Wpisy 1 843 153 – 1 843 252
19 grudnia 2013 14:41 → 19 grudnia 2013 17:39, 100 wpisów
no to twoja sprawa, kazdy gra jak chce, ja juz powoli przekonalem sie do programu, niedlugo jak wysrubuje statystyke i wzory to bede prawie zawsze gral z programu
a co do skutecznosci to mnie nie przekonasz, bo jeszcze jest cos takiego jak trendy typowan, moge tak dopasowac wspolczynniki ze w ostatnich 100 losowaniach beda najwyzsze wygrane - a trendy sie tak szybko nie zmieniaja
angierski
wiem, wiem - zakresy - wszystkie, ostatnie cztery, czy 10-20-50, czy z dat - jednak dlatego obśmiałem się kiedyś, jak przeczytałem "program wyliczył"... Nie przekonuję, absolutnie - do niczego - nie mam takiego zamiaru, cóż po prostu są "spłaszczaki i są trójwymiary"
zostawiam
.
wiem, wiem - zakresy - wszystkie, ostatnie cztery, czy 10-20-50, czy z dat - jednak dlatego obśmiałem się kiedyś, jak przeczytałem "program wyliczył"... Nie przekonuję, absolutnie - do niczego - nie mam takiego zamiaru, cóż po prostu są "spłaszczaki i są trójwymiary"
zostawiam
.
znaczy sie ze trend odrazu nie znika jeszcze jest szansa ze akurat "poznawszy" trend liczby wiemy ze powtorzy sie jeszcze przez kilka losowan
Robal_36 ale myslenie tez jest slabe, jesli zastanawiales sie nad swoim mysleniem co wplywa na wybor liczb to poznasz moze 2-3 reguly to samo co statystyka robi
Robal_36 glupota nakarmi sie czlowiek, a madrosci zawsze bedzie brakowalo S.Mrozek
a gdzie Ty w losowaniu kulek masz matematykę ? w opisie cyferek na kulce, czy w oszacowaniu szans rp ? dla 5/42, 6/49 , czy iluś dla 20/80 ? weź narysuj sobie na kulkach kwiatka, pszczółkę, śliwkę i powodzenia
Robal_36 widac ze nie masz pojecia o tym w co grasz?? wierzysz tylko ze to te same kulki, dobra to traf te 5/6 w lotto i powodzenia, wystarczy tylko podliczyc typujacych na MP i widac ze wszystko to srednia lub ponizej
widze ze krytyka to jedyny sposob na udowodnienie swojej racji
dobra trafisz te 5/5 8/10 i jest super cieszysz sie i tak 60 % oddasz do TS - gratuluje.... ja ja planuje przegrywac z programem 90 %, byle by raz trafic "fuksem" 9/10 co jest w stanie program osiagnac
traf tyle to bedziesz dobry, potem sobie zagraj systemem malym na 20 zl zobaczysz roznice w wygranych niz jednym zakladem
nie no - ja właśnie mam pojęcie - i w co i o ile gram
5/6 w lotto trafiłem dwa razy - raz samemu kreśląc "z czapki"
raz z lottomatu
to niezłe wyniki
tylko - zależy co z nimi chcesz zrobić i co zrobiłeś
5/6 w lotto trafiłem dwa razy - raz samemu kreśląc "z czapki"
raz z lottomatu
to niezłe wyniki
tylko - zależy co z nimi chcesz zrobić i co zrobiłeś
bez trafienia konkretnego - im dłuższa gra - tym większe zgolaszenie, alezaglądają różni bajkopisarze - to można mieć różne zdanie - to oczywiste
no to
angierski
obliczaj, obliczaj te "strzały mocne" - jasne oby to nie był shot kulą w płot
I programu za drogiego - nie kup, albo nie skonstruj - bo bywały tu już takie, a jak po latach się okazuje -
nie istniejące
ale pozwalające rozwalać 'teesy' na całym świecie
no to
angierski
obliczaj, obliczaj te "strzały mocne" - jasne oby to nie był shot kulą w płot
I programu za drogiego - nie kup, albo nie skonstruj - bo bywały tu już takie, a jak po latach się okazuje -
nie istniejące
ale pozwalające rozwalać 'teesy' na całym świecie
Nie macie zadnych szans na wygranie wiekszej kasy,uporczywie trzyajac sie pojedynczych liczb
podrywalem fajna laseczke z kolektury, dobrze juz bylo ale wczoraj jak bylem u niej zapomnialem zdjac obraczke i zobaczyla
ciekawe, jak tam licznik wskazuje - z Zamościa - ile jest wejść
superLelo
a Twoja lepsza połowa to nie ma dostępu do netu ? Ty wiesz ? -
nie zapomnij zamknąć sesji - już kilku userów się przejechało na
tym mydle
superLelo
a Twoja lepsza połowa to nie ma dostępu do netu ? Ty wiesz ? -
nie zapomnij zamknąć sesji - już kilku userów się przejechało na
tym mydle
A mnie bez mydła dziś wyruchali masakra
Ani wazeliny,ani nic i piecze mnie
Na wieczor proponuje groch z kapusta,tzn.liczby rozrzucone po rogach,ze srodka wejdzie tylko jedna liczba
1 843 180. Robal_36 2013-12-19 (15:06)
>>>
"obliczaj, obliczaj te "strzały mocne" - jasne oby to nie był shot kulą w płot"
shot kulą w płot >>>
Robal- to hicior tygodnia.
