Wpisy 1 831 745 – 1 831 844
12 grudnia 2013 16:54 → 12 grudnia 2013 18:05, 100 wpisów
to wszystko ma jakis haczyk niby no karte a oni i tak na swoje wyjda w sumie to tak jak bys placil abonament tak mi sie wydaje
Prawdopodobnie w Heya miałeś saldo ujemne, zdarza się to gdy korzysztasz z netu na kartę, bo koszt naliczany jest po jakimś czasie, jak się z neta wylogujesz i jesli tak się zdarzy to ładujesz np.30 a zeruje ci konto z ujemnego salda wiec masz mniej,zachowując przywileje zatankowania kwotą 30zl
sorki, ale się wtrącę - a wiecie, co mnie w tym wszystkim najbardziej "śmieszy" ? - qrna, urzędy ochrony, jeden na drugim, antymonopol, antyhazard, anty spożycie itd itd i troska o misia i w ogóle i w szczególe, a furkocą, aż drzazgi lecą
i po
Trisio.
Nieeeeeeeeee.Moje kielichy.Byłam pierwsza.
Nieeeeeeeeee.Moje kielichy.Byłam pierwsza.
Patrzę w stronę ,tam gdzie kebab.
Zamit. Ja się nie poddaje. Walczę z Tyranią Sakramencką. Ja ją kiedyś oskubię i odbiorę co moje i rozdam, jak Janosik, jak Robin Hood. Ale na początek se nowe auto kupię... Kiedyś w końcu celnę... I taki mam plan.
pan Grafik mówił coś o kolejkach, mykam zobaczyć hehe oraz PO zostawiam
O! cześć Hanka
O! cześć Hanka
Jetta.
Auto nowe za wygraną w lotto?
Auto nowe za wygraną w lotto?
Trisio.
Bierz szybko,bo znów Cię ktoś uprzedzi.
Bierz szybko,bo znów Cię ktoś uprzedzi.
Nie nowe, co by nie kolało w oczy, ale jakieś takie kuna co odpala bez problemu, wiem powinnam zadbać, ale ja już nie mam sil co by do mechanika non stóp jeździć...
"od Babci, tylko do kościoła jeździła..." taaaa....
Boschhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, znajomy się tak
#nieczytelny fragment tekstu#
Boschhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, znajomy się tak
#nieczytelny fragment tekstu#
Trisio.
Mam uzywane, sprowadzane , nie narzekalam, ale coś sie zeźlił ma mnie i odmawia współpracy.
Panoramix, zakopie, a co? Mam taki lasek znajomy, od dębu 5 krokow na północ i 4 w lewo. Nikt nie znajdzie. Se będę wyciągać po stowce...
Trisio.
W okolicy wygrali kiedys 6. Ponad 10 lat temu Auta kupili, dom odpicowali i tyle, kasa sie skończyła, aut już też nie mają. Cienko przędą. Nowego nie chce. Różne elementy w okolicy są... Strach.
wszystkim
Trisio.
No,widzisz jaka u mnie skleroza.Zapomniałam.
No,widzisz jaka u mnie skleroza.Zapomniałam.
e46 jakie masz pewniaczki na wieczór?? podaj chociaż dwa
jetta
Piotrek.
Nie mama.U mnie z pewniakami,coraz gorzej.
Nie mama.U mnie z pewniakami,coraz gorzej.
Nie mam,miało być.
trisetum
e46 podaj cokolwiek bedzie co na kuponie umieścić, a zarazem moze pasa sie odwroci wieczorem
jetta.
Popatrz na moje zdjęcie w profilu.Bez dziupli ani rusz.
Popatrz na moje zdjęcie w profilu.Bez dziupli ani rusz.
e46 wiem ze tak miało być a nie mama
jetta
no z tym przyznawaniem sie to trzeba uważać bo nie wiadomo co kto czyta
no z tym przyznawaniem sie to trzeba uważać bo nie wiadomo co kto czyta
trisetum a Ty jakie masz pewniaki na wieczor??
Piotrek.
13 i 36
13 i 36
cos te 3-6-9 zamita22 nie chce wleźć
e46 dzieki zapisane
trisetum a w co ciupiesz???
Emerytka
Piotrek, ale dobrze wiedzieć, kto w czym siedzi... Zawsze sie może przydać
Piotrek, ale dobrze wiedzieć, kto w czym siedzi... Zawsze sie może przydać
piotrek mini i zakłąd na lotka +
emerytka/ruscy czekają na nowe dostawy
emerytka/ruscy czekają na nowe dostawy
To trzeba zacząć działać.Orzechy,kasztany,żołędzie.
Jetta pewnie i może sie prydac ale zapewne nie każdemu ja tam wolę strzelić setkę i zajarać czerwoną setkę
trisetum ja nie gram ani w mini ani w lotto chyba ze jest jakas duza kumulejszyn to na ch t i zawsze jest ch
Mogą być z Placu Pigalle ?
piotrek a ja gram tylko jak sa małe kwoty bo nie chce dostac 40zł za 4/6
trisetum no 40 zł za 4/6 to tez dobry smiech na sali
Jetta a Ty jakie masz pewniaki na wieczor???
hello
Emerytko>> czy wieczorową porą Twój faworycik (świrdum dyrdum łysa pała ) też prowadzi?
Bo nie wiem czy warto kupon brudzić?
Emerytko>> czy wieczorową porą Twój faworycik (świrdum dyrdum łysa pała ) też prowadzi?
Bo nie wiem czy warto kupon brudzić?
Monet
Ja gram na stały zakład, puszczam i czekam az wejdzie. A ze snu dzisiejszego na 14 weszłyby mi 2,4,8, 20,24, gdybym kuna puściła.. Czekam więc na 16,42, 53, jak wejdą, to sie wk... zdenerwuje, bo nie mam jak puścić... I zacznę wierzyć do końca w prorocze sny.
no Monet masz racje tez nie wiem czy brudzic kupon ale e46 dała dwa pewniaczki wiec chyba warto zagrac
Jetta to ja posle te Twoje numery z innymi w 6/6 na stawke 10 jak wejda to Ci odpale na maryske
Kuna, nie przywitałam sie z Robalem, który mię moim nowym nickiem powitał..
bo to jest tak z teesiakami nadajesz kupon wychodzą oboki przestaniesz go nadawać wyjdzie nie ma bata na nich
Jocia
Jocia daj dwa pewniaczki na wieczor
barbapapa tak to juz jest ale czasami ładnie wszystko wchodzi
Jocia
Jocia a jak bedziesz przy 5 to napisz czy maja szanse w wiekszej ilosci dzis bo tak mi wychodzi
Myśle o 13..ale nie wiem do końca.. jakos nic wyraźnego nie widzę do tej pory
Monet zapodaj proszę pewniaka
Monet zapodaj proszę pewniaka
Jocia trzymaj dzisiejsze szcześliwe dla Lwa 26, 31, 30, 47, 20 o 14 było 3/5