Wpisy 1 838 480 – 1 838 579
16 grudnia 2013 20:57 → 16 grudnia 2013 21:16, 100 wpisów
Lila- babcia Mojego od 10 lat ma takie jazdy. Wkur... ją kiedyś zapalona lampka, to wzięła nóż i kabel przecięła- podpięty do prądu.
ok ide do siebie meczyka zerkne AC Milan - AS Roma
Piłka Nożna - Liga Włoska zobaczy jak sie tłuką. Powodzenia na losowanku
Piłka Nożna - Liga Włoska zobaczy jak sie tłuką. Powodzenia na losowanku
jetta...no widzisz sama,wolno myślą już.Dzisiaj pytałam teścia czy dobrze się czuje to powiedział ,że nie zabardzo i dlaczego mamę jego wygoniliśmy z domuTo już ten wiek,niestety
Lila..ale skąd ja mam to wiedzieć to nie był upadek wiem to na bank ..
Teraz cala polska zastanawia się,czy pije herbate z cytryną i cukrem,otoż nie bez cytryny i cukru,ale razem z bałwanem zjadłem prawie całą tabliczkę czekolady:
mojego poprzedniego pieska jak wku....ły lampki choinkowe to też kabel pod prądem przegryzł
"otoż nie bez cytryny"
hipek to w końcu - z cytryną, czy bez ?
hipek to w końcu - z cytryną, czy bez ?
Rekordowa kumulacja w MegaMillions $ 550 000 000! Zobacz szczegóły
hej
Lilka
Fiolka
Jetta
Fiolka
Jetta
robal:przeczytałem w internecie ze nie powinno się łaczyc herbaty z cytryną bo szkodzi to na musk:
hipcio..całowałam bo ja misiunię ajlawjuuuuuuuuuuuu do końca,albo mojego albo jej
Jetta czemu pytasz?
misunia...z Lilcią nie zginieszno chyba ,że przeskrobiesz to dosiegnie Cię wibrująca pięśc 5
Bo dzis jakiś koleś cos o piłce nożnej tam gadał i na imię miał Żelisław, to se pomyślałam, że z Żelką rodzina
Robalku
Hipcio
Hipcio
Jetta możliwe mnie już nic nie zdziwi
:przypominam,przy pocałunku trzeba miec maske na buzi a na rekach gumowe rękawice aby nie przenieść zarazków:
Robal na kolacje mialem jajecznice se zrobilem i juz skleroza dokucza