Wpisy 1 831 007 – 1 831 106
11 grudnia 2013 22:28 → 11 grudnia 2013 23:11, 100 wpisów
jetta...lila nie była gineloga ..nie chce mieć wiecej dzieci ...
i dobra dzida i znikam.....
jetta...z ginekologa się nie ma co śmiać,on tak pisze bo inaczej nie może,kiedyś samo napisze (może) dlaczego.
MaTq..ale jak piszesz do niego to tak jak i do mnie wiec urwa siedz cicho
ty lamusie za ekranu cie ***a to orenzadaz z omunii ci sie odbije
Dobra, dobra, chłopaki. Trzeba było wcześniej napisać, a nie się teraz naparzać.
MaTq...no i co ty krzywdy jesteś bez serce lipa jesteś..13maxa fachowiec pisze ..ok.......
mateusz
grasz jutro ?
grasz jutro ?
maxymalni powinni pozmieniać lakarzy obecni strasznnie ich okłamują
MaTq nie becz, Max, daj spokój, nie wiedział, ja też, do mnie nie pijesz?
Tak jak pisałem wieczorem jedynki się wysypały razem z końcówkami -9
Jestem SZAMANEM wspomagam sie ziołami ,aloes moja działka, zdrowy jest wart uwagi poczytać prosze
gaja ...
jetta ...1 831 025...i no przejmuj..ok...
Bo aż mi głupio, ale skąd ja mogłam wiedzieć?
A tu taka wojna wynikła...
A tu taka wojna wynikła...
Jetta ,a co masz do aloesa ? Ma właściwości przeciwzapalne,przeciwbólowe(aspiryna ten sam składnik) bakteriostatycznie,przeciwwirusowo...
Nic nie mam, a raczej mam- trzy sztuki w domu, ale żeby go na działki dzielić???
Nowa. skrzywdził mnie, chciałam poprawić firankę, a ten mnie znienacka zza niej podrapał...
jandzia....ty masz dobre mózgu duzo pamietasz
Jandzia.. .
......................................
......................................
co się czepiasz? sam o dzialkach pisałeś! kuna! a teraz się wypierasz, że niby nie dilujesz
jandzia...ale tu jest straszne Horrory ..np jak kto znów przegrane bedzie znów szukają zaczepka ..ja dobrze wiem
No i max mi tu jakaś zemste szykuje niepotrzebna i na tym sie skonczy moj pobyt tu:-X
jandzia ..
Matq nie spinaj się, kuna tylko weź z nim pogadaj, bo to nieporozumienie, a Ty nie wrózka, żeby takie rzeczy wiedzieć.
Do ch..oinki, co ja kuźwa za adwokata mam robić?
Do ch..oinki, co ja kuźwa za adwokata mam robić?
jandzia, hej po pierwsze. Po drugie to jak powyzej, my nie wróżki, max to za brutalnie przyjął, a wystarczyło wyjaśnic.
no troche tak, powinien wyjasnic w czym rzecz, bo my wszyscy Krzysia znamy i lubimy ale nowi to skad mają wiedziec
też się pospieszyłąm, bo przytaknęłam MaTqowi i mi głupio z tego powodu
Za oknem +3. Zimy nie widać, ale....
Syberia: -41./było -49/.
Północna Kanada: -44./Było -58/.
............................................................
Syberia: -41./było -49/.
Północna Kanada: -44./Było -58/.
............................................................
Ja nie jestem kogutem, ale wiele osob mnie juz w zyciu obraytilo i nie moge sobie pozwalac na to dalej bo bym sie chyba załamał nerwowo
Nic nie jaram, no oprócz wstrętnych, okropnych i obrzydliwych papierochów