>>>
"obliczaj, obliczaj te "strzały mocne" - jasne oby to nie był shot kulą w płot"
shot kulą w płot >>>
Robal- to hicior tygodnia.
Witam wszystkich. Podobno na wigilię Super kumulacja będzie się składać z aktualnej kumulacji +plus kwota z nieodebranych wygranych.
po ostatnich spostrzeżeniach liczb zapisujących łańcuszkiem zauważyłam ważna role odgrywa liczba 11, nawet zobacz sortowana liczba 3 + 11 jest wynik często zaraz albo potem --też dużo z nią można kombinować w paru miejscach
mirnam
nie ma szansy - nie oddadzą wszystkiego, a ile konkretnie - będzie - zależeć zapewne do jakiej konkretnie kwoty będą mieli dokładać - do /około/ piętnastu, do trzech, czy do startowych - dwóch
nie ma szansy - nie oddadzą wszystkiego, a ile konkretnie - będzie - zależeć zapewne do jakiej konkretnie kwoty będą mieli dokładać - do /około/ piętnastu, do trzech, czy do startowych - dwóch
MOnet - jesteś ? hehe, co ja paCZę ? - kolega ma zadanie domowe ? powiadom o wynikach - plisss
zostawiam
zostawiam
Robal
Jocia
Jocia
Jeszcze dwa razy w tym roku do pracy i do 31.12
Siemanko macie jakiś już plan na wtorkowe liczby Lotto bo ja czasami myślę i kombinuję ale nic z tego nie wychodzi niestety.
6 parek było w Multi Multi całkiem ładnie tylko w tym właśnie polega ta cała trudność aby przewidzieć które liczby będą obok siebie.
Ja zagram na wtorkowe tylko losowanie bo tam będzie najwięcej do wygrania a teraz spadam do matematyki uczę się ze http://matemaks.pl/wyrazenia-algebraiczne.php?tid=600
A jakie przewidujecie liczby na Wigilijne losowanie ? Może 1,2,3,4,5,6 ale jaja by były co ? Ale w końcu to W
Miłego popołudnia.
A jakie przewidujecie liczby na Wigilijne losowanie ? Może 1,2,3,4,5,6 ale jaja by były co ? Ale w końcu to Wigilia i cudy się zdarzają.
Może być taki ciąg czy nie a czemu nie może nawet z tego powodu że nikt na bank takich liczb nie będzie mieć.
Może 1,2,3,4,5,6 ale jaja by były co ?
Jaja to na Wielkanoc
emerytko
Jaja to na Wielkanoc
emerytko
Robal.
A dlaczego ma być niemiłe?
A dlaczego ma być niemiłe?
Jocia
wielce czcigodny
krzysztofie c
- to w końcu - może, czy nie może ?
krzysztofie c
- to w końcu - może, czy nie może ?
Robal>> myślisz o mojej KG?
Gdybym to nie był JA- oaza spokoju,człowiek miłosierny i wyrozumiały to mógłbym podciągnąć pod prowokację...
A tak grzecznie zapytam-
Emeryt -kużwa mać nudzi ci się w tym Spindolonym Młynie czy gdziekolwiek tam jesteś? Śniegu nie ma? To w bierki pograj.
Po kiego mi to wstawiasz?
Wiesz co ja sądzę o twojej grze.więc sobie mnie odpuść.
Gdybym to nie był JA- oaza spokoju,człowiek miłosierny i wyrozumiały to mógłbym podciągnąć pod prowokację...
A tak grzecznie zapytam-
Emeryt -kużwa mać nudzi ci się w tym Spindolonym Młynie czy gdziekolwiek tam jesteś? Śniegu nie ma? To w bierki pograj.
Po kiego mi to wstawiasz?
Wiesz co ja sądzę o twojej grze.więc sobie mnie odpuść.
e46
miłe miłe mam śliczną jedną liczbę i resztę dobrych, ale psssss...
miłe miłe mam śliczną jedną liczbę i resztę dobrych, ale psssss...
W noc wigilijną zwierzęta mówią ludzkim głosem,Krzysztof,wykorzystaj i zapytaj Twojego psa,dlaczego Cię nie lubi.
witam wszystkich
Wy w Lotto grajcie a nie te durnostwa za przeproszeniem a potem wielkie pretensje o jeny znowu się nie udało i tak kolo Macieju.
Czubkiem nie jestem sam się wojego psa zapytaj do jakiego lekarza pora cięta riposta.
Sama miało być ale to taki żart.