Wpisy 1 834 677 – 1 834 776
14 grudnia 2013 12:29 → 14 grudnia 2013 13:28, 100 wpisów
unhapyy sz.liczba i zdrapman i lotek to w/g mnie najlepsze drapki po 1zł
w czterech miejscach w skawinie byly glówne wygr w krzyz zaczynajac od tej zóltej takiej
Unhappy
Kiedyś zamieściłeś tu na stronie rozpis ch-t jokera z Twojich kuponów, nie pamiętasz gdzie to było? Bo ja wczoraj szukałem ale bez efektu.
Kiedyś zamieściłeś tu na stronie rozpis ch-t jokera z Twojich kuponów, nie pamiętasz gdzie to było? Bo ja wczoraj szukałem ale bez efektu.
ja lubie lotka i zlota rybke... to w sumie jedyne zdrapki za 1 zl, jakie stale kupuje...
Ja z zdrapek zrezygnowałem.
http://www.lotto.pl/zdrapki/archiwum?year=2008
zobacz sobie ta byla pierwsza w skawinie
zobacz sobie ta byla pierwsza w skawinie
player, w ktoryms watku na forum, ale nie pamietam, w ktorym... tez kiedys tego szukalem
cos mi sie kojarzy, ze w tytule ktos zadawal pytanie, czy ten ch-t w jokerze to nie jest oszustwo, i wkleil jakies swoje skany
moze wyszukiwarka cos podpowie?
cos mi sie kojarzy, ze w tytule ktos zadawal pytanie, czy ten ch-t w jokerze to nie jest oszustwo, i wkleil jakies swoje skany
moze wyszukiwarka cos podpowie?
chociaz nie, mialem jeszcze 2x4 zl... czyli chyba 8 kupionych i 29 zl
unhappy
poszukam jeszcze na wieczór.
Ok dzięki, do wieczora
poszukam jeszcze na wieczór.
Ok dzięki, do wieczora
unhappy dla mnie najbardziej rentowne jest szybkie100 -6trafień 100zł i kop. szmaragdów- 8x50 i 1x100
player, mam: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4087
drapek, ja nie kupuje zdrapek, w ktorych padla wygrana w wa-wie... wiec szybkiego 100 zdazylem kupic chyba 1 sztuke
a co do szybkie 100 to na kuponie kaskady bylo wygraj na mikolajki 3razy 100 tys
unhappy
dzięki
dzięki
Cześć Wesołych Świąt ludziska i wygranych w Lotto życzy Krzysztof wam.
W szkole teraz jestem a gracie w Lotto na dzisiaj bo ja się zastanawiam w co zagrać czy Lotto albo Multi Multi na 5 skreśleń gdzie od 4 lat na piątkę poluje bo potrzebne mi 700 zł. Kije golfowe bym sobie kupił jak kolega ma. Fajna koleżanka obok mnie siedzi ale ma niestety chłopaka co jej powiedzieć ? Przekazać coś od was jej ?
Krzysztof zaproś koleżankę na lody
Żelka
Krzysztof tylko na ciepłe lody bo zimno
Piotrek
Piotrek
Żelka no co nie mam racji z lodami
Krzysztof a Ty się ucz bo maturę oblejesz kolejny raz
Piotrek zgadzam się w 100%
Żelka masz racje niech sie uczy bo pozniej znowu bedzie szukał dziury w całym
a nie o dupach i lodach myśli
jprdl
Piotrek co tam dziś posyłasz
Żelka nie wiem sam chyba nie bede gral na 14 dopiero na wieczor ale coś mi sie wydaje ze 21 22 powtorzy do tego 59 no i iwychodzi 40 pytałem Joci tez jej wychodzila do powtorki a Ty Żelka co tam masz ciekawego??
Lila
Piotrek ciekawego? to i owo
Lilka hej
o Lila ma napewno jakies 3 dobre pewniaki
Żelka no co masz za pewniaczki
Piotrek 14/28/72
Żelka 14 to straszny śpioch
Lila co to za królik w krzakach
Żeluś królik rózowa landrynka
Piotrek wiem
Piotrek czy różowa landryna to nie wiem ale ma słodki zadek
Piotrek widzisz? 14 dziś leci
zobaczymy po losowaniu o 14 i tak nie gram
Lilka haha
dzisiaj jest 14sty i 14ście o 14stej wylatuje bankowo
Lila ale nic Mikołaja nie przebije
Cześć Damian
HARTGE
Tris
tris
Piotrek ja jeszcze w łóżku leżę i też nie gram, tylko typuję
Żelka to witaj w klubie ja ez nie gram własnie dlatego że też w łózku lezakuje i dupska sie nie chce mi ruszyc
zaprawdę powiadam wam nie wierzcie w przesądy 13 piątek nie liczy się miejsce, tylko czas wysłania
Tris dawaj trzy buziaki
Żelka a co w nocy spać nie mogłaś że jeszcze leżakujesz
Rekordowa kumulacja w MegaMillions $ 550 000 000! Zobacz szczegóły