Wpisy 1 831 678 – 1 831 777
12 grudnia 2013 15:30 → 12 grudnia 2013 17:27, 100 wpisów
ale oczywiście nikt o niczym nie wie bo to forum o innej tematyce
trisetum
najpewniej o to chodzi, do minimum dwa dołożą -nie czytałem tam dziś - tak już napisali ? określili konkretnie ? bo wczoraj wiedzieli, ale - nie wiedzieli jeszcze 'ile'
najpewniej o to chodzi, do minimum dwa dołożą -nie czytałem tam dziś - tak już napisali ? określili konkretnie ? bo wczoraj wiedzieli, ale - nie wiedzieli jeszcze 'ile'
po 21 czyli tej sobocie będzie już wiadomo ile jest do wygrania dokładnie,no bo "chyyyba" nikt nie wie czy padnie 6 tego dnia czy nie itd w czwartek a w tv teraz 3 mln już skacze i mówia ze superkomulacja 24
ok, ale pamiętajmy - do podziału...
a jeśli los będzie chciał i zacznie pęcznieć...
pamiętasz scoolsa, jak pisał ?
tam w ramach promocji zrobili bodaj siedemdziesiąt ...
osobnych
po skromnej bańce
z nie odebranych
na końcówkę kuponu i to jest pewna różnica
a jeśli los będzie chciał i zacznie pęcznieć...
pamiętasz scoolsa, jak pisał ?
tam w ramach promocji zrobili bodaj siedemdziesiąt ...
osobnych
po skromnej bańce
z nie odebranych
na końcówkę kuponu i to jest pewna różnica
to tylko 6 losowań do 24 więc mega komulacji nie bedzie na 100% góra 12 mln
w obecnyc czasach, wiesz
PO POdwyżkach
a w zasadzie - od ilu się teraz zaczyna mega.., a od ilu hiper..
PO POdwyżkach
a w zasadzie - od ilu się teraz zaczyna mega.., a od ilu hiper..
POdobno POwyżej stu
a ćwieć dużej bańki - megahipersuperhist.ryczna
a ćwieć dużej bańki - megahipersuperhist.ryczna
Już biorę wszystkie.Dzięki.
Nie podzielę się.
Nie podzielę się.
Nie dam.
W Niemczech(z okazji świąt)na 4 -cyfrowy nr.kuponu będą samochody. Teraz problem-jaki wybrać.Ford fiesta czy Peugeot 107.
Witam wszystkich
emerytka Ford gó.... wort
emerytka Ford gó.... wort
Można nastolatkowi podarować,bo nastolatek nie może grać w gry liczbowe.
Marcinek.
Tak mówisz ?Nie wiem,nie miałam Forda.
Tak mówisz ?Nie wiem,nie miałam Forda.
trisetum
a ja sie kulam starszym fordem ale jest OK
a ja sie kulam starszym fordem ale jest OK
no juz bylo troche kosmetyki
Macie jakies pomysly na 21.40 bo juz widze na zielono i zolto od mapki i nic niemoge wymyslec dajcie jakas podpowiedz
odpisuje ktoś wróżkom na sms-y?jak tak co otrzymujecie potem w sms?
otrzymasz sms z pewniakami i 4,95 za sms
te polaczki oszuści ino kogoś bachnąć w rogi,albo wpuścić w kanał
ale wróżka to dzieli chyba swoją sensacje o kimś na 1000 kawałków każdy sms płatny 3,60?
a 1000 piątek jeszcze nie było noooo, to zmoże - ma szansę - zrozumieć, jak go robią w trąbę
z każdej strony
z każdej strony
W nocy mozna sobie pogadac z na zywca z wrozka ARKAN MAGI ci to dopiero wode leja czasami sie zastanawiam czy sa ludzie tacy co tam dzwonia
ale one same mi na sms wchodzą z sensacją i co mam zrobić akem ciekaw?
