Wpisy 1 838 196 – 1 838 295
16 grudnia 2013 18:00 → 16 grudnia 2013 19:59, 100 wpisów
znikam
e46 dzięki za 46, ale pukon był i tak pusty, za to w keno mam 5/6
drapek
Drapciu
Zeluś gdzie uciekasz
drapek a co masz na wieczor???
Piotrek będę ok 21wszejl
Żelka ok tez bede
Będę na Ciebie czekał z patrzałkami
Będę na Ciebie czekał z patrzałkami
Piotruś dobrze
Rekordowa kumulacja w MegaMillions $ 550 000 000! Zobacz szczegóły
piotrek na wieczór mam... vipa
a jeśli idzie o liczby to te co w profilu realnie zagrane
ilona i nikam na razie
a jeśli idzie o liczby to te co w profilu realnie zagrane
ilona i nikam na razie
drapek
W DOMU SAMA, DOMOWNIKÓW NIE MA ..NA CZACIE SAMA ,MULTIPASKOWICZÓW NIE MA ,JESTEM SAMA ,ZUPEŁNIE SAMA
1 838 232. ilona 2013-12-16 (18:53)
W DOMU SAMA, DOMOWNIKÓW NIE MA ..NA CZACIE SAMA ,MULTIPASKOWICZÓW NIE MA ,JESTEM SAMA ,ZUPEŁNIE SAMA
czemu oni to losów dają tylko wygrane 2 zł w porywie wydrapałem 7 zł to są buroki
qurwa przy 7 w losach miałem 2 zł a przy 6,4,3 itd, już było 77 777,lub7777 te pały porąbane
barbapapa .. i tak nikt Tobie nie współczuje.. tyle ze popiszesz..
przeprowadź się na Madagaskar albo na Syberię to będziesz szczęśliwy
barbapapa .. wiesz ze zle ,ale nie musze o tym pisac.. PL TO KATASTROFA, NIE MAM ZAMIARU..BO BRAK SIŁY,,MUSZE OSZCZĘDZAĆ BO 3 ZNOWU MAM WYJAZD ZA GRANICE TYRAĆ
niech platforma obciachowa wyjeżdża w pizdu nie my -Jaro wróć zrób z pizdoludkami porządek
Witam!!!
Ilonko
Jak tam o 14-tej-obstawiłaś[59]i[65]??/
I nie KRZYCZ tak,bo Cię Admin.ochrz.
Ilonko
Jak tam o 14-tej-obstawiłaś[59]i[65]??/
I nie KRZYCZ tak,bo Cię Admin.ochrz.
tylko 20 zł.a wydałam 2,50..wieczorem bedzie lepiej..tylko ze nie chce sie wychodzic ciemną noca przez oswielony park
gonzaga,na gg pozniej popiszemy..teraz mam troszkę pracy.. i znowu musze z tableta pisc bo komputer zajety...
przeklinać mozna lecz nie mozna pisac duzymi literami..to do mnie były wykrzyczane słowa
Dobry wieczór.
Pewniaki 54 i 63