Wpisy 1 835 442 – 1 835 541
14 grudnia 2013 21:03 → 14 grudnia 2013 21:37, 100 wpisów
karwa
sielaw dziękuję za kwiatuszki
torsan
Żelka straszny chrapuś z Ciebie
Piotrek na chwilkę wstałam i dalej lulu
żelka..Tobie to dobrzedopiero wstałaś.Ja to jak bym się pierdoln,ęłaspać to bite 24 godziny śpie i mnie ni ma
Lila noc odsypiałam
żelka...aaaaaaaaaaaa pobalowało się karw aja już nie pamięyam kiedy zabalowałamale Sylwestra jak uderzę na Wrocław to klękajcie narody
no jak bym odsypiał tydzien balowania tez bym tyle spał
Lila na Wrocław powiadasz
Lila tylko nie rozrabiaj za mocno
Lila a z kim tu uderzasz???
Niemiecka opalenica,pod pachami bobrowniki karwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Piotrek czyli wiesz jak to jest
Lila no z Wrocławia
Żelka wiem i to doskonale
piotrek..no patrz ja też Z całą rodzinką uderzam na Breslauale się będzie działo karwa maćka
Ja jeszcze nie wiem gdzie będę ale wiem, że będę piła
dotam
dotam..bo jestem,ale czasami trzeba poszaleć bo inaczej w dekiel piźnie i dopiero będą straty
Lila dobrze gadasz
Lila na S
żelka...czasami trzeba poszaleć bo inaczej człowiek zgłupiejekarwa to,że się ma rodzinę nie znaczy,że trzeba siedzieć w domu i się nie bawić
Lila właśnie jak będziesz w tv to pozdrów mp
Lila ja dopiero 3 lata we wrocku
Rekordowa kumulacja w MegaMillions $ 550 000 000! Zobacz szczegóły
żelka...nooo już pozdrowiłam,po luju a szczególnie tych wszystko wiedzących pozdrowię
no i gdzie ten Michu
Lila jak wiązankę zarzucisz to tylko będzie widać, że ruszasz ustami a dźwięk będzie wyciszony
Michu uciekł
Lila obecnie okolice grabiszyńskiej a Ty??
piotrek..Kozanów a w okolicach grabiszyńskiej mieszkałam.Na szczęśliwejna grochowej mam rodzinkę
no jak Prezes obdzieli premią 900 sztuk załogi , to na superkopulację mało zostanie
Kozanów a coś blizej powiedz??
zwijam się zaraz
Żelka siedz na pupie jak Ci dobrze
Lila
Piotrek siedzę ale czy mi dobrze?
Lila to kiedy się umawiamy na wspolne typowanie??
Żelka a co źle Ci z nami???
Miisiek hej broju
Piotrek ależ skąd
Fifi hej
Fifi
albo z imprezy
a wczesniej cala prawie serie lotkow wydrapalem ale slabe byly kilka po zlotowce dwa razy po 2zl raz 5zl a wczoraj 10 zl w lotku zdrapce
Fifi no już dobrze
o to zeby byly lili szczesliwe liczby jak beda w wygrywajacych wtedy pada glowna
Miisiek łał
5 zł wygrał burżuj