Wszyscy maja kontakty z ul.Wiejską banda zlodzieji
Ja na taki zeczy i na rozne reklamy zero reakci proboja wkrecac ludzi ale skoro to robia to im jeszcze wychodzi
lepiej zablokować,po co tam wysłąłes smsa teraz do konca zycia beda cie gonic
albo zmien numer i niedaj sie wiecej wkrecic
ale ja wysłałem dopiero dzisiaj po 10 lub więcej ich sensacjach oni pierwsi mi to wpieprzyli nie ja
niema ucieczki
Barnapapa najprosciej aby zlikwidowac przychodzace sms spam to musisz dowiedzieć się jaka firma jest właścicielem tego numeru,powinienes znaleść email firmy w w warynkach usługi, a te powinieneś znaleść wpisując numer z którego ci to wypisują.Wtedy piszesz maila podając swój nr.tel i oswiadczając,ze należy on do ciebie i prosisz o wymazanie swoich danych z ich bazy danych, i załatwionie w ciągu dwuch tyg. powinny ystać sms-y od danego własciciela usługi
poprostu ignoruj chyba ze jakims sposobem sciagaja ci kase z karty
no qurwa mam karte sim plusa i heya ,heya mi sie konczy umowa to załadowałem ostatni raz 30 zł nie korzystając zmieniłem na sim plusa,dzisiaj patrze po 10 dniach na heja mam 13zł zamiast 30 złgdzieś wyparowała kasa ?????//?
to wszystko ma jakis haczyk niby no karte a oni i tak na swoje wyjda w sumie to tak jak bys placil abonament tak mi sie wydaje
Prawdopodobnie w Heya miałeś saldo ujemne, zdarza się to gdy korzysztasz z netu na kartę, bo koszt naliczany jest po jakimś czasie, jak się z neta wylogujesz i jesli tak się zdarzy to ładujesz np.30 a zeruje ci konto z ujemnego salda wiec masz mniej,zachowując przywileje zatankowania kwotą 30zl
sorki, ale się wtrącę - a wiecie, co mnie w tym wszystkim najbardziej "śmieszy" ? - qrna, urzędy ochrony, jeden na drugim, antymonopol, antyhazard, anty spożycie itd itd i troska o misia i w ogóle i w szczególe, a furkocą, aż drzazgi lecą
i po
Trisio.
Nieeeeeeeeee.Moje kielichy.Byłam pierwsza.
Nieeeeeeeeee.Moje kielichy.Byłam pierwsza.
Patrzę w stronę ,tam gdzie kebab.
Zamit. Ja się nie poddaje. Walczę z Tyranią Sakramencką. Ja ją kiedyś oskubię i odbiorę co moje i rozdam, jak Janosik, jak Robin Hood. Ale na początek se nowe auto kupię... Kiedyś w końcu celnę... I taki mam plan.
pan Grafik mówił coś o kolejkach, mykam zobaczyć hehe oraz PO zostawiam
O! cześć Hanka
O! cześć Hanka
Jetta.
Auto nowe za wygraną w lotto?
Auto nowe za wygraną w lotto?
Trisio.
Bierz szybko,bo znów Cię ktoś uprzedzi.
Bierz szybko,bo znów Cię ktoś uprzedzi.
Nie nowe, co by nie kolało w oczy, ale jakieś takie kuna co odpala bez problemu, wiem powinnam zadbać, ale ja już nie mam sil co by do mechanika non stóp jeździć...
"od Babci, tylko do kościoła jeździła..." taaaa....
Boschhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, znajomy się tak
#nieczytelny fragment tekstu#
Boschhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, znajomy się tak
#nieczytelny fragment tekstu#
Trisio.
Mam uzywane, sprowadzane , nie narzekalam, ale coś sie zeźlił ma mnie i odmawia współpracy.
Panoramix, zakopie, a co? Mam taki lasek znajomy, od dębu 5 krokow na północ i 4 w lewo. Nikt nie znajdzie. Se będę wyciągać po stowce...
Trisio.