Wpisy 1 832 445 – 1 832 544
12 grudnia 2013 22:41 → 12 grudnia 2013 23:49, 100 wpisów
to super
dentysci mnozą się jak kroliki co kilka metrow powstają nowe gabinety zachecaja by sie leczyć a pieniążków na zęby brakuje,bo psują się zeby kanałowe te ktore leczy się najdrozej,pozostaje zostac bezzebnym samcem alfa,w przyrodzie prowadziłoby to do katastrofy ale tak u ludzi mozna jesc jeszcze ziemniaki,banany,kotlety a nie ma mozliwosci na marchewkę surową,orzechy twarde jabłka:
dobra bawcie sie dobrze mykam na film "koliber" ponoc super wpadne pozniej na nocna zmiane to sie z wami za wygrana
lila na pewno juz spi albo oglada horror w telewizji,co budzi obawy o niespokojny sen i koszmary nocne:
Ilona
;główną przyczyną utraty zebow nie jest prochnica ani brak higieny czyli szczotkowania zebow a dentysci ktorzy całkowicie się sprywatyzowali i srubują ceny na leczenie zebow,a panstwowo jedynie rwą bez znieczulenia:
:jeszce troche a cała sluzba zdrowia bedzie prywatna i wtedy masowo padną ludzie jak muchy bez pomocy białych fartuchow:
Ilona bardzo śmieszne jestem codziennie ostatnim czasem
hipcio masz racje ale co my na to "biedne pionki" mozemy poradzic
Piotrek, taaak..dlaczego nie moge Ciecie zauwazyc,moze dlatego zbyt malo wazysz,
:to spisek masonow i iluminatow ktorzy chcą aby polakow było tylko 10 000 000 zamknietych w rezerwatach,bez mozliwosci rozmnazania a ziemię przejete przez niemcow i holendrow i inne obcekrajowce:
hipcio juz?? a kiedys mogliśmy?? w rzadzie patrza tylko na siebie i nikogo wiecej
Ilonko słabo sie rozgladasz a oczy trzeba miec dookoła głowy
Ilonko ja tez bede Cie za każdym razem wypatrywał
Ilona a gdzie ta wiadomosc ? w rynnie czy w parapecie??
Ilona tel nie robił dzyn dzyn wiec nic nie ma
Ilonka to wcale nie jest śmieszne
http://www.youtube.com/watch?v=7uMatSB__tI tak Ilonko a piosenka dla Ciebie
ciesze sie Ilona bardzo bardzo sie ciesze
nie o usmiech mi chodzi , bo smialas sie nie raz,w taka cisze ,wszystkie gwiazdy na niebie.....
asia
MaTg
asia bo bawi z moja Ilona
No a co mam zrobic Widzisz Asia jak i Ilona jest zadowolona Olała mnie
ale co tam tego kwiatu jest....
Mati,dobrze.Nie ma co narzekać.Zawsze może być gorzej.Pisałam wcześniej,że zaangażowałam się w pomoc dla pewnej rodziny na święta.Szkoda,że tak późno.Pomimo tego,że mieszkają niedaleko,nie wiedziałam,że jest tak źle.Mają bardzo chore dziecko.
W głowie się nie mieści jakie ludzie maja problemy.Zwłaszcza jak tracą pracę.
Jestem wściekła,bo miałam niepotrzebną komórkę,stary laptop - sprawny,tyle rzeczy,które rozdałam,a teraz y się przydały.
Julek odwal się od matq bo Cie... zjem
no to jest Asia masakra jak sie nie ma pracy i jeszcze chore dziecko Ale dobrze ze jest jeszcze troche dobrych ludzi takich jak TY
Ilonko a buziaki na dobranoc dla mnie to gdzie???