Wpisy 1 843 165 – 1 843 264
19 grudnia 2013 14:51 → 19 grudnia 2013 17:42, 100 wpisów
a gdzie Ty w losowaniu kulek masz matematykę ? w opisie cyferek na kulce, czy w oszacowaniu szans rp ? dla 5/42, 6/49 , czy iluś dla 20/80 ? weź narysuj sobie na kulkach kwiatka, pszczółkę, śliwkę i powodzenia
Robal_36 widac ze nie masz pojecia o tym w co grasz?? wierzysz tylko ze to te same kulki, dobra to traf te 5/6 w lotto i powodzenia, wystarczy tylko podliczyc typujacych na MP i widac ze wszystko to srednia lub ponizej
widze ze krytyka to jedyny sposob na udowodnienie swojej racji
dobra trafisz te 5/5 8/10 i jest super cieszysz sie i tak 60 % oddasz do TS - gratuluje.... ja ja planuje przegrywac z programem 90 %, byle by raz trafic "fuksem" 9/10 co jest w stanie program osiagnac
traf tyle to bedziesz dobry, potem sobie zagraj systemem malym na 20 zl zobaczysz roznice w wygranych niz jednym zakladem
nie no - ja właśnie mam pojęcie - i w co i o ile gram
5/6 w lotto trafiłem dwa razy - raz samemu kreśląc "z czapki"
raz z lottomatu
to niezłe wyniki
tylko - zależy co z nimi chcesz zrobić i co zrobiłeś
5/6 w lotto trafiłem dwa razy - raz samemu kreśląc "z czapki"
raz z lottomatu
to niezłe wyniki
tylko - zależy co z nimi chcesz zrobić i co zrobiłeś
bez trafienia konkretnego - im dłuższa gra - tym większe zgolaszenie, alezaglądają różni bajkopisarze - to można mieć różne zdanie - to oczywiste
no to
angierski
obliczaj, obliczaj te "strzały mocne" - jasne oby to nie był shot kulą w płot
I programu za drogiego - nie kup, albo nie skonstruj - bo bywały tu już takie, a jak po latach się okazuje -
nie istniejące
ale pozwalające rozwalać 'teesy' na całym świecie
no to
angierski
obliczaj, obliczaj te "strzały mocne" - jasne oby to nie był shot kulą w płot
I programu za drogiego - nie kup, albo nie skonstruj - bo bywały tu już takie, a jak po latach się okazuje -
nie istniejące
ale pozwalające rozwalać 'teesy' na całym świecie
Nie macie zadnych szans na wygranie wiekszej kasy,uporczywie trzyajac sie pojedynczych liczb
podrywalem fajna laseczke z kolektury, dobrze juz bylo ale wczoraj jak bylem u niej zapomnialem zdjac obraczke i zobaczyla
ciekawe, jak tam licznik wskazuje - z Zamościa - ile jest wejść
superLelo
a Twoja lepsza połowa to nie ma dostępu do netu ? Ty wiesz ? -
nie zapomnij zamknąć sesji - już kilku userów się przejechało na
tym mydle
superLelo
a Twoja lepsza połowa to nie ma dostępu do netu ? Ty wiesz ? -
nie zapomnij zamknąć sesji - już kilku userów się przejechało na
tym mydle
A mnie bez mydła dziś wyruchali masakra
Ani wazeliny,ani nic i piecze mnie
Na wieczor proponuje groch z kapusta,tzn.liczby rozrzucone po rogach,ze srodka wejdzie tylko jedna liczba
1 843 180. Robal_36 2013-12-19 (15:06)
>>>
"obliczaj, obliczaj te "strzały mocne" - jasne oby to nie był shot kulą w płot"
shot kulą w płot >>>
Robal- to hicior tygodnia.
>>>
"obliczaj, obliczaj te "strzały mocne" - jasne oby to nie był shot kulą w płot"
shot kulą w płot >>>
Robal- to hicior tygodnia.
