Wpisy 1 832 045 – 1 832 144
12 grudnia 2013 19:52 → 12 grudnia 2013 20:53, 100 wpisów
piotrek...no karwa jak żadna z nich nie wskoczy to sama się w dupe ugryzę
jetta..on go znał wczesniej bo krzysio latał na moim niku i juz wtedy też coś napisał wtedy nie zwracałem uwagi bo jest nowy ale teraz wiedział ...
piotrek..większość z tych Twoich mam na NIE noale jak to mówią,wszystko możliwe
Lila sama się bedziesz gryzła?? a potrafisz bo ja tak nie umiem
no to co mam ich nie kreslić?? Lila a co sadzisz o 13
??
??
Max a jesli mozna zapytac to ile wypiles??
Lila
piotrek_2712 ...ile się da az padne ..ale Lila pewnie wie bo wiecej wypiła
MAX..samochodem i w błocie? To dziwnie jakoś jechaliścieGrunt,że nie nabiłeś się gdzieś
Co wy tak na tą 13??? 12 ma być, bo jeszcze jedno takie losowanie i kuna zaczynam wątpić... Robal już dziś nazwał mnie Hanką....
Lila..pintola już nie ma zablokował go znowu ...***a nie wiem o co mu chodzi z tym blokowaniem ..nie dawał zadnych xxx i zabloował go
jetta ..emeryt Tobie pisał w KG ..jaki jestem wiec co się dziwisz
Max ale mozna wypic setke i pasc a mozna i litra albo i wiecej
MAX...pewnie dlatego,że pintol sam nie zadziała.To,że jest niedosłyszący nie znaczy,że sam do niego nie może napisać i pogadać.
Jetta jaka 12?? 13-14 ma byc
Lila ..pisał do niego i nie dostał odpowiedzi wiec gdzie ma napisać w kosmos ..
Zeby tak wszystkich blokował co na innych nikach latają klony tak jak wczoraj wyłapał kzrzysia
Zeby tak wszystkich blokował co na innych nikach latają klony tak jak wczoraj wyłapał kzrzysia
MAX...niech krzysio założy nowy nik i zobaczy czy znowu go zbanuje czy nie.Albo niech zadzwoni do Paska brat i pogada.
Słuchajcie. Ja nie mam zamiaru ani intencji sie z kimkolwiek kłócić, ani kogokolwiek obrażać.
jetta..to jest nie uniknione ...bedziesz miał spięcie czy chcesz czy nie
No a nie sa 3 zmiany ,,,ranna wieczorna i nocna ..1 i 3 jest spoojna ...ale na 2 same dymy
a ja skresliłem 8/8 i poszły sie wysłać
jetta ..jesteś na dobrej drodze ..zaczynasz szybciej pisać to oznaka zdenerwowania
Nie szybciej, tylko w tel. i mi przeskakuje ekran przy pisaniu...
Max napewno
Lila no o dzis 8/8 x 3 siada jak nic i to nasze
Lila no o dzis 8/8 x 3 siada jak nic i to nasze
jetta ..dobrze dobrze jestem cierpliwy poczekam ..a i pamiętaj ze jak bedziesz miał spięc ten wpis który wyzej zrobiłas bedzie wyciągnięty ...jaka to Ty jesteś spokojna
Max i pod towoja 3/3
Ania70
Lila a gdzie Max wypierdziela??
i co i znowu idziecie balowac???
Ania
Lila no w sumie mowi sie czym sie strules tym sie lecz wiec dzis tez pasowalo by co
a kto ogladał jakis ciekawy film ostatnio ?
Ania polecam konesera zaje....isty
Lila
Lila do lustra???
jutro strzele jakie piwko
nie Ania takiego nie lubie a pozatym nie prowadzam sie
dobrze ze juz sobota tuz tuz