Wpisy 1 841 172 – 1 841 271
18 grudnia 2013 12:25 → 18 grudnia 2013 13:17, 100 wpisów
nic nie mam nic niewiem ja tak na szybkiego dopiero wrocilem do domu za 5 minutek uciekam do pracy
to ładnie balowałeś ale najlepsza impreza ze śniadaniem
ja muszę uciekać,niestety
życzę wysokich wygranych Nie wiem czy wyślę,bo nie wiem co w końcu
życzę wysokich wygranych Nie wiem czy wyślę,bo nie wiem co w końcu
29
Asia zapuść to co napisał jarek
a na drugi zaklad 60 62 76 56 15 40
Gracz z miejscowości Krzyż Wielkopolski wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Złota rybka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
lub cos wyrzucic i 77 80 dobra uciekam powoli trza cos wybrac nie mieszam powodzonka
a może gryks to się okaże jak zwykle po losowaniu że będą same oboki jak zwykle zresztą
gryks
Asia do później
Asia ja nie jestem cos przekonany ale moze moze kto wie
Asia a 07???
dzisiaj byłem w lekkim szoczku, bo kolektorka strasznie narzkała na to, że w Wigiliję każą im siedzieć jak najdłużej, bo kumulacj amoże sięgnąć 50 mln
Nie mam,chociaż przez myśl mi przeleciała,ale już nic nie będę kombinować
kondi
kondi masz jakies pewniaki na 14??
50 mln co ja bym robił z taką kasą
ja sie nie wypowiadam piotrek, bo wyniki są nieubłaganie nie na moją korzysc
kondi bo sam ochotę na piwko i przed losowaniem też sobie chlapne a później do pracy
kondi to sie wypowiedz wiem ze wyniki sa "kretyńskie" ale zawsze każda wypowiedz daje do myślenia i nie raz naprowadza na dobrą ścieżkę
moim zdaniem padnie dzisiaj albo parka 9,55 albo ktoraś z trojek [8,10,55][9,54,56] i to mam na kuponach
ja miałem urlopu półtora miesiąca więc trzeba skońcu coś pożytecznego porobić
wkońcu*
kondi lukne do twojego profilu
a stasio ostatnio pisal o 40-stkach
kondi dzieki
Lila
Lila ale sie stęsknilem półtora dnia cię nie widziałem
Lila podaj jakie masz pewniaki??
Lila no poważnie Ci piszę
Lila a co sądzisz o 01 i 80??
Lila to jak Ci się widzi i mnie się widzi to pewnie nie będzie
piotrek...to chociaż Ty za mną tęskniszKarwa jestem u teściów,tacie coś się z głowa porobiło.Muszę z nim chwilkę zostać bo mama do lekarza idzie a on nie wie gdzie jest i gada cały czas,że za pół godziny umrze
Lila a jak wczoraj wygrane???
piotrek..tak przeważnie jest,jak się wielu osobą widzi do mendy nie wylatują
Lila to przerąbane masz jednym słowem mowiąc
kurde też mysle nad dobrą 3/3 ostatnio 2 razy pod rząd siadło ale karwasz mać nie wiem co dziś kreslić
piotrek..ktoś go musi przypilnować przez ten czas co mamy nie będzie.Skończył 82 lata,słuszny wiek ale karwa zaczynam się martwić
Lila to będzie 10 19 i 60
no Lila oni nas pilnowali za młodu to teraz my musimy ich Może Lila wszystko się poukłada bądź dobrej myśli
Qubik
Qbik to podaj jeszcze dwie do 5/5 albo 3 do 6/6
Lila raczej nie inaczej
piotrek..no mnie nie pilnowali ale czuję się za nich odpowiedzialna.Też mam nadzieję,że się jakoś poukłada
ogulnie szczeże 10,20,30,40,50,60,70,80 z tego MAX co może być to 7/8 a często gęsto 6/8
Lila wiem Ale nie dajmy się zwariować
jandzia
Lila to dobrze, ale sie zdziwiłąm myslałąm ze to komp mi wirusow nasciagał i cos pomylił
Qbik...to za 3 zeta 12 sztuk to musza być nieźle nadziane i bardzosmaczne
mariucha
jandzia..nieeeFull wpadł na pomysł reszta podłapała i zobaczymy co będzie dalej
Lila
mariucha..klikasz w swój nik .Potem klikasz na zarządzaj swoim profile,Potem na wybierz plik,wstawiasz zatwierdzasz i gotowe
ja mam w typowaniach foto a na forum nie mogę dać sobie rady...
Cześć dzisiaj polski grają w ćwierćfinale MŚ z Francuzkami będziecie oglądać ? Nawet puszczają na TVP 2 bo do tej pory tylko TVP Sport był. Ale kursy mnie rozczarowały żeby postawić na Polskę mało jest do wygrania 1,27 zł a Francję 1,14 chyba błąd jakiś na stronie ?
jandzia....pewnie,że będzie fajnie a typy co jakiś czas traficie pewnie parki.Punktacja i + zostaje dalej.Góra 3 pkt można zdobyć.
Jaki wyniku obstawiacie albo inaczej bo wynik w piłce ręcznej szczególnie trudno ustalić ale kto wygra i wejdzie do półfinału ? Coś czuję że zrobią furorę i sukces jak kadra za czasów Wenty w 2007 roku.
Kibicujmy naszym dziewczynom dzisiaj godzina 17:30 TVP 2 trzeba to obejrzeć koniecznie.