los. a potem" goły i wesoły"
gdybyś zagrał 1 zak. na 4 los. to byś miał dłużej emocje
i szansę ale ja tak samo robię, gdy mam więcej
liczb to daje wszystko na 1 los. a potem" goły i wesoły"
Czyli jesteś wśród 52 co mieli piątkę i za tym idzie 3500 zł. Czyli przyjdzie co do siedziby TS jechać.
piękny skan teraz widać dokładnie ze zagrałeś za 32zeta i miałeś ciągi liczb ciekawe jak to wykombinowałeś,ze powtorzą liczby po sobie :
no ale 35 nigdzie widze
mi na mini w 4 zakladach jest zwykle 5 wylosowanych i zwykle mam hu
mi na mini w 4 zakladach jest zwykle 5 wylosowanych i zwykle mam hu
gaja
Mój tata powiedział przed chwilą o tym jak trafiłeś w Lotto Plus piątkę i dostaniesz 3500 zł a jedno więcej i byłby 1 000 000 że to śmiechu warte a jak trudno jest trafić tyle. o mu przekazać ?
krzysio przekaz tacie ze ma racje dysproporcja miedzy piątką a szóstką jest za duża...
Czyli ile ogólnie wydałeś pieniędzy bo sam napisałeś że 3 miesiące grasz tymi liczbami.
Ale widzę że artur123 próbowałeś szeregu kombinacji liczb po sobie cwaniaku.
ja najwięcej w zyciu puściłem kupony za 20zeta nigdy nie przekroczyłem tej sumy bo mam mało pieniążków w skarbonce ajescze bałwan na utrzymaniu a słodycze kosztują:
nie wiem nie liczę ale ja gram inaczej jak wy tutaj wszyscy niestet hazart ja gram dziennie na dwa losowania nie raz po 300 zł 150 na jedno w Multi multi dzisjaj miałem parę czwórek z plusem z sześciu stawka razy 5 x 10
Ja dałem jednorazowo 17,50 chyba najwięcej bodajże.
hipcio ja na jedno losowanie wydaje 2,5 zl....no ale tez sukcesów spektakularnych nie odnotowałam..
To ty chyba dobrze płatną pracę masz co ja mówię chyba na pewno. Gdzie pracujesz ?
mi kila razy 70 zl naraz zjadlo
tyle co ja dalem to pewnie i mini i kaskade by wyplacili przez cale zycie
tyle co ja dalem to pewnie i mini i kaskade by wyplacili przez cale zycie
No jak grasz za takie stawki 300 zł to skąd na to bierzesz ? Mnie np. nie stać i to otwarcie mówię a idę dobranoc powodzenia przed wszystkim w Wigilię choć sam też chcę trafić szóstkę ale niech oprócz mnie tez ktoś trafi.
naraz 100 zakladów pojedynczych przez dzien wyslac
aby ci kolektorka puszczala
aby ci kolektorka puszczala
wybórzenia obiektów budowlanych i Handel materjałami budowlanymi z Niemcami
Ogólnie wżyciu to z 800 zł wydałem pewnie.
JAK NIE WIERZYSZ TO WYŚLIJ MI E- MAIL TO CI POPRZESYŁAM KILKA KUPONÓW KRZYSIU ZE STAWKAMI WSZYSTKIE RAZY 10/ MINIMUM X5 Z PLUSEM NIESTETY JEDEN KUPON TO 50 ZETA
W życiu ale najczęściej to grałem w Multi Multi gdzie polowałem na piątkę a miałem najlepiej dwie czwórki i ileś tam trójek.
Mój e-mail jest na profilu.
Jutro z ogłoszenia co dałem na tablicy kierownicę gościu z okolicy chcę kupić cena była 40 zł ale daje 30 zł i jutro ma przyjechać rano aż strach normalnie w końcu nieznajomy co radzicie gdzie przeprowadzić tranzakcie ?
gaja
gaju dzieki
szkoda,ze nie skreslilam z moich pierwszych..czyli naj
szkoda,ze nie skreslilam z moich pierwszych..czyli naj
artur123 elegancka 5/6 lotto plus
jocia co tam wieczorek ci przyniosl?
za slabo sie starasz tak mi babka na takie pytanie odpowiedziala
Ależ wlatuje ostatnio parka końcówek 7-8
teraz 2 a w południe aż 3 sztuki !
teraz 2 a w południe aż 3 sztuki !
artur123 zostaw na dlzuej tamto zdjecie nie co dzinnie sie takie oglada i pewnie Robal_36 tez by chcial zobaczyc bo lubi takie ogldac
albinlotto może chcesz zobaczyć 6z 6 z plusem stawka x4 multi 17.200
artur123 takie juz widzilem
nie chyba tylko napewno 3'500zl
Jocia
ale Ci sypnęło z samych pierwszych
7/10 by było
ale Ci sypnęło z samych pierwszych
7/10 by było
witam nocną zmianę....
jociu...
gonzaga...
i reszta..