Wpisy 1 836 596 – 1 836 695
15 grudnia 2013 18:07 → 15 grudnia 2013 19:16, 100 wpisów
Cześć..
deki.. nie było zer, wiec nie było 10.. dlatego poległeś.10 jest dobra
40 tez moze być .
wszystkim , ogólnie
deki.. nie było zer, wiec nie było 10.. dlatego poległeś.10 jest dobra
40 tez moze być .
wszystkim , ogólnie
jest takie stare madre powiedzenie: "gdyby czlowiek byl prorokiem
to by nie byl zebrakiem" gdyby sie wiedzialo co wypadnie to bysmy
wszyscy wygrali
to by nie byl zebrakiem" gdyby sie wiedzialo co wypadnie to bysmy
wszyscy wygrali
Deki.A Ty jesteś puszczony na 21:40 ?
Mam reklamę na stronie i są takie liczby -20,29,30,39,40,49,50
emerytka tak puściłem się ale nie grubo ruszyłem ... i poszedłem
Max.
To chyba wiesz,że się przewrócisz.
To chyba wiesz,że się przewrócisz.
Marek.Nie gram.
Deki.
To naprawdę należy się wygrana,za taki wysiłek.
To naprawdę należy się wygrana,za taki wysiłek.
max ty wiesz na temat gier lotto w innych krajach wiesz co kolwiek
dzikus twoje tez
marek ..irlandzkie hiszpańskie niemieckie ..jeszcze pare było ..cały tydzień mozna napindalać
marek ..jest zakładasz konto u nich robisz przelew i obstawiasz
Agatkaa
Agatkaa
Wybierasz bank z jaiego bedziesz robił wpłate na gre ..szybi przelew robisz i obstawiasz ..wygrywasz to przelewają Ci kase na konto potem mozesz wypłacić ..
max a jak sie trafi coś większego to nie musi być obywatelstwo? danego kraju aby wypłacili
deki ..a tego nie wiem bo nie wygrałem tam nic większego ..ale wiem ze tomcio1972 trafiła tam wiesze sumy i nie miał problemu z wypłatami ..ja grałem sobie w rulete i w irlandzie lotto ..i pasowało mi to
marek ..bingo to jest coś tak jak lotto ..jest bęben kupujesz blaniety z numerami i zakreślasz je na swoim kuponie oczywiście jak wylosują je
max ja się pytam bo ja jestem gracz byle jaki jak chodzi o gry w innych krajach
marek......wiem że ,,bvin,,.....to pewna stronka....bo sam kiedyś otrzymałem od nich przelew bez problemu
max...
max...
Jeśli grać u buka Bet365 to lepiej założyć konto w Skrill (dawne Money brokers) i przez tego pośrednika składać depozyt i robić wypłaty.
max wydaje mi się,że ta ruleta to blew muszę sprawdzić na 2 laptopy
monet...
mocne powtórki.....32,33,74,58.....ze dwie z tego powinny wpaść
mocne powtórki.....32,33,74,58.....ze dwie z tego powinny wpaść
ja chyba też.....zrezygnuję z tego lotto...i znowu przerzucę się....do kasyna na oczko.....tam przynajmniej coś ..wygrywałem.....i szansa...50/50.....a nie karwa.....1/1000
Monet.i ?A gdzie ?
Emerytko>> nie widziałem Ciebie.
A chłopaków nie będę .
A to dla Ciebie w pakiecie.
A chłopaków nie będę .
A to dla Ciebie w pakiecie.
Od razu lepiej się czuję.
halapek to jak jeszcze powiesz że masz liczbę 21 to uznam żeś mnie podglądał jak kreśliłem
deki....21.....została z przed dwóch losowań......i czeka......ale nie wiem na kiedy
no i jako jedyna......04....która już.....powinna wpaść......bo jej termin minął
halapek a liczba 1 jest tak tajemnicza , a że dzisiaj niedziela to kto wie liczby 4 nie mam , na wieczór wysłałem dwie 9/9
z tego co jeszcze zerkałem......powinien powtórzyć....niebawem też ciąg...23-26......tylko nie wiem czy nie będzie dłuższy
deki.....24....w ciągu ostatnich 50 losowań....w parze z 28...wpadła tylko raz......a np z 60....7 razy
deki......powiem Ci ,że na początku....trochę się wystraszyłem......jak wyskoczył nad wodę.....ale gładko poszedł
halapek mój w podbieraku się nie mieścił kolega mi pomógł wyciągnąć , i się przyznam trochę się bałem kotwicę wyciągnąć jak zobaczyłem jego zęby małe nie miał
halapek Ty patrzysz ostatni miesiąc ale jak byś się cofął na mapkach tam widać
deki....w ciągu ostatnich 160 losowań....24 najczęściej występowało..z 9-20 razy...a cyferka 28z 07....11 razy
deki ...wiem że każda ma takie odstępy...że występuje w parze najczęściej...ale ciężko wyczuć ...kiedy
Rekordowa kumulacja w MegaMillions $ 550 000 000! Zobacz szczegóły