Wpisy 1 838 450 – 1 838 549
16 grudnia 2013 20:46 → 16 grudnia 2013 21:09, 100 wpisów
jetta...dzisiaj karwa 3 światy.Teść wyszedł do miasta i się tak zakręcił ,że nie wiedział gdzie mieszkaSąsiadka go wyczaiła i zadzwoniła do teściowej a ona do mnie,żebym po niego pojechała.Zawiozłam go do domu a on wszedł i zaczął się pakować ,powiedział,że nie wie po co przyjechał w sobotę bo w domu ma lepiej
korn....nie nadążam latać,dobrze ,że nie jestem sama karwa bo bym na dekiel dostała
jetta..2 lata temu mu się to zdarzyło pierwszy raz.Ma 82 lata skończone
korn..to nie jest śmieszne,tego lęku w oczach jego nie zapomnę.Chciałabym dożyć tych lat co on
Znów te teksty z filmiku
.
Hej a gdzie gadają "ide na pole" a gdzie gadają "ide na dwór" on sie zna na paragrafach
jednak ide na układ
.
Hej a gdzie gadają "ide na pole" a gdzie gadają "ide na dwór" on sie zna na paragrafach
jednak ide na układ
jetta...no słuszny,słuszny.Teściowa też ma 80 lat ale trzyma się babeczka,czasami karwa szybsza jak jai młodo wygląda jak na swój wiek
Lila- babcia Mojego od 10 lat ma takie jazdy. Wkur... ją kiedyś zapalona lampka, to wzięła nóż i kabel przecięła- podpięty do prądu.
ok ide do siebie meczyka zerkne AC Milan - AS Roma
Piłka Nożna - Liga Włoska zobaczy jak sie tłuką. Powodzenia na losowanku
Piłka Nożna - Liga Włoska zobaczy jak sie tłuką. Powodzenia na losowanku
jetta...no widzisz sama,wolno myślą już.Dzisiaj pytałam teścia czy dobrze się czuje to powiedział ,że nie zabardzo i dlaczego mamę jego wygoniliśmy z domuTo już ten wiek,niestety
Lila..ale skąd ja mam to wiedzieć to nie był upadek wiem to na bank ..
Teraz cala polska zastanawia się,czy pije herbate z cytryną i cukrem,otoż nie bez cytryny i cukru,ale razem z bałwanem zjadłem prawie całą tabliczkę czekolady:
mojego poprzedniego pieska jak wku....ły lampki choinkowe to też kabel pod prądem przegryzł
"otoż nie bez cytryny"
hipek to w końcu - z cytryną, czy bez ?
hipek to w końcu - z cytryną, czy bez ?
Rekordowa kumulacja w MegaMillions $ 550 000 000! Zobacz szczegóły
hej
Lilka
Fiolka
Jetta
Fiolka
Jetta
robal:przeczytałem w internecie ze nie powinno się łaczyc herbaty z cytryną bo szkodzi to na musk:
hipcio..całowałam bo ja misiunię ajlawjuuuuuuuuuuuu do końca,albo mojego albo jej
Jetta czemu pytasz?
misunia...z Lilcią nie zginieszno chyba ,że przeskrobiesz to dosiegnie Cię wibrująca pięśc 5
Bo dzis jakiś koleś cos o piłce nożnej tam gadał i na imię miał Żelisław, to se pomyślałam, że z Żelką rodzina
Robalku
Hipcio
Hipcio