Wpisy 1 841 533 – 1 841 632
18 grudnia 2013 14:38 → 18 grudnia 2013 17:31, 100 wpisów
Wiem że on sepleni, śmiech na sali,puste krzesła
tylko na chwilę...
Jest może PASKO ?
Chciałem się spytać czy jest możliwość ile ludzi gra w mini lotto - ile kuponów jest puszczanych w mini?
Jest może PASKO ?
Chciałem się spytać czy jest możliwość ile ludzi gra w mini lotto - ile kuponów jest puszczanych w mini?
jak jutro i w niedziele nie padnie 6 to wiadomo na 100% że to ustawka i nikt mi nie wklepie do palicy że to nie było ukartowane
przez cały rok na palcach jednej rączki idzie policzyć komulacje 12mln+ a tu wraz na wigile jeszcze jak jakiś tam ma byc bonus akurat sie zebrało 15 mln to brednie
a może ktoś inny zna odpowiedź na moje pytanie ???
Ile jest puszczanych kuponów w mini lotto??
Ile jest puszczanych kuponów w mini lotto??
tianshi-wejdź sobie w opcje wygrane i tam jest ilość zawartych zakładow
ja nie gram w lotto no ale skoro ingerują byc moze w tę grę to w MM tez mogą...
poszedlem do lotka mialem tylko zl z drobnych mowi do mnie nie bierz tych lotkow bo przeciez widziales ze w drozszych sa lepsze wygrane ja mowie do niego jak ktos ma szczescie to i w tych bedzie drapie drapie patrze jeden slon pokazuje mu juz jest wygrana ciekawe jaka pewnie zlotowka drapie drapie pokazuje mu juz jest drugi slon zdrapuje tam gdzie wygrana a tam 5zl ^^
ale dwa slonie mialem czyli 10zl nie wlasnie ze wzialem do domu bo musze je madrze rozmnozyc ale zdrapeczki kusily bo byly z nowej dostawy w poniedzialek debil nie kupilem od razu tylko potem i jak sie wrocilem to 40zl w cashu przedupilem wr ale odbije to sobie i to szybko !
Miłego popołudnia.
ja jak wrocilem z wloch to w poltora tygodnia ze 2-3 kg zjadlem xd a teraz nie tykam
Trisio.
Trisio.
Idę zrobić.
Gracz z miejscowości Warszawa wydrapał wysoką wygraną w zdrapce LOTEK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
tam pizze sa oblesne fu tak jak bys olejem polal polak jak idzie tam do pizzeri to od razu bierze ketchup a wlosi sie smieja ze to pewnie polak
tianshi
jesteś ? ilość w tej grze akurat, jak i w lotto można z dużą dozą dokładności wyliczyć z wygranych i jest zapodawana tu na stronie
jesteś ? ilość w tej grze akurat, jak i w lotto można z dużą dozą dokładności wyliczyć z wygranych i jest zapodawana tu na stronie
triset
A ja jeśli nie zagram, to nie dlatego, że 'nie padnie', czy nie, że 'nie moja' - ale wkurza mnie to powoli - trzaska robal prawie zawodowo - z plusem, a tu przychodzi Ci jakiś gamoń - bez urazy, jeśli ktoś z obecnych tak gra - jeden z czapki bierze z komciem :
"absolutnie panie, to oszusty są i naciągacze, stanowczo za trzy zeta, bez plusa, na co pan mnie chcesz naciągnąć, nie dam się nabrać " - i takie tam - i ma odrobinę farta... i wiesz...
A ja jeśli nie zagram, to nie dlatego, że 'nie padnie', czy nie, że 'nie moja' - ale wkurza mnie to powoli - trzaska robal prawie zawodowo - z plusem, a tu przychodzi Ci jakiś gamoń - bez urazy, jeśli ktoś z obecnych tak gra - jeden z czapki bierze z komciem :
"absolutnie panie, to oszusty są i naciągacze, stanowczo za trzy zeta, bez plusa, na co pan mnie chcesz naciągnąć, nie dam się nabrać " - i takie tam - i ma odrobinę farta... i wiesz...
robal/jak nie padnie 6 do wtorku to jest to wszystko ustawione i moge się kłócić do usranej śmierci,,, nie ma innej opcji jak manipulowanie
Robal_36 jak tam mini?
trisetum
agatkaa
trisetum
agatkaa
ulexxa
Użytkownik multi_ulka dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
mich..ja nie jestem ula..o ile do mnie pisales..
ja jestem..aleksandea..
ja jestem..aleksandea..
Witam wszystkich
trisetum
ulexxa witaj
ulexxa witaj
I po
Ulexxa
Ulexxa
emerytka 46
Ulexxa.
Myślą,że masz na imię Ula.
Tak samo ,jak o mnie myślą emerytka-stara.A ja jestem taka młoda
ale duchem
Myślą,że masz na imię Ula.
Tak samo ,jak o mnie myślą emerytka-stara.A ja jestem taka młoda
ale duchem
Albin
Robal.
Dlaczego Ktoś wydrapał??
Dlaczego Ktoś wydrapał??
Trisio.z całą rodzinką.
emeriti..daj na luzik..jestesmy jak sie czujemy..jestes supcio milusia osobka..uwierz mi..
Multi ulka