Wpisy 1 830 251 – 1 830 350
11 grudnia 2013 13:46 → 11 grudnia 2013 14:20, 100 wpisów
Matq...w sklepie to sa kwaszone,nawet nie kiszone i do tego pustaki,ochyda
ale wezcie na 500mln skarb panstwa oszukali, a od innych ludzi biora coraz wieksze podatki
jeszcze raz przypominam na wigilię super pieniądze od TSa w lotto
Lila tak zeby byl maly deficyt a i tak za Rostkowskiego przekroczyl 2 krotnie deficyt
to jest kasa za ktora normalny czlowiek w legalnej pracy zarobilby w ciagu swojego zycia co ci co sa zamieszani w takie afery
angierski a przy okazji nasz były minister finansów pomylił się w obliczeniach konstruując budżet na ten rok o jakies20 miliardów złotych.
angierski....to były wirtualne pieniądze wymyślone przez Rostoskiego.
Lila tylko budzet sie gospodaruje z zysku z poprzedniego roku
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
04,06,13,17,21,25,33,38,42,46,48,50,52,56,58,60,62,64,72,73
Plusem jest liczba: 06
04,06,13,17,21,25,33,38,42,46,48,50,52,56,58,60,62,64,72,73
Plusem jest liczba: 06
siem aWszystkim nie bede wymieniał bo czasu brak
0/6 nie gram w toi znikam
0/6 nie gram w toi znikam
angierski...też własnie,żeby przewidzieć zyski z następnego roku trzeba mieć mega wyobraźnie,której Rostoski jest pozbawiony
Lila ale i tak jego wyliczenia sa daleko rozbiezne od realiow
chodzi z tym notesikiem i sie smieje pod uchem (tak jakby wiedial ze to wszystko upadnie)
andromeda i bo jak dla mnie dzisiejsze liczby to nie z mojej bajki były
angierski...czyli czynniki decydujące o wpływie pieniędzy do budżetu w przyszłym roku są jemu nieznane,dlatego balansuje na granicy wirtualnej rzeczywistości i realnego życia w przypadku którego to pierwsze bierze u niego górę.
Medea hej
Dla mnie też nie z mojej, ale takie poprzeplatałam pi razy oko
Dla mnie też nie z mojej, ale takie poprzeplatałam pi razy oko
ok ludziska znikam idę popracować, posiedzieć nad cyferkami i do wieczora
torsan
andruś zostaje tylko metoda skreślenia zawsze w bok od liczby do której serce się rwie
andruś zostaje tylko metoda skreślenia zawsze w bok od liczby do której serce się rwie
Lila dobrze ze Rostowski nie jest juz ministrem, bo udawać dobrego to każdy potrafi i zamiatac pod dywan swoje bledy
niech sobie kupi chociaz nowy notes za te pieniadze co zarobil, bo jego kreatywna ksiegowosc sie nei sprawdzila, a ten notes zapisany pewnie pod roznym katem typu kolko i krzyzyk, pilkarzyki
to jest jego poziom myslenia -> wystarczy kurs kreatywnej ksiegowosci w anglii
co to za kumulacja na swieta 24 grudnia