Witam wszystkich. Podobno na wigilię Super kumulacja będzie się składać z aktualnej kumulacji +plus kwota z nieodebranych wygranych.
po ostatnich spostrzeżeniach liczb zapisujących łańcuszkiem zauważyłam ważna role odgrywa liczba 11, nawet zobacz sortowana liczba 3 + 11 jest wynik często zaraz albo potem --też dużo z nią można kombinować w paru miejscach
mirnam
nie ma szansy - nie oddadzą wszystkiego, a ile konkretnie - będzie - zależeć zapewne do jakiej konkretnie kwoty będą mieli dokładać - do /około/ piętnastu, do trzech, czy do startowych - dwóch
nie ma szansy - nie oddadzą wszystkiego, a ile konkretnie - będzie - zależeć zapewne do jakiej konkretnie kwoty będą mieli dokładać - do /około/ piętnastu, do trzech, czy do startowych - dwóch
MOnet - jesteś ? hehe, co ja paCZę ? - kolega ma zadanie domowe ? powiadom o wynikach - plisss
zostawiam
zostawiam
Robal
Jocia
Jocia
Jeszcze dwa razy w tym roku do pracy i do 31.12
Siemanko macie jakiś już plan na wtorkowe liczby Lotto bo ja czasami myślę i kombinuję ale nic z tego nie wychodzi niestety.
6 parek było w Multi Multi całkiem ładnie tylko w tym właśnie polega ta cała trudność aby przewidzieć które liczby będą obok siebie.
Ja zagram na wtorkowe tylko losowanie bo tam będzie najwięcej do wygrania a teraz spadam do matematyki uczę się ze http://matemaks.pl/wyrazenia-algebraiczne.php?tid=600
A jakie przewidujecie liczby na Wigilijne losowanie ? Może 1,2,3,4,5,6 ale jaja by były co ? Ale w końcu to W
Miłego popołudnia.
A jakie przewidujecie liczby na Wigilijne losowanie ? Może 1,2,3,4,5,6 ale jaja by były co ? Ale w końcu to Wigilia i cudy się zdarzają.
Może być taki ciąg czy nie a czemu nie może nawet z tego powodu że nikt na bank takich liczb nie będzie mieć.
Może 1,2,3,4,5,6 ale jaja by były co ?
Jaja to na Wielkanoc
emerytko
Jaja to na Wielkanoc
emerytko
Robal.
A dlaczego ma być niemiłe?
A dlaczego ma być niemiłe?
Jocia
wielce czcigodny
krzysztofie c
- to w końcu - może, czy nie może ?
krzysztofie c
- to w końcu - może, czy nie może ?
Robal>> myślisz o mojej KG?
Gdybym to nie był JA- oaza spokoju,człowiek miłosierny i wyrozumiały to mógłbym podciągnąć pod prowokację...
A tak grzecznie zapytam-
Emeryt -kużwa mać nudzi ci się w tym Spindolonym Młynie czy gdziekolwiek tam jesteś? Śniegu nie ma? To w bierki pograj.
Po kiego mi to wstawiasz?
Wiesz co ja sądzę o twojej grze.więc sobie mnie odpuść.
Gdybym to nie był JA- oaza spokoju,człowiek miłosierny i wyrozumiały to mógłbym podciągnąć pod prowokację...
A tak grzecznie zapytam-
Emeryt -kużwa mać nudzi ci się w tym Spindolonym Młynie czy gdziekolwiek tam jesteś? Śniegu nie ma? To w bierki pograj.
Po kiego mi to wstawiasz?
Wiesz co ja sądzę o twojej grze.więc sobie mnie odpuść.
e46
miłe miłe mam śliczną jedną liczbę i resztę dobrych, ale psssss...
miłe miłe mam śliczną jedną liczbę i resztę dobrych, ale psssss...
W noc wigilijną zwierzęta mówią ludzkim głosem,Krzysztof,wykorzystaj i zapytaj Twojego psa,dlaczego Cię nie lubi.
witam wszystkich
Wy w Lotto grajcie a nie te durnostwa za przeproszeniem a potem wielkie pretensje o jeny znowu się nie udało i tak kolo Macieju.
Czubkiem nie jestem sam się wojego psa zapytaj do jakiego lekarza pora cięta riposta.
Sama miało być ale to taki żart.
sam się wojego psa zapytaj .Sama chyba miało być.
Mówiłeś,że "cudy"się zdarzają.
Mówiłeś,że "cudy"się zdarzają.
no pacz
krzysztof c - bo ja ze swoim - rozmawiam
ale spoko - ja o sobie różne opinie czytałem
krzysztof c - bo ja ze swoim - rozmawiam
ale spoko - ja o sobie różne opinie czytałem
Halapek
6,40,42,44
Dobra skończyć co macie tylko tematy na mój temat o mnie ? Co innych nie macie o bezrobociu pogadajcie a nie bzdurne sprawy w głowach.
Krzysztof.
JUż wszystkie przychodnie w okolicy mam obcykane i nic nie pomaga.
JUż wszystkie przychodnie w okolicy mam obcykane i nic nie pomaga.